MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rykker ind med et brag: Kæmpe kæde overtager Odense-hotel og driften af ODEON

Af Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

En større nyhed på hotelfronten i Odense er netop blevet afsløret.

Comwell Hotels overtager driften af Radisson Blu H.C. Andersen Hotel i Odense, teaterhuset Odeon og Odense Koncerthus.

Direktøren for Comwells nye hotel hentes fra kædens egne rækker.

Fra årsskiftet bliver Comwell Hotels ny operatør af det nuværende Radisson Blu H.C. Andersen Hotel i Odense.

Ligeledes overtager den danske Comwell-kæde af hoteller og konferencecentre driften af kongresfaciliteterne i musik- og teaterhuset Odeon samt Odense Koncerthus, der ligger ved siden af hotellet.

Hotellet, der har 157 værelser, omdøbes fra årsskiftet til Comwell H.C. Andersen Odense.

Dermed rykker Comwell for første gang ind i Danmarks tredjestørste by – på Fyn driver Comwell i forvejen Comwell Kongebrogaarden og Comwell Middelfart.

Overtagelsen sker som et led i en strategisk beslutning i Comwell-koncernen om ekspansion i de store danske byer, oplyser Comwell i en pressemeddelelse.

Comwell Hotels er i fuld gang med at bygge sit første og største hotel i København, der åbner i januar 2021 i Københavns Nordhavn, og har desuden udvidelsesplaner for to af sine eksisterende hoteller i Aarhus og Kolding.

Tredje Comwell-hotel på Fyn

Koncernchef i Comwell Hotels, Peter Schelde, glæder sig til at bringe Comwell til Odense:

”Med overtagelsen af hotellet får vi ikke alene vores tredje hotel på Fyn.

Vi får også møde- og konferencefaciliteter med stor kapacitet og mange muligheder centralt beliggende i landet i Danmarks tredjestørste by.

Det ligger helt i tråd med vores strategi om at ekspandere i de store byer.

Med Comwell som operatør af hotellet og de gode og nye konferencefaciliteter i Odeon kommer vi til at stå endnu stærkere i markedet,” siger Peter Schelde.

Hotellet ejes af Lillebælt Gruppen

Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Odense ejes af Lillebælt Gruppen, hvis direktør og ejer, Jens Belling, siger om det kommende samarbejde med Comwell Hotels:

”Comwells overtagelse af driften af H.C. Andersen Hotel er det rigtige for os, medarbejderne, gæsterne og Odense.

Comwell er en sværvægter på det danske møde- og konferencemarked.

Vi er stolte af at træde ind i Comwell, som flere gange har vundet og været nomineret til årets bedste hotelkæde i Danmark ved Danish Travel Awards.

Med Comwell som driftsoperatør sikrer vi, at H.C. Andersen Hotel og Odeon forbliver en stor spiller, som kan tiltrække flere og store konferencer.”

Det kommende Comwell H.C. Andersen Odense har udover sine 157 værelser også restaurant og møde- og konferencefaciliteter med plads til op mod 1.200 personer i Carl Nielsen Salen i Odense Koncerthus, der ligger i forlængelse af hotellet.

Med i driftsaftalen med Lillebælt Gruppen ligger også, at Comwell Hotels skal varetage driften af Odeons konferencefaciliteter.

Ny hoteldirektør fra egne rækker

Den nuværende hotelchef på Comwell Sorø, 34-årige Ninna Stæhr-Petersen, kommer til at stå i spidsen for Comwell H.C. Andersen Odense, Odense Koncerthus og Odeon, hvorfor hun udnævnes til hoteldirektør samtidig med overdragelsen.

Ninna Stæhr-Petersen blev i 2014 restaurantchef på Comwell Hvide Hus Aalborg, i 2016 blev hun hotelchef for Himmerland Golf og Spa Resort, inden hun sidste år tiltrådte som hotelchef på Comwell Sorø.

Alle de nuværende medarbejdere på Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense Koncerthus og på Odeon fortsætter uberørt af Comwells overtagelse fra Radison.

Comwell, der i år har 50 års jubilæum, driver foreløbig 14 hoteller i Danmark og to i Sverige samt Centralværkstedet og Smedien i Aarhus.

Desuden samarbejder koncernen med BC Hospitality Group om Comwell Conference Center Copenhagen.

Del artikel

Andre læser også