MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Legender på vej: Odense Metalfest klar med fedt program

Af Christina Frederiksen

Programmet til Odense Metalfest 25. og 26. oktober på Posten i Odense er komplet.

Det legendariske amerikanske hardcore band Full Blown Chaos fra New York er tilbage på tour og de spiller som et af hovednavnene til Odense Metalfest 2024.

Derudover er det et scoop, at det svenske death metal band Paganizer også kan offentliggøres til årets festival.

Ligesom Sacramentum sidste år indtog Odense Metalfest, så er Paganizer også et “hidden gem” fra hinsidan, og et band som kun sjældent spiller live.

Derudover tilføjes Danmarks største hardcoreband Lifesick og det kendte tyske hardcoreband Risk It! også til programmet, ligesom landsmændene fra hardcorebandet Peace of Mind og det svenske fremadstormende nye hardcorehåb Obstruktion.

Et overflødighedshorn af det allerbedste death metal fra Danmark fuldender programmet med det gendannede og albumaktuelle, legendariske death doom metal band Blazing Eternity, de ligeledes legendariske Crocell og Detest, samt det helt nye speed metal håb Crucible med medlemmer fra Impalers og Pectora.

I forvejen er Illdisposed, Livløs, Withering Surface, Maceration, Crown The Beast, Henret, Nexø og Fatal Image allerede annonceret.

“Vi er virkelig glade for årets navne med det allerbedste fra Danmark og det sejeste hardcore og death metal fra udlandet,” siger Jakob Schultz, medarrangør af Odense Metalfest.

Udover et alsidigt program vil det igen være muligt at blive tatoveret til festivalen i All or Nothing Tattoos tattoohjørnem og der vil desuden være mulighed for streetfood i udendørsområdet.

Billetter i forsalg kan købes til en Early Bird-pris på 499 kroner frem til d. 5 maj.

Herefter er prisen 666 kr. for partoutbilletter.

I indgangen koster en partoutbillet 795 kr.

Billetter købes her.

Del artikel

Andre læser også