Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Så skal hovedet rystes: Odense Metalfest er klar med store navne

Af Christina Frederiksen
Rykers er blandt de navne, der spiller til Odense Metalfest. Foto: PR
Rykers er blandt de navne, der spiller til Odense Metalfest. Foto: PR

De to store europæiske hardcore bands, No Turning Back (NL) og Ryker’s (DE), er sammen med de danske thrash metal konger, Hatesphere, og det melodiske dødsmetal band, Withering Surface, er blandt de første navne, der offentliggøres til den nye Odense Metalfest, der blev afholdt for første gang i på Posten i Odense.

Billetsalget er startet med earlybird-billetter og et helt nyt tiltag, hvor de første 150 billetter sælges til kun 349 kroner for en partoutbillet til de hurtige og kun frem til den 31. december.

Herefter er prisen den normale earlybird pris på 500 kr. for en partoutbillet, der kan erhverves frem til 1. marts.

Herefter er forsalgsprisen 666 kr. for partout. 

De første navne til Odense Metalfest, der finder sted 20.-21. oktober 2023, tæller også de lokale dødsmetallere i Blodrus samt de fremadstoremende danske thrashbands Demolizer og Chronicle og det aalborgensiske hardcore band Hard Lessons og suppleres af mange flere navne til festivalen, som offentliggøres løbende.

Death, thrash og hardcore

Everything oldschool – bredt defineret indenfor genrer som hardcore, death og thrash metal er det slogan Odense Metalfest debuterede med i år og det holdes der fast i, ligesom der også igen vil være en tatovørstand til festivalen, hvor man kan få lavet oldschool tatoveringer.

Med de to første europæiske navne annonceret med No Turning Back og Ryker’s, der begge er kendt overalt og har turneret i hele verden siden halvfemserne er publikum sikre på, at få en gennemprøvet og intens hardcore oplevelse når de to bands spiller i Odense.

Om Odense Metalfest

Odense Metalfest arrangeres i et samarbejde mellem Posten, Jakob Schultz, guitarist i Maceration, og Michael H. Andersen, der i snart 30 år har stået bag festivaler og siden 2003 har drevet et af de størte danske musikselskaber, Target Group.

Ideen med Odense Metalfest er at bringe metalmiljøet sammen til en fejring af metalmusikken på Posten og trække nogle større navne til den fynske hovedstad.

“Det var fantatisk at opleve hvor god stemning, der var til den første udgave af Odense Metalfest, og hvor glade folk var. Det var ligesom en følelse blandt alle om, at det var fedt, at der skete noget af denne størrelse i Odense”, siger Jakob Schultz, der er talsmand for festivalen.

Det er første gange, at Ryker’s gæster Odense, mens No Turning Back tidligere har leveret et brag af en koncert på Ilter-festivalen i Odense som hovednavn.

Det bliver derfor en gensynsfest af de helt store, når No Turning Back igen lægger Odense ned.

Hatesphere er et af Danmarks mest sammentømrede og kendte thrash metal bands, der med koncerter mange steder i udlandet har gjort scenerne usikre i både Danmark og udlandet med deres aggressive metal, der altid ryger helt udover scenekanten. Hatesphere er aktuelle med nyt album i april 2023.

Det stolte melo-death band Withering Surface der også markerede sig kraftigt på den danske og udenlandske scene med deres melodiske dødsmetal og flere anerkendte album. I 2021 udkom deres comback album og der arbejdes netop nu på endnu et album.

Billetter til Odense Metalfest kan købes her.

Del artikel

Andre læser også