Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan er du lidt ekstra god ved dig selv i julen (til den mandlige single)

Af Annoncør

Julen er hjerternes fest, det er hyggeligt med en mistelten, “hvorfor har du ikke en kæreste med hjem til jul?” og bla bla bla. Det er de samme ting, man hører igen og igen til julen. Men det er altså ikke altid, at disse ting lige passer til en single. Og det er ikke altid, at man har brug for det der hjerternes fest osv. Derfor har vi lavet en lille guide med ting, som den mandlige single kan gøre for sig selv, så julen faktisk bliver god, selvom det ikke lige er hjerternes fest for ham (som måske er dig).

Køb en fræk gave til dig selv

Julen er en tid, hvor man er meget inde. Derfor har man også meget tid selv. Derfor foreslå vi, at man køber sig selv en pocket pussy. Så behøver man ikke kærlighed fra alle mulige andre. Det kan blive ens nye gode ven i juletiden, og man kan få stillet nogle behov med hjælp fra den. Det kan faktisk være, at julen bliver lidt sjovere med sådan en.

Gør noget godt for dig selv

Forkæl dig selv. Det kan være ved at tage til frisøren og få et ordentligt fade, en barbering og en øl. Man må gerne bruge lidt penge på sig selv. Derudover føler man oftest, at man har det bedre, når man også lige er nyklippet – look good feel good. Det kunne også være en massage, hvis man er øm. Man må gerne forkæle sig selv lidt – især når det er mørkt og koldt udenfor.

Køb noget du gerne har villet have længe

Der er sikkert noget, man gerne har villet købe længe. Jamen så gør det da. Vi lever kun en gang, og man skal huske at bruge sine penge. Der er jo ikke nogen, der får en glæde ud af dem, hvis de bare stå på kontoen. Det kan være, at man har kigget på at stykke tøj, nogle sko eller noget helt tredje. Så køb det.

Og ja vi ved godt at julen stadig er hjerternes fest, og at julen handler om at give og ikke at få. Men hvis man ikke har nogen at give, så må man altså bruge pengene på sig selv. Det er også vigtigt, at man selv har det godt, før man kan hjælpe andre med at få det godt.

Del artikel

Andre læser også