Sådan får du den bedste mulige beskyttelse af din PC

Skrevet af: Martin Jørgensen
Anti Explorator anti malware
Anti Explorator anti malware

Vi er her i Odense flittige brugere af vores computer. I Odense er der mange arbejdspladser, og derudover er det også kendt som værende den helt store studie by, så der bliver bestemt brugt nogle computere i løbet af dagen.

 

Beskyttet imod hacker-angreb og andre farlige virusser

En ting vi skal være opmærksomme på, er sikkerheden af vores computere. Vi bruger dem så ofte, og gemmer vigtige dokumenter derpå, så det ville bestemt ikke være godt hvis computeren lige pludselig ikke længere virkede. Vores computere er konstant i fare for alvorlige hacker-angreb, samt andre farlige virusser, så derfor er det vigtigt at vi hele tiden er opdateret med de nyeste og bedste programmer, som kan beskytte og passe på vores computer.

Anti malware scanning med det danske antimalware-program, Anti Explorator.
Anti malware scanning med det danske antimalware-program, Anti Explorator.

 

Få fjernet den onde spyware

Mange af os brugere dyrere computere, gerne MacBooks som fungerer rigtig godt, og det skulle de gerne blive ved med, derfor er det helt essentielt at vi har den rette viden om, hvordan vi bedst beskytter dem. Du skal simpelthen have et program der beskytter din computer imod de farligste og ondeste virusser såvel som trusler, og det kan du få med Anti Explorator. Fjern Spyware med dette fantastiske program. Så slipper du for at skulle bekymre dig om din PC’s sikkerhed, da du vil være i besiddelse af et af de allerbedste programmer. Det lyder måske en anelse kompliceret, men sagen er faktisk en hel anden, eftersom du nemt kan finde rundt i de mange indstillinger der er at vælge imellem.

 

Et stabilt og velfungerende program

Du ved måske allerede, at der efterhånden findes mange forskellige programmer du kan installere, som lover at beskytte din computer. Men det er sjældent en garanti at disse programmer virker, og du har hverken råd eller lyst til at gå på kompromis med dette. Hvis du f.eks. ejer den lækre MacBook, så vil du helst gerne være garanteret beskyttelse. Med så dyr en computer burde det ikke være umuligt at finde den helt rette beskyttelse, som sørger for at din computer fungerer helt optimalt altid. Den beskyttelse har du fundet, hvis du benytter dig af Anti Explorator, eftersom den er skarpt rettet imod mulige trusler og ondt spyware.

Forskellige muligheder for "find og fjern" spyware i programmet.
Forskellige muligheder for “find og fjern” spyware i programmet.

 

Fordelene ved Anti Explorator?

Der er mange fordele ved programmet udover det faktum, at det er til for at beskytte din computer. Du kan selv vælge ting til eller fra, sådan så den bliver personliggjort til lige netop dine behov. For mange er dette en kæmpe fordel, da du så selv kan redigere i programmet, alt efter hvad du ønsker er det centrale fokus. En anden positiv ting, som nævnt tidligere er, at opdateringer foretages hyppigt, og er med til at garantere dig og din PC den allerbedste sikkerhed altid. Programmet fungerer 24/7 så du vil altid have den fulde beskyttelse af din computer, uden at skulle være bekymret for, at sikkerheden pludselig ikke er der. Dette program er lavet til at give dig den sikkerhed du og din computer fortjener.

Bakker op global kampagne: Lyset slukkes i hele Odense i en time

Skrevet af: Redaktionen
Arkivfoto på Earth Hour
Arkivfoto på Earth Hour

WWF Naturfonden står den 30. marts bag klima-opråbet ‘Earth Hour’, hvor millioner af mennesker over hele kloden slukker for lyset i en time mellem klokken 20.30 og 21.30.

Odense Kommune bakker igen i år op om initiativet ved at slukke for gadebelysningen i hele byen. Som en grøn og bæredygtig by er det et vigtigt signal at sende, mener by- og kulturrådmand Jane Jegind (V).

Det skriver Odense Kommune i en pressemeddelelse.

“I Odense bakker vi naturligvis op om Earth Hour, fordi vi også ønsker at bidrage til den gode sag og samtidig minde om, at alle bidrag betyder noget.

Hver gang vi forlader et værelse med en tændt computer eller fjernsyn og lader lyset brænde, er vi med til at øge det samlede forbrug i en negativ retning,” siger hun.

Strømforbrug reduceres hele tiden

Der er med andre ord plads til forbedring hos de fleste.

Rådmanden glæder sig derfor over, at Odense Kommune løbende optimerer byens gadebelysning, så strømforbruget falder år for år.

I 2013 var strømforbruget på godt 12 millioner kilowatttimer.

I 2018 var tallet faldet til under otte millioner, og dermed er der sket en reduktion af forbruget på 34 procent.

Odense Kommune fortsætter også i de kommende år med at renovere gadebelysningen, som er tændt cirka 4.000 timer om året og styres efter, hvor mørkt det er.

Selv om en time med slukket gadebelysning ikke betyder så meget i det store regnskab, så bliver der dog alligevel sparet, hvad der svarer til det årlige energiforbrug i et typisk en-families rækkehus.

WWF Naturfonden sætter i år fokus på klimaforandringernes konsekvenser for vores natur, økosystemer og dyr. Hver sjette art er nemlig i fare for at uddø på grund af klimaforandringer.

Du kan også selv deltage i kampen ved at slukke for lyset og andre elektriske apparater i tidsrummet 20.30 til 21.30 den 30. marts.

Kampagnen kan også følges på Instagram under de to hashtags #EarthHour og #Connect2Earth

 

Helt unikt tilbud: Overtag værtshus i Odense for 0 kroner

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Majoren/Facebook
Foto: Majoren/Facebook

De brune værtshuse er en stor del af den danske historie.

Rent faktisk er de ved at få et popularitets comeback, hvor flere og flere yngre mennesker bruger værtshusene til at varme op til byturen senere på natten.

Hvis du har gået med en nostalgisk drøm om at stå bag baren på dit eget værtshus, så er der opstået en gylden mulighed i hjertet af Odense.

Værtshuset Majoren i Overgade kan nemlig overtages ganske kvit og frit. Det skriver TV 2 Fyn.

Fuldtidsjob koster på energien

Siden september har kammeraterne Nicolai Lommer og Rasmus Dolmer drevet værtshuset Majoren sideløbende med fuldtidsjobs.

Men det kan de ikke længere overskue, og derfor er de klar til at overlevere nøglerne for 0 kr.

“Vi har skabt en forretning og en succes hernede, og vi har mange stamkunder.

Så det er ikke bare at sælge stedet. Vi håber i virkeligheden, at nogen vil overtage nøglerne til Majoren,” fortæller Nicolai Lommer til TV 2/Fyn.

Ramte også Ekstra Bladet

Nyheden ramte også onsdag et af Danmarks største medier, da Ekstra Bladet på deres website skrev nyheden.

På Ekstra Bladets Facebook fik den også vanvittigt mange kommentarer med over 1000 i skrivende stund.

Tidligere hed stedet Aben & Kyllingen, som var kendt som et af de bedste raflesteder i Odense.

Da makkerparret overtog stedet i Overgade renoverede de lokalerne helt igennem og fik sat et mere moderne udtryk ind.

Nicolai Lommer er i forvejen kendt i Odense, hvor han har sandwichbaren Lommer’s Sandwich og Salat, som også har til huse i Overgade.

Vild nyhed: Megastjernen Miley Cyrus kommer til Tinderbox

Skrevet af: Redaktionen

Den amerikanske popstjerne sættes på plakaten sammen med Giorgio Moroder, Stefflon Don, Eric Prydz og 20 andre danske og internationale navne

Plakaten til Tinderbox 2019 indeholder allerede verdensstjerner som Neil Young, Swedish House Mafia, Lana Del Rey, A$AP Rocky, Lil Uzi Vert, Billie Eilish, The Chainsmokers, Duran Duran, Greta Van Fleet, The Lumineers, Macklemore og mange andre.

Nu færdiggøres et allerede imponerende program med tilføjelsen af 24 stærke navne inklusive megastjernen Miley Cyrus, der topper, hvad der må siges at være den stærkeste plakat i festivalens 5-årige levetid.

Ingen har som Miley Cyrus konverteret en karriere som populær barnestjerne på tv til en provokerende, farvestrålende og konstant grænsesøgende karriere som popstjerne, der kun har gjort hende til et endnu større og mere omdiskuteret navn.

Siden Miley Cyrus i 2008 sprang ud som sanger i eget navn, har hun solgt 16 millioner plader, ligget nummer et på albumhitlisten i USA tre gange og haft verdensomspændende hits med sange som ”Malibu”, ”We Can’t Stop” og ”Wrecking Ball”.

Mere end en milliard visninger på Youtube

Sidstnævnte har mere end 1 milliard visninger på YouTube, hvilket var en afgørende faktor, da Time Magazine i 2014 for anden gang listede hende som en af de 100 mest indflydelsesrige personer i verden.

Senest har Miley Cyrus medvirket på Mark Ronsons seneste hit, ”Nothing Breaks Like a Heart”, hvor den 26-årige sanger endnu engang viser, at uanset om det er pop, rock, rap eller country, så mestrer hun det som ingen anden.

Miley Cyrus har kun en gang tidligere spillet i Danmark, så det er lidt af en sensation, at den millionsælgende megastjerne har valgt at spille på Tinderbox som et ud af kun en håndfuld shows i Europa denne sommer.

“Vi er vanvittigt begejstrede over, at det er lykkedes at få så stort et navn med i sidste runde offentliggørelser. Der har været stor efterspørgsel på et stort popnavn, og med Miley Cyrus må man sige, at vi har leveret et af de største i verden lige nu.

Programmet i år er vanvittigt stærkt, og det har krævet et markant større musikbudget end tidligere. I år bruger vi ikke mindre end 58 millioner på musik, så prisreguleringen på billetten er geninvesteret i programmet,” siger talsmand for Tinderbox, John Fogde.

Miley Cyrus får følgeskab af 23 andre spændende navne, hvor særligt legendariske Giorgio Moroder, og den stærke dancehall-rapper Stefflon Don er værd at fremhæve.

Derudover vil man kunne opleve Eric Prydz som hovednavn på Magicbox i år. Den populære svenske dj har haft internationale hits som ”Proper Education” og ”Pjanoo” og har stået bag remixes for verdensstjerner som Depeche Mode, Calvin Harris og Duran Duran.

Han ligger i top 20 på DJ Mags liste over verden største dj-navne, og lørdag aften står han som sidste navn på Magicbox.