Sådan får du den bedste mulige beskyttelse af din PC

Skrevet af: Martin Jørgensen
Anti Explorator anti malware
Anti Explorator anti malware

Vi er her i Odense flittige brugere af vores computer. I Odense er der mange arbejdspladser, og derudover er det også kendt som værende den helt store studie by, så der bliver bestemt brugt nogle computere i løbet af dagen.

 

Beskyttet imod hacker-angreb og andre farlige virusser

En ting vi skal være opmærksomme på, er sikkerheden af vores computere. Vi bruger dem så ofte, og gemmer vigtige dokumenter derpå, så det ville bestemt ikke være godt hvis computeren lige pludselig ikke længere virkede. Vores computere er konstant i fare for alvorlige hacker-angreb, samt andre farlige virusser, så derfor er det vigtigt at vi hele tiden er opdateret med de nyeste og bedste programmer, som kan beskytte og passe på vores computer.

Anti malware scanning med det danske antimalware-program, Anti Explorator.
Anti malware scanning med det danske antimalware-program, Anti Explorator.

 

Få fjernet den onde spyware

Mange af os brugere dyrere computere, gerne MacBooks som fungerer rigtig godt, og det skulle de gerne blive ved med, derfor er det helt essentielt at vi har den rette viden om, hvordan vi bedst beskytter dem. Du skal simpelthen have et program der beskytter din computer imod de farligste og ondeste virusser såvel som trusler, og det kan du få med Anti Explorator. Fjern Spyware med dette fantastiske program. Så slipper du for at skulle bekymre dig om din PC’s sikkerhed, da du vil være i besiddelse af et af de allerbedste programmer. Det lyder måske en anelse kompliceret, men sagen er faktisk en hel anden, eftersom du nemt kan finde rundt i de mange indstillinger der er at vælge imellem.

 

Et stabilt og velfungerende program

Du ved måske allerede, at der efterhånden findes mange forskellige programmer du kan installere, som lover at beskytte din computer. Men det er sjældent en garanti at disse programmer virker, og du har hverken råd eller lyst til at gå på kompromis med dette. Hvis du f.eks. ejer den lækre MacBook, så vil du helst gerne være garanteret beskyttelse. Med så dyr en computer burde det ikke være umuligt at finde den helt rette beskyttelse, som sørger for at din computer fungerer helt optimalt altid. Den beskyttelse har du fundet, hvis du benytter dig af Anti Explorator, eftersom den er skarpt rettet imod mulige trusler og ondt spyware.

Forskellige muligheder for "find og fjern" spyware i programmet.
Forskellige muligheder for “find og fjern” spyware i programmet.

 

Fordelene ved Anti Explorator?

Der er mange fordele ved programmet udover det faktum, at det er til for at beskytte din computer. Du kan selv vælge ting til eller fra, sådan så den bliver personliggjort til lige netop dine behov. For mange er dette en kæmpe fordel, da du så selv kan redigere i programmet, alt efter hvad du ønsker er det centrale fokus. En anden positiv ting, som nævnt tidligere er, at opdateringer foretages hyppigt, og er med til at garantere dig og din PC den allerbedste sikkerhed altid. Programmet fungerer 24/7 så du vil altid have den fulde beskyttelse af din computer, uden at skulle være bekymret for, at sikkerheden pludselig ikke er der. Dette program er lavet til at give dig den sikkerhed du og din computer fortjener.

Ny tradition på Odense Havn: Kom til julehygge med flæskestegssandwich og juleøl

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Der findes allerede rigtig mange danske juletraditioner, men nogle gange skal der også noget nyt til.

Hvad med flæskestegs-sandwich, økologiske juleøl, æbleskiver og brændte mandler på Odense Havn?

Restauranten Alfred og Kamilla og Munkebo Brewery er gået sammen om et jule-arrangement lørdag den 26. oktober, hvor netop disse lækre elementer kan nydes på Møllekajen 5, og de to restauratører håber på at skabe en årlig tradition.

Arrangementet foregår fra kl. 11.00 til 24.00 med gratis adgang for alle og gratis fadøl til de første 20 gæster.

Munkebo Brewery flyttede ind i et af de gamle pakhuse ved Odense havn i juni i år, mens Alfred og Kamilla allerede har været på havnen i halvandet år.

Juleøl frigives

De saftige flæskestegs-sandwich fra familierestauranten skal selvfølgelig nydes med noget koldt at drikke, og det står Munkebo Brewery for.

Bryggeriet frigiver årets juleøl, der bliver Noél – belgisk mørk ale med fennikelfrø, appelsinskal med en knivspids nellike – og Maple Winter Ale med ahornsirup, kanel og appelsinskal.

Øllene er skabt i samarbejde Genys Brewing Co. og er de første økologiske øl fra Munkebo Brewery.

Læs mere om jule-arrangementet her.

Hvad: Jul ved Odense Havn
Hvor: Møllekajen 5, 5000 Odense
Hvornår: Lørdag den 26. oktober, 11.00 – 24.00

Mørke afkroge og desperate skrig: Bryggeri bliver til rædselshus

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen
Arkivfoto
Arkivfoto

Halloween er måske en amerikansk opfindelse, men vi er blevet overordentligt glade for den uhyggelige højtid i Danmark.

Så glade at vi strømmer til diverse horror nights, skrækfester og gyserkavalkader, der ofte melder hurtigt udsolgt.

Albanibryggeriet sprang med på bølgen sidste år med deres rædselshus og i år er ingen undtagelse.

Fredag den 25. oktober og lørdag den 26. oktober samt fredag den 1. november og lørdag den 2. november forvandler bryggeriets lokaler sig igen til et hus fyldt med rædsler – og der er heldigvis stadig billetter.

Undervejs på turen gennem de mørke afkroge af bryggeriet, vil man kunne høre barnegråd, desperate skrig og raslende kæder; rygtet har det nemlig, at bryggeriet er hjemsøgt og for at slippe ud, skal du løse alle opgaverne.

Ikke for de sarte

Turene foregår på engelsk den 25. oktober og på dansk de resterende dage og er ikke for sarte sjæle.

Arrangørerne skriver, at det af sundhedsmæssige årsager ikke er tilladt at deltage, hvis man er under 18 år, er gravid, har epilepsi eller har et dårligt hjerte.

Der vil dermed være gys for alle pengene på Albanigade.

Hvad: Horror Night hos Albani
Hvor: Albanigade 20, 5000 Odense
Hvornår: 25-26 oktober, 1-2 november, 19:00 – 23:30

Billetter koster fra 200 kr og kan købes her.

Vær vor gæst: Kom til kæmpe Disney Karaoke event i Odense

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Hvis der er Ingen bånd, der binder dig torsdag den 17. oktober kl. 20.00, og du gerne vil synge En tosset sang, skal du tage dine venner under armen og Føl hvordan dit liv bliver fyldt med glæde til Disney Karaoke på Studenterhus Odense. 

Arrangørerne sørger for Det rent og skært nødvendige; du skal bare komme ned til arrangementet med din sangstemme smurt og Lad det ske.

Karaoke-aftenen er gratis, så Når du ser et stjerneskud behøver du ikke ønske, at du havde råd til at deltage, men du opfordres til at tilkalde den gode fe og tilføje lidt Bibbidi bobbidi boo til dit outfit – de bedste kostumer vinder nemlig præmier.

Så tag det roligt! Karaoke er det bedste på jorden. Vælg en melodi, som gør dig fri, og lev efter mottoet Hakuna matata. 

En del af Magiske Dage

Disney Karaoke er en del af festivalen Magiske Dage, arrangeret af Odense Bibliotekerne, som løber fra torsdag den 17. oktober til og med lørdag d. 19. oktober.

Der vil være massevis af gratis og betalte aktiviteter rundt om i byen hele ugen; bl.a. mini-Quidditch, kosteværksted, escape rooms og en magisk markedsplads for blot at nævne et par eksempler.

Du kan finde programmet for den magiske festival på MigogOdense.

Læs mere om Disney Karaoke her.

Hvad: Disney Karaoke

Hvor: Studenterhus Odense, 5000 Odense

Hvornår: Torsdag d. 17 oktober, fra kl. 20.00