Sådan får du den bedste mulige beskyttelse af din PC

Skrevet af: Martin Jørgensen
Anti Explorator anti malware
Anti Explorator anti malware

Vi er her i Odense flittige brugere af vores computer. I Odense er der mange arbejdspladser, og derudover er det også kendt som værende den helt store studie by, så der bliver bestemt brugt nogle computere i løbet af dagen.

 

Beskyttet imod hacker-angreb og andre farlige virusser

En ting vi skal være opmærksomme på, er sikkerheden af vores computere. Vi bruger dem så ofte, og gemmer vigtige dokumenter derpå, så det ville bestemt ikke være godt hvis computeren lige pludselig ikke længere virkede. Vores computere er konstant i fare for alvorlige hacker-angreb, samt andre farlige virusser, så derfor er det vigtigt at vi hele tiden er opdateret med de nyeste og bedste programmer, som kan beskytte og passe på vores computer.

Anti malware scanning med det danske antimalware-program, Anti Explorator.
Anti malware scanning med det danske antimalware-program, Anti Explorator.

 

Få fjernet den onde spyware

Mange af os brugere dyrere computere, gerne MacBooks som fungerer rigtig godt, og det skulle de gerne blive ved med, derfor er det helt essentielt at vi har den rette viden om, hvordan vi bedst beskytter dem. Du skal simpelthen have et program der beskytter din computer imod de farligste og ondeste virusser såvel som trusler, og det kan du få med Anti Explorator. Fjern Spyware med dette fantastiske program. Så slipper du for at skulle bekymre dig om din PC’s sikkerhed, da du vil være i besiddelse af et af de allerbedste programmer. Det lyder måske en anelse kompliceret, men sagen er faktisk en hel anden, eftersom du nemt kan finde rundt i de mange indstillinger der er at vælge imellem.

 

Et stabilt og velfungerende program

Du ved måske allerede, at der efterhånden findes mange forskellige programmer du kan installere, som lover at beskytte din computer. Men det er sjældent en garanti at disse programmer virker, og du har hverken råd eller lyst til at gå på kompromis med dette. Hvis du f.eks. ejer den lækre MacBook, så vil du helst gerne være garanteret beskyttelse. Med så dyr en computer burde det ikke være umuligt at finde den helt rette beskyttelse, som sørger for at din computer fungerer helt optimalt altid. Den beskyttelse har du fundet, hvis du benytter dig af Anti Explorator, eftersom den er skarpt rettet imod mulige trusler og ondt spyware.

Forskellige muligheder for "find og fjern" spyware i programmet.
Forskellige muligheder for “find og fjern” spyware i programmet.

 

Fordelene ved Anti Explorator?

Der er mange fordele ved programmet udover det faktum, at det er til for at beskytte din computer. Du kan selv vælge ting til eller fra, sådan så den bliver personliggjort til lige netop dine behov. For mange er dette en kæmpe fordel, da du så selv kan redigere i programmet, alt efter hvad du ønsker er det centrale fokus. En anden positiv ting, som nævnt tidligere er, at opdateringer foretages hyppigt, og er med til at garantere dig og din PC den allerbedste sikkerhed altid. Programmet fungerer 24/7 så du vil altid have den fulde beskyttelse af din computer, uden at skulle være bekymret for, at sikkerheden pludselig ikke er der. Dette program er lavet til at give dig den sikkerhed du og din computer fortjener.

Helt særligt juni-tilbud: Køb din Vi Elsker 90’erne billet inden sommerferien

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Morten Ryming
Foto: Morten Ryming

Vi Elsker 90’erne bliver årets største sommerfest i Odense, og MigogOdense er mediepartner på 13 timers total fest.

Forleden lagde den store 90’er karavane Rødovre ned med over 17.000 publikummer, hvor især Scooter, Vengaboys, Eiffel 65 og Boyzlife var helt forrygende.

Der har aldrig været et større line up på samme plakat af 90’er stjerner, og det har man i den grad også mærket i forsalget.

I Odense buldrer billetsalget også afsted, og der er ingen tvivl om, at odenseanerne glæder sig til det store show, hvor navne som Scooter, Cascada, Eiffel 65, Right Said Fred, Vengaboys og Boyzlife (sammenkobling af Westlife og Boyzone) er blandt hovednavnene.

Helt særligt juni-tilbud

I et forsøg på at melde udsolgt allerede før august har MigogOdense sikret sig et antal billetter, som vi nu de næste 14 dage kører som et helt særligt juni-tilbud.

Du sparer nemlig 100 kr. på Vi Elsker 90’er billetten, hvis du helt eksklusivt køber den igennem MigogOdenses særlige link lige her. 

Billetterne bliver dyrere hver måned frem til 24. august, så det er bare om at få fingrene i dem nu.

Her er plakaten for årets Line Up til Vi Elsker 90’erne

 • Daze
 • Scooter
 • Cascada
 • Eiffel 65
 • Right said Fred
 • Londonbeat
 • N-trance
 • Snap
 • Boyzlife
 • Real McCoy
 • DJ Quicksilver
 • Rob’n Raz feat
 • DJ Flex
 • DJ Giorgio Prezioso
 • Vengaboys
 • HIT N’HIDE
 • Vengaboys
 • Real McCoy
 • DJ Quicksilver
 • Rob’n Raz feat. DJ Flex
 • DJ Giorgio Prezioso
 • Voice of KLF
 • Danny Kool
 • Alice Deejay
 • Dario von Slutty
 • Da Buzz
 • D-Devils

Hvad: Vi Elsker 90’erne
Hvornår: Lørdag d. 24. august 2019
Hvor: Kongens Have
Billetterne koster med MigogOdenses link lige nu frem til 24. juni
549 kr. for en festbillet med 13 timers GIGA-fest
1199 kr. for Drink & Dance (fri bar) med 13 timers GIGA-fest
Køb billetter her

Fynsk idyl og smuk musik: Tina Dickow og Hjalmer kommer til Odense

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

I næste weekend finder en helt særlig begivenhed sted i Den Fynske Landsby.

Hele Danmarks musikdronning, Tina Dickow, kommer nemlig forbi i anledning af hendes sommerturné.

Sommerkoncerterne kommer i kølvandet på albummet FASTLAND, men byder også på både nye og gamle hits.

Koncerten finder sted på friluftsscenen, der hvert år dammer ramme om en festlig stemning når tusindvis af mennesker årligt mødes i kærligheden til musikken.

Den Fynske Landsby.

Dickow er kendt og elsket over hele landet for sin ægthed og ikke mindst nærvær – både i sin musik, men også til sit publikum.

Og kan man forestille sig et mere stemningsfyldt sted at lade netop disse egenskaber blomstre – end i Den Fynske Landsby?

Hjalmer er med på tour

Det er “selvfølgelig” ikke kun Tina Dickow, der lægger vejen forbi.

Som opvarmning har hun nemlig selskab af ingen ringere end det fremadstormende stjerneskud, Hjalmer.

Hjalmer Larsen, søn af nu afdøde Kim Larsen, er relativt ny på musikscenen, men har allerede forlængst bevist sit talent; og har det da også om nogen med sig i bagagen.

Hjalmer er lige nu aktuel med Istedgade (Uhh).

Der er stadig billetter til koncerten. Køb dem her.

Hvad: Koncert med Tina Dickow/Hjalmer
Hvor: Den Fynske Landsby
Hvornår: 22. juni, kl. 20

Bliv klogere på vin: Kom til smagning og foredrag med rødvinslægen

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Er du typen, der slet ikke kan få nok af flydende drue?

Så er denne aften, måske noget for dig.

Bichel Vine i Odense har nemlig fornøjelsen af at invitere til kombineret vinsmagning og foredrag med Erik Skovenborg.

Alkohol er sundt

Erik har gennem 28 år arbejdet som læge og sideløbende med aktiv forskning og studier af det mådeholdne alkoholforbrugs gavnlige virkninger på helbredet.

Derudover er han også ugentlig vinanmelder for Søndagsavisen.

“Et glas øl til frokost og to-tre glas rødvin om aftenen har jeg absolut ingen betænkeligheder ved, så længe man ikke drikker 10 genstande i weekenden, for så forsvinder alle de gode virkninger i forhold til hjerte-kar-sygdomme,” har Erik tidligere udtalt til B.T.

Det er netop disse interesseområder som Erik under sit foredrag Rødvinlægens bord, vil smide på bordet i løbet af aftenen.

Tre nedestående emner vil blive taget op:

 • De fire helbredsmæssige fordele ved alkohol
 • Vin i maden
 • Vin som social smørelse

I løbet af aftenen vil Bichel Vine afholde indskudte vinsmagninger (6-7 forskellige vine), der har relation til emnerne.

Arrangementet finder sted torsdag d. 20. juni kl. 18 og en billet kan erhverves til den nette sum af 150 kr.

Køb din billet her.

Fra alle os til alle jer: Oplev stor Disney-koncert på Magasinet

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Der er typer, der ikke vil høre et ord om jul, før vi rammer d. 1. december.

Og så er der os andre, som slet ikke kan vente.

Denne artikel er dedikeret til de sidstnævnte: Vi kan nemlig afsløre, at der i den grad bliver noget at glæde sig til i år.

Luftens Helte, et 18-mands stort band, der spiller alle de fedeste sange live fra de største tegnefilm gennem tiderne, lægger nemlig vejen forbi Odense d. 16. november – og her bliver der virkelig skruet op for julemagien.

Hits fra de bedste tegnefilm

Luftens Helte garanterer en musikalsk oplevelse i særklasse, når de til lyden af barndommens nostalgi spiller op til fest med velkendte og elskede sange fra alle vores favorit-tegnefilm.

Det er vel i forvejen heller ikke rigtig jul, før du har siddet klistret til Disney’s Juleshow – men du kan jo ligeså godt få lagt en god bund inden.

Aftenen fyldes med sange fra klassiske tegnefilm som Junglebogen og Aristocats, 90’ernes storfavoritter som Løvernes Konge, Herkules og Tarzan samt de mest julede Disneysange og de nyeste hits fra film som Frost og Vaiana.

Luftens Helte lover 100 % garanti for fest, julestemning og magi, når de om kun 154 dage indtager scenen på Magasinet.

… og vi kan slet ikke vente!

Hvad: Luftens Heltes Julekoncert
Hvornår: 16. november 2019
Hvor: 
Magasinet, Odense

Billetterne koster 175 kr. og kan købes lige her.