Sådan får du den bedste mulige beskyttelse af din PC

Skrevet af: Martin Jørgensen
Anti Explorator anti malware
Anti Explorator anti malware

Vi er her i Odense flittige brugere af vores computer. I Odense er der mange arbejdspladser, og derudover er det også kendt som værende den helt store studie by, så der bliver bestemt brugt nogle computere i løbet af dagen.

 

Beskyttet imod hacker-angreb og andre farlige virusser

En ting vi skal være opmærksomme på, er sikkerheden af vores computere. Vi bruger dem så ofte, og gemmer vigtige dokumenter derpå, så det ville bestemt ikke være godt hvis computeren lige pludselig ikke længere virkede. Vores computere er konstant i fare for alvorlige hacker-angreb, samt andre farlige virusser, så derfor er det vigtigt at vi hele tiden er opdateret med de nyeste og bedste programmer, som kan beskytte og passe på vores computer.

Anti malware scanning med det danske antimalware-program, Anti Explorator.
Anti malware scanning med det danske antimalware-program, Anti Explorator.

 

Få fjernet den onde spyware

Mange af os brugere dyrere computere, gerne MacBooks som fungerer rigtig godt, og det skulle de gerne blive ved med, derfor er det helt essentielt at vi har den rette viden om, hvordan vi bedst beskytter dem. Du skal simpelthen have et program der beskytter din computer imod de farligste og ondeste virusser såvel som trusler, og det kan du få med Anti Explorator. Fjern Spyware med dette fantastiske program. Så slipper du for at skulle bekymre dig om din PC’s sikkerhed, da du vil være i besiddelse af et af de allerbedste programmer. Det lyder måske en anelse kompliceret, men sagen er faktisk en hel anden, eftersom du nemt kan finde rundt i de mange indstillinger der er at vælge imellem.

 

Et stabilt og velfungerende program

Du ved måske allerede, at der efterhånden findes mange forskellige programmer du kan installere, som lover at beskytte din computer. Men det er sjældent en garanti at disse programmer virker, og du har hverken råd eller lyst til at gå på kompromis med dette. Hvis du f.eks. ejer den lækre MacBook, så vil du helst gerne være garanteret beskyttelse. Med så dyr en computer burde det ikke være umuligt at finde den helt rette beskyttelse, som sørger for at din computer fungerer helt optimalt altid. Den beskyttelse har du fundet, hvis du benytter dig af Anti Explorator, eftersom den er skarpt rettet imod mulige trusler og ondt spyware.

Forskellige muligheder for "find og fjern" spyware i programmet.
Forskellige muligheder for “find og fjern” spyware i programmet.

 

Fordelene ved Anti Explorator?

Der er mange fordele ved programmet udover det faktum, at det er til for at beskytte din computer. Du kan selv vælge ting til eller fra, sådan så den bliver personliggjort til lige netop dine behov. For mange er dette en kæmpe fordel, da du så selv kan redigere i programmet, alt efter hvad du ønsker er det centrale fokus. En anden positiv ting, som nævnt tidligere er, at opdateringer foretages hyppigt, og er med til at garantere dig og din PC den allerbedste sikkerhed altid. Programmet fungerer 24/7 så du vil altid have den fulde beskyttelse af din computer, uden at skulle være bekymret for, at sikkerheden pludselig ikke er der. Dette program er lavet til at give dig den sikkerhed du og din computer fortjener.

Spiller for fulde huse i hele landet: Kometen Jada kommer til Odense i februar

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: DR
Foto: DR

I denne weekend har hun spillet for fuldt hus i Aalborg.

I næste weekend gælder det så Aarhus og Silkeborg, før hun lørdag d. 1. februar rammer Odense.

Jada stormer frem og har med kun 3 singler sunget sig direkte ind i danskernes hjerter.

Det er hendes første rigtige turné rundt omkring i landet, og hun var senest i Odense, da hun i november vandt Kronprinsparret Kulturelle Stjernedryspris.

Har rykket sig helt vildt

Jada, med det borgerlige navn Emilie Molsted Nørgaard, var med singlerne ’Keep Cool’ og ’Sure’ på alles læber, og siden har hun også medvirket i en portræt-serie på DR3.

Men midt i hypen måtte sangerinden dog melde sig syg med stress og rykke en række koncerter. En modig beslutning, der lader til at have sendt en endnu stærkere Jada videre.

Efter et halvt års radiostilhed bragede singlen ’Lonely’ igennem som P3s første ugens uundgåelige i 2019.

Derefter vandt Jada både talentprisen ved P3 Guld samt årets håb og årets sang ved Steppeulven.

Både Soundvenue og Gaffa kvittererer med 5 stjerner og Gaffas anmelder skrev bl.a.: ”en fremragende koncert fra en kunstner, som meget vel kan blive Danmarks næste verdensstjerne”.

Hvad: Jada Live
Hvor: Magasinet
Hvornår: Lørdag d. 1. februar
Billetter her

Her får du kager ved målstregen: Snart kan du tilmelde dig gratis kageløb i Odense

Skrevet af: Redaktionen
Arkivfoto
Arkivfoto

Mangler du motivationen for at få gang i løbetræningen efter en december med for lidt motion og for meget lækkert julemad?

Så har vi en god nyhed til dig.

Søndag d. 19. april holder bageriet Pistoria i Odense deres såkaldte kageløb. Her er energibarer og kedeligt frugt skiftet ud med kager.

Mest berømt er Pistoria Kageløbet for deres vidunderlige træstammer ved målstregen.

Det er i den grad en motivationsfaktor, der vil noget.

Gratis motionsløb for alle aldre

Faktisk er det også ganske gratis at deltage, og der er mange forskellige distancer. Til Pistoria Kageløbet er der mulighed for at løbe lige fra 2 km på børneruten til marathon rundt i Skt. Klemens.

Du vælger selv, hvor langt du vil løbe.

Kl. 9.00 skydes Marathon i gang

Fra kl. 10.00 er der børneløb, hvor der er medaljer og selvfølgelig træstammer til alle, der kommer i mål.

Fra kl. 11.00 skydes løbet for alle øvrige løbere i gang, og her er der selvfølgelig også træstammer til alle.

Man har tidligere også haft kager ude på selve depoterne, men det må forblive en overraskelse, hvis det sker igen i år.

Der er i hvert fald garanti for, at træstammerne ikke er købt i det lokale supermarked for små penge. Pistoria Bageriet er kendt for at være blandt de bedste bagerier i Odense.

Navnet Pistoria betyder i øvrigt bagning på latin.

Opdateret søndag 19. januar  kl. 21.00
Ved en fejl var der åbnet for tilmelding hos en samarbejdspartner til løbet – men Pistoria Bageriet meddeler, at tilmeldingen åbner snart

Hvad: Pistoria Kageløbet
Hvor: Møllevej 1, Odense S
Hvornår: 19. april kl. 9.00-16.00
Tilmelding åbner snart – du kan få mere info her

Stadig billetter til salg: L.O.C rammer Odense om få uger på ny turné

Skrevet af: Redaktionen

L.O.C er stadig et af landets varmeste navne.

I efteråret annoncerede den kendte rapper annonceret en turné, og han gæster Musikhuset Posten om få uger fredag d. 7. februar 2020.

L.O.C. tager på turné i hele landet i kølvandet på sit spritnye album ”Ekkokammer”; hans første egentlige studiealbum i fem år.

Rapperen med det borgerlige navn Liam O’Connor har gennem det sidste årti etableret sig som én af landets mest respekterede og turnerende artister.

Koncert med høj intensitet

Når Bangeren, Mørkets Fyrste, Mr Jim Beam – kært barn har mange navne – går på scenen, kan publikum forvente en gevaldig tur i tørretumbleren i en koncert sammensat af høj intensitet, volume og en sprængning af hele følelsesregistret.

Og én ting er sikkert, koncerten er IKKE FOR SARTE SJÆLE.

Der er stadig billetter til salg, så der er stadig gode chancer for en fed koncertoplevelse så tidligt på året.

Hvad: L.O.C koncert
Hvor: Musikhuset Posten
Hvornår: Fredag d. 7. februar 2020
Billetter her