MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan får du drømmevipperne

Af Redaktionen

Har du nogensinde tænkt over at dine vipper også kræver pleje, ligesom dit hår, din hud og din krop? Hvis du drømmer om lange, sunde og kraftige vipper, så bør du helt sikkert sørge for at pleje dine vipper dagligt. Drømmevipperne som er lange, mørke og fyldige, kan du opnå på mange forskellige måder. Læs om hvordan lige her.

For mange er øjenvipperne en del af makeuplooket, og noget som kan indramme ansigtet og looket på en helt særlig måde. Uanset om du i forvejen har lange vipper, eller om du drømmer om det, så ved du helt sikkert hvor stor en betydning smukke vipper kan have på udtrykket.

Vil du også have drømmevipper som er lange, smukke og fyldige, så kan du sagtens få det. Der findes forskellige måder at opnå dem på, og det er forskelligt hvilken metode der foretrækkes hos den enkelte person. For at finde frem til hvordan du opnår dine drømmevipper, er det ideelt hvis du prøver dig lidt frem, og finder ud af hvilken metode som virker bedst for dig. Her kan du læse om tips og tricks til hvordan du opnår smukke vipper. Læs blandt andet om den populære Revitalash serum, hvordan du plejer dine vipper og hvordan du udvælger den bedste mascara til dig.

Giv dine øjenvipper vokseværk

Har du hørt om Revitalash’s øjenvippeserum som efter sigende skulle give længere og mere fyldige vipper? Revitalash er et brand som oprindeligt blev udviklet som et middel imod hårtab som følge af cancerbehandling. I processen fandt man frem til en formel som virkede utrolig effektivt, og der blev sidenhen bragt en række produkter på markedet.

Revitalash er revolutionerende indenfor øjenvippeserum, og med en kontinuerlig brug af serummet vil du opleve at dine vipper bliver længere og mere fyldige. Serummet øger nemlig hårenes vækst og gør hvert enkelt hårstrå stærkere så de ikke knækker.

Korrekt pleje af dine vipper er vigtigt

For at passe på dine originale vipper er det vigtigt at huske vippeplejen. Som et boost til dine vipper kan til påføre serum, men det er udover dette også vigtigt at pleje vipperne i dagligdagen. Makeuprester som ikke renses af, kan skade hårene, og gøre at de falder af eller knækker.

Derfor er det vigtigt altid at fjerne makeup så hurtigt som muligt, og desuden at det sker nænsomt. Anvend en effektiv rens, som fjerner makeuppen uden at du behøver gnubbe i øjenvipperne mere end nødvendigt.

Find den perfekte mascara

Rigtig mange vælger at fremhæve deres vipper med mascara. Med en god mascara forlænger og farver du vipperne, således at de omkranser dit øje og ser mere fremtræden ud. Vælg en mascara som du føler ikke klumper på vipperne, men som lægger sig klat og smidigt om hårene.

Vælg desuden en mascara med en applikator som er behagelig for dig at anvende, og som også er behagelig på dit øje. Nogle foretrækker hårlignende børster og andre foretrækker gummibørster, det er smag og behag og det handler om at prøve sig frem.

Del artikel

Andre læser også