MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan får du opsat en professionel webshop

Af Annoncør

Webshoppen er det første, som dine kunder vil se, når de besøger din hjemmeside. Derfor er det vigtigt, at have en webshop der er professionel og brugervenlig. En brugervenlig webshop giver dine kunder en god oplevelse og øger chancen for, at de vender tilbage. 

Du kan opsætte din egen webshop på mange forskellige måder. Du kan enten vælge at bruge en udbyder, der står for alt det tekniske, eller du kan opsætte din egen webshop med et CMS-system. Hvis du overvejer at bruge en udbyder, så kan du ved at følge linket finde svar på spørgsmål såsom: Hvad koster en webshop, hvor lang tid tager det at opsætte en webshop, og hvilken vedligeholdelse kræver det? 

Webshop-tips – sådan gør du din webshop mere brugervenlig og attraktiv

Uanset hvilken mulighed du vælger til at opsætte din webshop, så er der nogle ting, du skal have styr på for at have en professionel webshop:

  • Design: Dit design skal afspejle din virksomheds identitet og være unikt for netop din virksomhed. Det skal være let at navigere rundt i og give brugerne den information, de har brug for.
  • Brugervenlighed: Webshoppen skal være enkel at bruge for alle. Det betyder bl.a., at produkterne skal være lette at finde, og kunden skal ikke føle sig forvirret undervejs i bestillingen.
  • Indhold: Indholdet på din webshop skal relevant og unikt for netop din virksomhed. Produktbeskrivelserne skal give kunden den information, de har brug for, uden at det bliver alt for teknisk eller langtrukkent.

Hvilke fordele er der ved at have en webshop?

En webshop giver dig mulighed for at sælge dine varer online 24/7. Du behøver ikke have fysiske butikker, og du kan nå ud til kunder over hele verden. Webshops er lette at oprette og drive, og du kan starte din egen webshop for meget få penge. Du har fuld kontrol over din egen webshop, og du bestemmer selv priserne på dine varer.

Hvad skal jeg overveje, inden jeg opretter en webshop?

Der er mange ting, man skal overveje, inden man opretter en webshop. For det første skal man have styr på, hvilken type webshop man ønsker at oprette. Når man har besluttet sig for dette, kan man begynde at undersøge markedet for at se, hvad der allerede findes af lignende webshops, og hvordan de markedsfører sig. 

Derudover skal man have styr på sin målgruppe, altså dem, som man gerne vil have som kunder i sin webshop. Når man har styr på disse to ting, altså hvilken type webshop og hvilken målgruppe, kan man begynde at kigge på tekniske aspekter såsom domænenavn og webhotel. Ens domænenavn er ofte ens virksomhedsnavn, så det er vigtigt, at have et godt navn til sin virksomhed fra starten af.

Del artikel

Andre læser også