Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan får du råd til årets Grøn-billet

Af Redaktionen

Om en uge kommer årets Grøn til Odense, og odenseanerne er som altid klar til at give den gas på Dyreskuepladsen. I år afholdes Grøn den 26. juli, og billetsalget er i fuld gang. Men er du en af de mange, der allerede nu har haft en dyr sommerferie, kommer vi her med 3 tips til, hvordan du får råd til din Grøn-billet.

Der er lagt op til et brag af en sommerfest, når Grøn for 37. år i træk inviterer til kolde fadøl, hyggeligt samvær og en hel dag fyldt med musikalske oplevelser. Af artister i år kan vi blandt andet nævne Scarlet Pleasure, Alphabeat, Saveus, Carpark North og Dizzy Mizz Lizzy, som lukker og slukker festen.  Carpark North fejrer i år 20 års jubilæum og de er med garanti klar til at fejre det med alle odenseanerne.

Ryd ud og tjen penge

Kribler det i dig for at komme afsted, men siger bankkontoen nej, så kan du tjene lidt ekstra ved at sælge ud af dine gamle sager. De fleste af os har en masse ting i vores hjem, vi aldrig bruger. Når du alligevel har ferie har du nok lidt ekstra tid, er det en god anledning til at få ryddet ud i dine ting og finde ud af, hvad du har brug for, og hvad du kan undvære.

Om sommeren er der ofte en masse loppemarkeder rundt omkring i byen, hvor du kan sælge dine brugte ting, eksempelvis er der hver søndag i sommerhalvåret loppemarked på Odense Havn. Hvis du ikke lige kan finde et loppemarked i nærheden af dig, er internettet din ven. Der findes nemlig mange forskellige hjemmesider, hvor du kan sælge dine brugte ting til en fornuftig pris, så der bliver råd til dette års Grøn.

Lån pengene

Hvis det virkelig trækker i dig for at komme afsted, kan en mulighed naturligvis også være at låne pengene. Det kan dog være lidt af en jungle at begive sig ud i, men der er heldigvis hjælp at hente. Hjemmesiden home-banker.dk, som har samlet alle lånemuligheder på markedet, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over alle de muligheder, du har.

Til næste år

Billetpriserne til Grøn stiger altid løbende, eksempelvis er de steget fra 250 kr. til 350 kr., som de koster i døren i år. Hvis du overvejer at tage afsted til næste år, er det derfor en god idé at være ud i god tid og undersøge priserne tidligt. I år kostede billetterne 250 kr. pr. styk til og med den 28. februar 2019, 275 kr. til og med den 14. juni 2019, og nu koster de 299 kr. til og med koncertdagen. Dog koster billetterne i døren på dagen 350 kr., og her kan du endda risikere, at der er udsolgt. Vores tip er derfor at være ude i god tid til næste år, så du er sikker på at få din billet til en god pris. Omkring jul har Grøn også ofte et særligt juletilbud, eksempelvis kostede 2 billetter og 2 ølbilletter til Grøn 2019 fra den 1. december til den 24. december 2018 500 kr.

Billetterne til i år kan købes online på www.groenkoncert.billetten.dk eller fysisk i Føtex og Bilka.

Vil du vide mere om dette års Grøn, kan du læse mere i vores artikel her.

Del artikel

Andre læser også