MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan får du råd til ferien med familien

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret 

Måske kender du det? Det er weekend eller måske endda ferie, hele familien har fri, og det er tid til at hygge sig sammen efter en travl uge. Men hvad skal i lave? Det kan selvfølgelig være rart med en dag uden planer til at komme ned i gear, men flere dage i træk hvor alle i husstanden er hjemme og laver ingenting kan godt blive lidt kedeligt og ensformigt. Med kedsomhed kommer konflikter typisk – særligt børnene imellem. Det er da ærgerligt, hvis den dyrebare fritid familien har sammen, skal bruges på konflikthåndtering og sure miner. 

Det kan være dyrt at have det sjovt

Det er desværre ikke altid gratis at have det sjovt. Det kan være dyrt, når hele familien skal afsted på tur. Måske er der i budgettet sat penge til side til sjov og hygge, måske er der ikke. Du kan du gå ind på Saverium, hvis du mangler penge lige her og nu, og du tænker, at et lån er løsningen for dig. Her er det let og hurtigt at få et overblik samt sammenligne dine lånemuligheder. Du kan nemt finde det lån, der passer bedst til dig og din økonomi. Det vigtige er, at du ikke låner flere penge, end at du har råd til at betale den månedlige ydelse, når lånet skal tilbagebetales. 

Frygt ej – der er masser af muligheder

Så er det jo bare med at finde ud af, hvad i skal lave. Heldigvis er der et væld af muligheder her i Danmark. Er vejret godt, kunne det være oplagt at besøge en af de mange forlystelsesparker der ligger rundt i landet. Her er der som regel noget for alle, der er både noget for dem, der kan lide de actionprægede, men også til dem som gerne bare vil mærke den gode stemning og nyde solen. Hvis vejret er dårligt, er det mere oplagt med en indendørs aktivitet såsom en tur i biografen eller i badeland. Hvis der er mere tid end blot en weekend at gøre godt med, så kunne en tur i sommerhus eller feriecenter også være oplagt. 

Andre alternativer

Hvis du ikke synes det at låne penge, er noget for dig, og du heller ikke har fået lagt penge til side, så kan du jo starte med at spare op nu. På den måde kan i, uden at skulle tænke på at betale tilbage efterfølgende, tage ud og have det sjovt. Indtil da er der heldigvis også mange gratis ting, i kan give jer til. F.eks. en tur i skoven, tage til vandet eller på det lokale bibliotek. Så er det kun fantasien, og ikke pengepungen, der sætter grænsen.

Del artikel

Andre læser også