Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan finder du den bedste seng

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

At finde den helt rigtige seng kan være en længere process, og der er mange spørgsmål at stille sig selv. Skal sengen være blød eller hård? Skal det være en elevationsseng eller en kontinentalseng? Skal der følge en sengegavl med? Det er alt sammen ting du skal tage stilling til når du shopper efter en ny seng, og det er derfor ikke en overraskelse, at mange synes det kan være overvældende og svært at finde deres nye seng. Der er heldigvis hjælp at hente i de mange guides, artikler og tests der findes online, men også i et par simple råd. Denne artikel giver et par gode råd til hvordan du finder den bedste seng. 

Gå efter bedst i test

Der er ingen tvivl om, at det at vælge en seng er meget individuelt. Alligevel er det altid en god ide at kigge på bedst i test guides og artikler, når du skal finde din nye seng. Her finder du nemlig en overskuelig liste over en række senges egenskaber og funktioner, og man kan let sammenligne tal som pris og mål uden at skulle besøge et hav af hjemmesider. Se det som en top 10 liste over de bedste produkter indenfor en bestemt kategori. Der findes for eksempel en guide til både en kontinentalseng test og elevationssenge test, hvor du hurtigt og simpelt kan danne dig et overblik over de bedste muligheder på markedet. Så kan du læse mere om sengene og finde den, der passer bedst til dine behov. Det er en hjælpende hånd til dem, der ikke vil bruge timevis på at kigge samtlige hjemmeside igennem.

Vælg den rigtige type seng

Det er også vigtigt at vælge den rigtige type seng. Der er både boxmadrasser, kontinentalsenge og elevationsseng, og hver især har fordele og ulemper. Prismæssigt er boxmadrassen det billigste valg, da den består af en enkelt madras, hvorimod kontinentalsengen og elevationssengen har flere elementer og lag. Det gør til gengæld også, at de har mere dybde og mere komfort. Elevationssengen kan også tilpasses den enkelte person og som det fremgår af navnet, hæves og sænkes som det passer. Der kan være mange fordele ved at vælge en mere justerbar seng, for eksempel hvis du døjer med smerter eller en skade. Læs en elevationssenge test, for at finde ud af, hvilken der lyder bedst for dig. Du skal både tænke over dine behov og dit budget, og vælge din seng baseret på dette. 

Prøv dig frem 

Et sidste råd er simpelt, men godt: prøv dig frem. Mange forhandlere har en ordning, hvor man kan prøve sengen i et bestemt antal nætter for at se, om det er det rigtige valg. Det er nemlig først når man kommer hjem og for alvor får ligget og sovet i sengen, at man kan mærke om den, for eksempel, er for hård, for blød, for lav eller for høj. Det kan være en lille detalje ved sengen, der gør forskellen mellem en god nats søvn og adskillige søvnløse nætter. Så prøv dig frem til du finder den helt rigtige seng til lige netop dine behov. Det er vigtigt at ramme plet, da en seng er en langtidsinvestering, der har betydning for dit velvære.

Del artikel

Andre læser også