Sådan finder du den bedste tandlæge i Odense

Skrevet af: Martin Jørgensen

Annonce

Odense er en stor by med en masse muligheder. Almindelige ting såsom en tandlæge er der massevis af, og hvordan skal du dog finde den absolut bedste tandlæge i Odense? Det hjælper vi dig gerne med her i artiklen.

Slotsgade18 er værd at tage et nærmere kig på

Når vi snakker om den bedste tandlæge, så er der nok mange der ville grine højlydt. Tandlæger er ikke just den mest populære profession, i hvert fald ikke hvis vi spørger deres kunder. Mange af os frygter at besøge en tandlæge, både i forhold til smerter, men også i forhold til hvad prisen og nyheden må være omkring vores tænder. Det er aldrig sjovt at høre skæbnen om vores tænder, især ikke hvis den er negativt ladet. Derfor er der mange af os der helt undgår at besøge en tandlæge, også selvom vi virkelig burde. Men hvis du alligevel beslutter dig for at besøge en tandlæge, og netop få tjekket op på, at alt er som det skal være, hvad for en tandlæge i Odense skal du så vælge? Her på siden kan vi snildt anbefale dig at besøge Slotsgade18. De har massevis af erfaring og kan derfor sørge for at du får en behagelig oplevelse, også selvom du måske ikke synes at du kan have det hos en tandlæge. Giv det en chance, og se om ikke du ændrer mening.

Du er i gode hænder hos Slotsgade18

Du kan nemt og hurtigt booke en tid hos dem via deres hjemmeside, så du slipper for at skulle lave tusindvis af opkald. Det er aldrig helt nemt at lave aftaler hvis det er noget du ikke ønsker en aftale til. Derfor kan du nemt og hurtigt booke din tid online. Hos Slotsgade18 har du syv tandlæger at vælge imellem, og de har alle sammen god erfaring, så du er i trygge hænder hele vejen. De har helt sikkert også oplevet tonsvis af mennesker der lider af tandlægeskræk, og hvis du er en af dem, så sig det til dem så de er forberedt. De vil helt sikkert kunne berolige dig, og gøre hele situationen langt mindre ubehagelig end hvad du måske havde regnet med. Det er vigtigt at give din tandlæge en chance for at vise dig, at det slet ikke er så slemt som du havde forestillet dig det. Derudover er det altid enormt vigtigt at vi sikrer os, at vores tænder er som de skal være, og at vi ikke pludselig kommer ud for en større tandlægeregning netop fordi vi ikke har fået tjekket vores tænder noget før.

Gæsterne har talt: Her er de 10 bedst anmeldte fynske restauranter i 2019

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Der er ingen tvivl om, at Fyn byder på et væld af gastronomiske oplevelser.

Men hvilke steder har egentlig været gæsternes favoritter i 2019?

Det løfter Dinnerbooking, som administrerer bookinger for over 850 restauranter og caféer i hele landet, nu sløret for.

Her er vinderen

Fyns bedst anmeldte restaurant i 2019 er ARO.

Restauranten har i løbet af året imponeret sine gæster med mindeværdige spiseoplevelser, og det har ført til adskillige førstepladser på månedernes toplister.

Det er derfor ikke overraskende, at den odenseanske Restaurant ARO også topper listen over årets bedst anmeldte restauranter.

Det viser tal fra DinnerBooking.com, hvor mere end 270.000 gæster har anmeldt deres restaurantbesøg i løbet af året.

Restauranten har i løbet af året imponeret sine gæster med mindeværdige spiseoplevelser, og det har ført til adskillige førstepladser på månedernes toplister

Bag restauranten står de to kokke Bjørn Jacobsen og Christoffer Schärfe. De har tidligere haft ansvaret for gryderne på flere anmelderroste restauranter, såsom Geranium, Le Sommelier og Pluto, men nu ‘leger de med maden’ på ARO.

“Vi ser ARO som vores ambitiøse madlegeplads, hvor vi hele tiden kan udfordre os selv og gi’ gæsterne nye og overraskende madoplevelser.”

På andenpladen finder vi også en restaurant her i Odense – nemlig Restaurant HOS. Generelt dominerer Odense kraftigt i hele toppen, som du kan se i top 10 nedenfor.

Det skal naturligvis bemærkes, at det kun er restauranter, der har bookingsystem igennem Dinnerbooking, som er i spil til listen.

Top 10 for Fyn i 2019

1.  Aro

2. Restaurant HOS

3. Rudolf Mathis

4. Bacchus

5. Druen og Bønnen

6. Kok & Vin

7. Næsbyhoved Skov

8. Restaurant Cro’n

9. Oluf Bagers Bård

10. Fynboen

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra maden, betjeningen, stemningen, den samlede vurdering og værdi for pengene.

Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den.

For at komme i betragtning til toplisten for hele 2019, skal restauranten minimum have modtaget 240 anmeldelser i løbet af hele året (i gennemsnit 20 pr. måned).

Opgørelsen for 2019 er baseret på mere end 270.000 danske gæsteanmeldelser

Færdselsuheld i Odense: Superbil til 4 mio. kr. brød i brand

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

Der findes ikke mange biler her i Danmark til en værdi af 4 millioner kroner.

Derfor vækker det også opsigt, når man ser frem fræse afsted på de danske veje.

Synet må derfor havde været ekstra spektakulært, for de folk der befandt sig i området omkring Åsumvej i Vollsmose her i Odense, klokken cirka 13.30 her til eftermiddag.

En McLaren 650s Spider kørte nemlig galt og brød i brand kort efter.

Det skriver TV2 Fyn. 

Et vidne fortæller til TV 2 Fyn, at bilen kørte vildt og med meget høj fart kom ud af kontrol og torpederede en række træer i græsrabatten i midten på den firsporede vej. Herefter brød bilen i brand.

“Bilen nærmest eksploderede,” fortæller vidnet til TV 2 Fyn.

De to passagerer i bilen slap billigt, men blev kørt til sygehuset til tjek.

På TV2 Fyn kan du se en video af superbilen i brand. Det finder du lige her.

Unikt fund: 11 ukendte Gasolin-bånd er dukket op i Odense

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

I Danmark bliver det ikke meget større end Kim Larsen og Gasolin.

Og selvom vi er beriget med masser af ikoniske sange fra en gylden tid i dansk musikhistorie, kan der stadig dukke uventede skatte op.

Hvis du elsker vinyl, kender du helt sikkert Record Pusher her i Odense.

Bo Ellegaard driver til dagligt forretningen, og han har for nyligt gjort et vaskeægte kup, da han sammen med to venner, har købt et vaskeægte stykke danmarkshistorie.

Han har nemlig købt 11 helt ukendte kassettebånd, hvor de optræder på koncertoptagelser fra 1976 til 1977.

Det skriver Ekstra Bladet fredag.

“Der er masser af guld på båndene. Blandt andet kan man høre, hvordan især Kim Larsen og guitaristen Franz Beckerlee står og bider af hinanden på scenen, når de drejer hovedet væk fra mikrofonerne. Det er ikke ond snak. Men sætninger som ‘ du var ikke rar i går’.

Man skal her tænke på, at bandets medlemmer dengang altid var sammen i døgnets 24 timer. Så der var da irritationer og konflikter undervejs. Man får også et klart indtryk af, at Søren Berlev forsøger at holde sammen på bandet og gyde olie på vandene, siger Bo Ellegaard til Ekstra Bladet.