MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan gør du dit gasforbrug grønt

Af Annoncør

Klimaforandringer og den grønne omstilling er ord, som man næsten ikke kan komme uden om i dagens Danmark. Det fylder både i politik, medier og ved middagsbordet. Og der er en grund til, at det fylder så meget, der er nemlig meget vigtigt, at vi alle er indstillet på at leve lidt grønnere. Det gælder både virksomheder og os som privatpersoner. For det er kun hvis alle er indstillet på det, at det virkelig hjælper. Heldigvis så kommer der også flere og flere grønne løsninger. Du kan eksempelvis i dag gøre det forbrug af gas mere grønt, og vi har her lavet en lille guide til hvordan. Hvis du vil vide mere om denne grønne gas, kan du læse om det på www.primagaz.dk.

Privatpersoner

Du har sikkert hørt folk sige mange gange, at det ikke hjælper at gøre noget for klimaet som privatperson, når store virksomheder og lande ikke gør noget. Og det kan måske være, at det er en minimal forskel det gør, at man selv lever lidt grønnere. Men desværre så er det også bare sådan, at hvis der ikke er nogen, der gør noget, så kommer vi ingen vegne. En af de ting som man selv kan gøre er at være opmærksom, når man eksempelvis køber gas på flaske. For det første så er mange begyndt at genbruge flaskerne, så du kan tage din gamle flaske med og få rabat på den nye. Derudover så støtter du produktionen af BioLPG, når du køber en af primagaz flasker. BioLPG er en grønnere form for gas, da processen for at lave det er meget mere grøn. 

Virksomheder

Hvis du er en virksomhed, så er det endnu vigtigere, at du aktivt tænker på, hvordan du kan hjælpe klimaet. Det er nemlig vigtigt, at det ikke kun er privatpersoner, der gør noget, men også dem som virkelig er med til at forurene klimaet. En af de ting som man kan gøre, er at købe den grønnere form for gas, som er BioPLG. Gassen består af biopropan, som er fremstillet af 100 % restmaterialer fra fødevareindustrien og bæredygtige vegetabilske olier, men den virker helt som normal gas, som man kender. Man kan kun få denne gas i tanke, så den er derfor bedst egnet til virksomheder. Men til gengæld er det lige så nemt at få som normalt gas. Der er derfor ingen grund til ikke at begynde at benytte denne nye form for gas.

Del artikel

Andre læser også