MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan holder du dig i gang i løbet af arbejdsdagen

Af Annoncør

Har du nogle gange svært ved at koncentrere dig sidst på dagen? Synes du at det er svært at holde energien oppe i løbet af en lang arbejdsdag? I denne artikel får du nogle hurtige gode råd til hvordan du nemmere kan holde dig i gang i løbet af hele arbejdsdagen. Læs mere her hvis det er relevant for dig og du gerne vil forbedre din arbejdsindsats.

Husk at spise snacks i løbet af dagen

Det kan være en rigtig god idé at sørge for at man har rigeligt med snacks ved siden af sig i løbet af dagen. Ellers kan man meget hurtigt løbe tør for energi. Man bruger trods alt rigtig meget energi i løbet af en dag når man er på arbejde. Vores hjerne skal køre i fuld fart og den skal løse mange problemer i løbet af i dag. Det er præcis noget, som kan udtrække kroppen og vores hjerne.

Det er derfor en god ide at have nogle energibarer, sunde nødder eller lignende liggende ved siden af sig. En banan eller noget andet frugt og grønt kunne også hjælpe meget. Det behøver som sådan ikke at være særlig meget mad, som man har liggende ved siden af sig. Men selve det at kunne snacke lidt i løbet af dagen kan hjælpe en rigtig meget.

Du kan eventuelt investere i et lille skab på arbejdspladsen hvori du lægger alle dine snacks. På den måde behøver du ikke hele tiden at huske på at tage det med når du tager afsted om morgenen.

Når du har det liggende på arbejdspladsen i forvejen så vil du altid have noget ved siden af der som du kan række ud efter. Du kan eventuelt også forkæle dig selv lidt med en plade chokolade af og til. Det kan være rigtig godt på de dage, hvor det virkelig er svært for dig at holde koncentrationen.

Rigeligt med frisk luft

Derudover er det også en god ide at sørge for at man giver sig selv rigeligt med frisk luft. Nogle gange er det simpelthen bare nødvendigt at ændre sine omgivelser. Det kan for eksempel betyde, at man lige går udenfor i et par minutter og står og nyder vejret.

Hvis du har brug for at ryge, så kan du eventuelt tage dine rygepauser til dette. Men selv hvis du ikke har dette behov, så kan det være en god idé lige at gå udenfor. Måske du kan tage en god kollega med og i kan få en god snak sammen, imens i drikker en kop kaffe udenfor?

Del artikel

Andre læser også