Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan iklæder du dig smart til vintermånederne

Af Redaktionen

Det er ikke altid nemt at iklæde sig moderigtig og trendy tøj, når de kolde og mørke vintermåneder begynder at tage fat i Danmark. Her er det de store og uldne sweatre, der dominerer vintergaderoben og altså ikke de fine og blomstrede sommerkjoler. Dertil må man også nøjes med en praktisk vinterjakke samt støvler, der kan holde godt på varmen. Alt i alt kan det altså være svært at iklæde sig noget flot og moderne, når vinteren har meldt sin ankomst. Vi vil i denne artikel alligevel forsøge at gennemgå nogle moderigtige og trendy alternativer og kombinationsmuligheder til den kedelige og uldne sweater. Læs med herunder, hvis du kunne tænke dig at få inspiration til denne sæsons vintermode.

Find den perfekte vinterjakke

En af de første ting, man støder ind i, og som gør det besværligt at iklæde sig moderne vintertøj, er den famøse og alt for store vinterjakke, der gør det svært at se nogenlunde pæn og præsentabel ud. Heldigvis har det populære mærke kaldet Global Funk en masse gode alternativer til den klodsede og alt for store vinterjakke. De tilbyder nemlig et væld af jakker, der ikke er for store, og som vil passe til et hvilket som helst outfit. Jakker til kvinder, der sidder flot og som er tidløs i sin stil, kan ofte være svære at finde, men hos Global Funk er det dog alligevel en mulighed. Sørg for at lede efter en jakke, der passer i form og farve til resten af din gaderobe, og du vil ikke længere være ked af have din vinterjakke på, når du er på farten.

Mangler du inspiration til vinterjakken, så kan du hos Molly & My finde et stort udvalg: https://www.mollyogmy.dk/collections/overtoj-kvinde

Kombinér dit tøj, så det passer til vinterens kulde

Det kan være en svær kendsgerning at komme overens med, når de lette kjoler og de flotte bluser i din gaderobe ikke længere kan bruges, når vinteren melder sin kolde ankomst. Her på siden mener vi dog, at med lidt snilde kan dine flotte sommertøjstykker stadig bruges, selv hvis det skulle sne udenfor. Det gælder ganske enkelt bare om at kombinere dit tøj på den helt rigtige måde. Hvis du eksempelvis gerne vil bruge dine kjoler eller nederdele et par måneder mere, end hvad vejret umiddelbart tillader, så anbefaler vi, at du bruger dem sammen med dine tykke trøjer og sweatre. På denne måde kan du være sikker på, at dine kjoler og nederdele bliver kombineret med et varmt stykke tøj, der med ét vil gøre dit outfit klar til vinter.

Har du et par bluser og T-shirts som ikke helt kan stå imod den barske kulde på egen hånd, så kan du også her med fordel anvende dem sammen med varmere beklædningsgenstande. Kombinér dine flotte og florlette bluser og t-shirts med en smuk og varm cardigan, der kan holde på varmen, når vinteren begynder at tage over. Dette vil sikre dig, at din bluses eller t-shirts flotte design, farve eller mønster ikke går til spilde, men i stedet bliver brugt og fremvist på en ny måde. At smide en cardigan over din yndlings sommerbluse er den nemmeste måde at gøre dit outfit vinterklar på.

Del artikel

Andre læser også