Sådan indretter du din stue

Skrevet af: Martin Jørgensen

Vil du have en smuk og klassisk stue? Og skal stuen også være hyggelig og hjemlig? Begge dele kan lade sig gøre. Vi giver dig her råd til, hvordan du får en hyggelig, smuk og klassisk stue, hvor du har lyst til at bruge mange timer.

Klassisk og hyggelig. Beskriver de ord din stue lige nu? Hvis det ikke er tilfældet, kan du læse med her, hvor vi giver dig et par tips til, hvordan du får sådan en stue.

 

Gør din stue klassisk med dansk design

Hvis der er noget, der kan gøre din stue smuk og klassisk, så er det dansk design. I Danmark har vi masser af design og arkitektur, der er kendt og efterspurgt langt uden for landets grænser. Nogle af de bedste eksempler på dansk design er PH-lamper, der er designet af Poul Henningsen, og Ægget, der er designet af Arne Jacobsen. Vil du have dansk design i din stue? Så kan du købe design fra Arne Jacobsen. Du kan eksempelvis købe Ægget, Syveren eller Mågen og give din stue et smukt og klassisk udseende, som vil forblive flot i mange år frem.

 

Få en hyggelig stue med en brændeovn

Hvis der er noget, der kan gøre en stue hyggelig, så er det en brændeovn. Vi danskere er vilde med brændeovne. Faktisk er der mere end 800.000 brændeovne i Danmark. Vil du også have hygge og varme i din stue, så kan du købe en brændeovn. Når du først har installeret en brændeovn, kan du få hygge i din stue i mange år frem. Hvis du vil se et udvalg af brændeovne fra Pejsestuen, så klik her. Der findes mange forskellige typer af brændeovne, så du kan med garanti finde en, der passer til dig og dine behov. Du kan eksempelvis vælge en væghængt biopejs eller en helt klassisk brændeovn med glasfront.

 

Gør din stue personlig

Når du har gjort din stue hyggelig og klassisk, kan du arbejde på at gøre stuen personlig. Du ved bedst selv, hvad din personlige stil er. Måske elsker du en bestemt farve, som du kan lade gå igen flere steder i stuen. Eller måske har du en række minder, som du kan pynte stuen med. En anden måde at gøre stuen personlig på er ved at lave en billedvæg. Du kan fylde en hel væg med billeder i store og små størrelser. Hvis du vælger en masse billeder, som du godt kan lide, vil du få en personlig væg, som siger noget om, hvem du er. Hvis du følger dette råd sammen med de to første, vil du snart have en hyggelig, personlig og klassisk stue, hvor du har lyst til at tilbringe masser af timer.

Stadig billetter til salg: L.O.C rammer Odense om få uger på ny turné

Skrevet af: Redaktionen

L.O.C er stadig et af landets varmeste navne.

I efteråret annoncerede den kendte rapper annonceret en turné, og han gæster Musikhuset Posten om få uger fredag d. 7. februar 2020.

L.O.C. tager på turné i hele landet i kølvandet på sit spritnye album ”Ekkokammer”; hans første egentlige studiealbum i fem år.

Rapperen med det borgerlige navn Liam O’Connor har gennem det sidste årti etableret sig som én af landets mest respekterede og turnerende artister.

Koncert med høj intensitet

Når Bangeren, Mørkets Fyrste, Mr Jim Beam – kært barn har mange navne – går på scenen, kan publikum forvente en gevaldig tur i tørretumbleren i en koncert sammensat af høj intensitet, volume og en sprængning af hele følelsesregistret.

Og én ting er sikkert, koncerten er IKKE FOR SARTE SJÆLE.

Der er stadig billetter til salg, så der er stadig gode chancer for en fed koncertoplevelse så tidligt på året.

Hvad: L.O.C koncert
Hvor: Musikhuset Posten
Hvornår: Fredag d. 7. februar 2020
Billetter her

Tusindvis af musikinstrumenter billigt til salg: 4Sound sælger ud af Odense-lageret

Skrevet af: Michael Qureshi

I efteråret lukkede og slukkede en af Danmarks største musikkæder 4Sound efter en konkurs i hele selskabet.

Dermed drejede 4Sound butikken i Odense nøglen om på lokationen på Rugårdsvej.

Men nu kan du gøre et kup på varelageret fra blandt andet butikken i Odense.

Auktionshuset dab kører nemlig en stor online-auktion på lageret fra samtlige 4Sound butikker fra Aalborg, Odense, Århus, København og Esbjerg.

36.000 varer sælges

Auktionshuset oplyser på sin Facebookside, at det drejer sig i alt om 36.000 varer, der i løbet af året bliver solgt på auktioner.

Man finder blandt andet kendte mærker som kendte mærker som Gibson, Roland, Fender, Yamaha på auktion, og der er gode chancer for at få dem billigere end noget andet sted kan tilbyde.

Hele auktionen foregår som nævnt online, men er man meget nysgerrig og har godt styr på instrumenterne, så er der mulighed for at se og høre musikinstrumenterne, når auktionshuset holder eftersyn.

Det finder sted på torsdag d. 23. januar mellem klokken 10.00-18.00 på Teglbækvej i Hasselager.

Auktionshuset oplyser, at der løbende i år sættes tusindvis af produkter fra 4Sound butikkerne til salg.

Du kan se varerne her

Kan ikke “reddes”: Rema 1000 lukker butik i Odense

Skrevet af: Redaktionen
PR-foto
PR-foto

I år 2018 var danskerne ikke i tvivl.

Rema 1000 er vores foretrukne supermarked. Her scorede den norske kæde højeste karakterer i en brancheindex analyse.

I løbet af 2019 har den populære kæde også kun øget ekspansionen i landet.

Nu har man dog truffet en beslutning om at lukke en af deres dagligvarebutikker i Odense. Der er tale om Rema 1000 på Middelfartvej 123 i Bolbro.

Renovering giver ikke mening

Efter 22 år i drift har Rema 1000 vurderet, at den ikke kan reddes og gøre mere moderne i forhold til deres fremtidige krav til kædens butikker.

Det oplyser Rema 1000 i en pressemeddelelse.

“Vi har vurderet at en investering i en gennemgribende renovering ikke giver mening, butiksanlæggets alder taget i betragtning. Derfor er vi endt med tage beslutningen om, at butikken skal lukke,” forklarer regionschef hos Rema 1000, Lars Dybdal.

Rema 1000 meddeler samtidig, at de åbner deres næste butik i Odense i april.

Den kommer til at ligge på Rugårdsvej, og personalet i Bolbro-butikken vil blive tilbudt at søge job i den nye butik.

Odense vil efter lukningen af Bolbro-butikken have 11 supermarkeder i Odense-området.