MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan indretter du din stue

Af Annoncør

Vil du have en smuk og klassisk stue? Og skal stuen også være hyggelig og hjemlig? Begge dele kan lade sig gøre. Vi giver dig her råd til, hvordan du får en hyggelig, smuk og klassisk stue, hvor du har lyst til at bruge mange timer.

Klassisk og hyggelig. Beskriver de ord din stue lige nu? Hvis det ikke er tilfældet, kan du læse med her, hvor vi giver dig et par tips til, hvordan du får sådan en stue.

 

Gør din stue klassisk med dansk design

Hvis der er noget, der kan gøre din stue smuk og klassisk, så er det dansk design. I Danmark har vi masser af design og arkitektur, der er kendt og efterspurgt langt uden for landets grænser. Nogle af de bedste eksempler på dansk design er PH-lamper, der er designet af Poul Henningsen, og Ægget, der er designet af Arne Jacobsen. Vil du have dansk design i din stue? Så kan du købe design fra Arne Jacobsen. Du kan eksempelvis købe Ægget, Syveren eller Mågen og give din stue et smukt og klassisk udseende, som vil forblive flot i mange år frem.

 

Få en hyggelig stue med en brændeovn

Hvis der er noget, der kan gøre en stue hyggelig, så er det en brændeovn. Vi danskere er vilde med brændeovne. Faktisk er der mere end 800.000 brændeovne i Danmark. Vil du også have hygge og varme i din stue, så kan du købe en brændeovn. Når du først har installeret en brændeovn, kan du få hygge i din stue i mange år frem. Hvis du vil se et udvalg af brændeovne fra Pejsestuen, så klik her. Der findes mange forskellige typer af brændeovne, så du kan med garanti finde en, der passer til dig og dine behov. Du kan eksempelvis vælge en væghængt biopejs eller en helt klassisk brændeovn med glasfront.

 

Gør din stue personlig

Når du har gjort din stue hyggelig og klassisk, kan du arbejde på at gøre stuen personlig. Du ved bedst selv, hvad din personlige stil er. Måske elsker du en bestemt farve, som du kan lade gå igen flere steder i stuen. Eller måske har du en række minder, som du kan pynte stuen med. En anden måde at gøre stuen personlig på er ved at lave en billedvæg. Du kan fylde en hel væg med billeder i store og små størrelser. Hvis du vælger en masse billeder, som du godt kan lide, vil du få en personlig væg, som siger noget om, hvem du er. Hvis du følger dette råd sammen med de to første, vil du snart have en hyggelig, personlig og klassisk stue, hvor du har lyst til at tilbringe masser af timer.