Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan indretter du stuen: Her er de vigtigste investeringer

Af Annoncør

At have en indbydende og personlig stue er særdeles vigtigt, når det kommer til at skabe et hjem, hvor du kan slappe af og føle dig godt tilpas. Men det er ikke helt ligegyldigt, hvad du fylder stuen op med, og der skal gøres nogle overvejelser, inden du vælger, hvad din stue skal indeholde.
Her i artiklen hjælper vi dig med, hvad du ikke kan undvære at have i stuen. Vi guider dig til de vigtigste investeringer, der er med til at skabe den stue, du drømmer om, så din personlige stil kommer til udtryk.

Fjernsyn og TV-bord

Foruden sofaen er et fjernsyn også essentielt for mange. Har du ikke plads til at få et op på væggen, kan du med fordel finde et TV-bord, som på én og samme tid er praktisk og smukt at se på. I dag finder du mange forskellige tv-borde på markedet, og her er der med garanti et, der passer til din smag.
Når du vælger dit TV-bord, kan det være godt at tage højde for andre møbler i rummet. Er der mange større møbler, vil et mindre TV-bord være et godt valg, og du bør ligeledes også tænke over, om du gerne vil have et mørkt eller lyst møbel.

Det lille bord

Vi skal selvfølgelig også omkring et sofabord, som for mange er et praktisk møbel at have ved sofaen, og som ligeledes er med til at samle rummet yderligere. Find et sofabord her, og se, hvad der passer ind hjemme hos dig, så du kan få glæde af praktisk bordplads til slikskålen, kaffen eller noget helt tredje. Det kan være en fordel at vælge et sofabord, efter du har købt din nye sofa, så du er sikker på, at de to ting passer sammen.

Det afgørende møbel: sofaen

Til sidst kommer vi ikke udenom, at der særligt er ét møbel, som vi har brug for i vores stue. For når det kommer til sofaen, er der ingen tvivl om, at det er rummets vigtigste møbel. Sofaen er et samlingspunkt og det møbel, der er med til at binde rummet sammen, og ved at vælge en sofa efter din smag får du et sted, der indbyder til afslapning.
Når du vælger din sofa, er det altid en god idé at finde ud af, hvad du har plads til, og hvad du foretrækker. Har du plads til en chaiselong, kan du med fordel vælge en model med dette, så du kan få en sofa, som du kan flyde i.
 

Del artikel

Andre læser også