MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan kan du ved at investere i guld lave en sikker og stabil investering

Af Annoncør

Er du også træt af at investere i aktier eller har du blot brug for et nyt pust, så invester i guld. Hen Over årene er guld nemlig blevet mere værdifuldt, og det går nærmest kun den grønne vej. Det er super smart at investere i guld, da det både er en sikring mod inflation, men også er klog og stabil investering på længere sigt. I denne tekst kan du læse mere om fordelene ved guld, og hvorfor du bør overveje at købe det. 

Fordele ved at købe guld

Guld er som sagt en super god investering på nuværende tidspunkt, da det for eksempelvis ikke er påvirket i så stor grad af inflation. Det vil altså sige at ift. så mange andre aktier, behøver du ikke tage forbehold for en fremtidig stigende inflation. Yderlige kan du undgå at skulle blive påvirket af negative renter, som næsten alle danske banker har indført, hvis du køber guld. Det betyder altså at du kan undgå, at din formue bliver mindre. For hvis du har 100.00 kr. stående på din bankkonto vil den negative rente blot gøre din formue mindre, hvorimod en investering i guld ville kunne optimere den. Det har netop vist sig at guld ca. har en værdi stigning på 5% hvert år. Hvilket betyder at du frem for at kunne være påvirket af en negativ rente på ca. -1% kan være påvirket af en positiv. Hvilket i sidste ende kan have stor betydning for din formue.Derudover er det også mega nemt at omsætte guld tilbage, hvis nu pengene skal tages i brug. 

Her kan du nemt finde og købe guld 

Der findes mange forskellige firmaer og forhandler som giver folk chancen for at investere i guld. Det kan være en rigtig god ide at se deres vej, da de fleste investeringsfirmaer kan gøre det nemmere at investere. Oftest fungerer det på den måde, at man køber noget guld igennem dem, og så holder de på guldet for dig. Det er dog også steder en mulighed at få tilsendt guldet. Køb guld her. En anden ting der er super rart ved at anvende et firma, som køber guldet for dig er, at man ofte kan få råd og vejledning gennem dem.

Del artikel

Andre læser også