MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan kommer du godt i gang med opstarten af din nye virksomhed

Af Annoncør

CVR-nummeret er oprettet og registreret. Forretningsplanen er lagt. De ansatte skal snart til at begynde arbejdet i din spritnye virksomhed – og du kan næsten ikke få armene ned, fordi du glæder dig til at påbegynde en helt ny og spændende rejse. Det er vigtigt med en god opstart af din nye virksomhed. Dels så alt kommer på rette spor, men også så du får og dine ansatte får et godt indtryk af, at der fra start af er fremgang. I denne artikel kan du blive klogere på, hvordan du kommer godt i gang med din nye virksomhed.

Få sikret de rette systemer

Det er vigtigt, at du og dine medarbejdere for start af kan arbejde jer ind i de rette systemer, som du har valgt for virksomheden. Lad det ikke vente. Begynd at arbejde i dem allerede fra første arbejdsdag. Størstedelen af alle virksomheder i dag drives gennem IT. Det er væsentligt element, som vi bruger til kommunikation, systematisk arbejde, data, organisering og meget mere. Derfor er det vigtigt, at du får de rette it-løsninger. Kontakt gerne et it-firma, og få rådgivning af et it-firma i Odense, København, Århus eller hvor det nu passer.

Hold løbende samtaler med dine medarbejdere

Når dine medarbejdere starter, bør du løbende holde mindre samtaler med dem, for at sikre dig, at de er kommet godt ind i det nye arbejde og at de trives på den nye arbejdsplads. En god arbejdskultur er en enorm vigtig drivkraft for at have en virksomhed, der skal vækste.

Søg inspiration hos dit netværk og lignende virksomheder

Du kan med fordel søge inspiration og sparring fra dit netværk eller lignende virksomheder. Hvordan var deres opstart? Hvad kan de anbefale dig at gøre? Hvad kan de ikke anbefale dig at gøre? Det er godt at snakke med nogle, der har prøvet det før.

Del artikel

Andre læser også