Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan kommer du hurtigst rundt i byen

Af Redaktionen

Er du træt af at bruge alt for lang tid på at vente, hver gang du skal et sted hen?

Så er du langt fra den eneste. Mange danskere mener, at de bruger alt for lang tid på at vente, når de rejser, hvilket der selvfølgelig ikke er nogen, der er glade for.

Derfor gælder det om at finde den transportform, der er bedst, i de forskellige situationer du bliver udsat for, hvor du har behov for at rejse.

Tag bussen når det er muligt

Den offentlige transport er til for at gøre livet lettere for os. Selvom det ikke altid passer med, at der er en bus, der kører på et rigtigt tidspunkt for dig, sker det jo til tider.

Derfor kunne det være en god ide at downloade Rejseplanen som app på din telefon, så du altid lige kan lave en hurtig søgning, og finde ud af om der er en bus, der passer til den rejse, du skal på.

Hop på cyklen

Til de mindre rejser behøver du ikke gøre brug af transportmidler, der klarer jobbet for dig. Her kan du sagtens hoppe på cyklen. På denne måde undgår du ventetiden fra f.eks. offentlig transport, og du undgår også klimaet for en del belastning.

Hvis du godt kan lide at cykle, men nogle gange synes der er lidt langt til dine forskellige destinationer, kan du jo også investere i en elcykel – her kan du se et kæmpe udvalg af elcykler.

Det elektriske løbehjul

Du har sikkert set det i medierne i løbet af den seneste tid – det meget omdiskuterede elektriske løbehjul.

Det er også en mulighed for dig, der skal rundt i bilen, og ikke har lyst til at benytte cykler eller busser. Husk dog at de andre trafikanter ikke nødvendigvis er vant til dem – vis hensyn i trafiikken!

Del artikel

Andre læser også