Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan kommer du i sommerform og bliver klar til strandturene

Af Annoncør

Lad det blive klart én gang for alle: Slankekurene holder ikke i længden, så vil du i form til sommer, så kræver det, at du er villig til aktivt at ændre på nogle ting i din hverdag.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Fitnessshoppen

Det er simple men effektive ændringer, der kan være med til at give dig den sommerkrop, du drømmer om. Læs med videre og find ud af, hvordan du kommer i sommerform.

Træn effektivt og nemt på crosstraineren derhjemme

Det er ikke alle, der kan lide at træne i et træningscenter. Hvis du er en af dem, så bare rolig! Du kan nemt træne derhjemme på effektiv vis ved at investere i udstyr såsom en crosstrainer. Crosstraineren er en skånsom træningsmaskine, der får pulsen op og øger dit kredsløb. Så hvad venter du på? Kom i form derhjemme med en crosstrainer og bliv klar til at slikke sol på stranden.

Undgå at have fristelser liggende i hjemmet

Det kan være svært at holde sig fra slik og andre søde sager, hvis du har dem liggende rundt omkring i dit hjem. Ved du, at du ikke kan holde dig fra dem, så undgå at købe dem! På den måde er der simpelthen ikke noget at gøre, hvis trangen pludselig melder sig. I stedet bør du have nogle sunde alternativer klar, så du ikke tager turen til supermarkedet blot for at hente en pose slik eller en bøtte is.

Udskift de dårlige vaner

Har du tendens til at tage bilen fremfor at gå eller cykle, eller sidder du ofte lidt for længe ned ad gangen, når du arbejder? Det er nogle af disse dårlige vaner, der er med til at hindre dig i at komme i sommerform. Du kan gøre det nemmere for dig selv ved at lave en liste over de dårlige vaner, du gerne vil arbejde på.

Del artikel

Andre læser også