MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan lader du dagslys og privatliv kombinere med hinanden

Af Redaktionen

Er du også træt af stofgardiner, der nærmest altid er i vejen. Når man støvsuger, så suger man enden af gardinerne med. Støvet, der samler sig ind i mellem det, så det kommer til at se helt snusket ud.

Stofgardiner er bare ikke dig. Men alligevel vil du gerne have, at man kan få noget privatliv, så alle ikke går og kigger ind ad dine vinduer, når de går forbi dit hus. Du vil altså heller ikke undvære dine gardiner.

Samtidig vil du heller ikke bare have et gardin trukket for hele tiden, for du vil også gerne have noget sollys ind i huset. Det kan være svært at finde ud af.

Slut med støv under gardinerne og ingen privatliv

Men faktisk er det slet ikke så svært. Der findes et hav af forskellige slags gardiner, så det behøver ikke nødvendigvis at være stofgardiner.

Nej, det er nemlig muligt at finde et slags gardin, der faktisk både imødekommer det faktum, at du ikke vil have gardinerne hængende på gulvet, men at du samtidig gerne vil have privatliv.

bestil-gardinbussen.dk finder du et stort udvalg af rullegardiner, der lever op til disse krav.

Så du behøver altså ikke længere at gå rundt og blive irriteret over dine gardiner, men du behøver samtidig heller ikke gå på kompromis med de få krav, du stiller.

Find gardinet, der passer til dig

Skal man dog til at finde nye gardiner, kan det godt være svært at finde ud af, hvilket gardin der passer bedst til en og ens hjem. Hvilken størrelse og farve skal det have? Med Gardinbussen er dette problem løst. De kommer ud til dig, så du kan se gardinerne i det hjem, inden du bestiller det. At finde nye gardiner skal ikke være svært, men det skal slet ikke være svært både at få sollys og privatliv.