Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan laver du et fedt teenageværelse

Af Redaktionen

Fra børn bliver født til de er ude af puberteten, udvikler de sig helt ude af proportion – i hvert fald i forhold til hvor meget, vi vokser og udvikler os resten af livet. Dette kan man med stor sandsynlighed skrive under på, hvis man er forældre. Denne udvikling har man måske oplevet i form af, at ens barn fra den ene dag til den anden mister interesse for en slags legetøj og bliver helt betaget af en helt anden slags. Eller så ser man udviklingen ved, at man kan blive ved med at købe større tøj og sko, men at ens barn straks vokser sig for stort til det. I denne artikel gives der råd til, hvordan du passer barnet værelse til barnets udvikling. 

En seng der passer til dit barn 

Børn vokser helt forskelligt og dette på mere end bare én måde. Eksempelvis vokser nogle drenge sig høje gennem alle teenagerårene, mens andre drenge først vokser pludseligt eller sent i deres teenageår. Derfor kan det være en god ide allerede fra starten af at sikre sig, at ens barn en seng, som de kan blive ved at sove i og passe længdemæssigt. Til en start kan man købe en god enkeltseng. Denne er god for barnet at sove i om natten, men fylder ikke meget i dagtimerne, når værelse skal bruges til leg eller andet. Samtidigt kan sådan en seng på 120×200 cm også fungere som en slags sofa, hvis den står op ad en væg og man bruger nogle som ryglæn. Dette kan være ideelt, hvis barnet har venner på besøg. 

Opbevaring af legetøj 

Som barnet bliver ældre, så forsvinder eller i det mindste ændrer lysten til at lege med legetøj sig. Man kan med fordel rydde ud i legetøjet, men hvis barnet ikke vil skille sig af med det, kan man i stedet finde passende opbevaring til det. For det meste er skabe og skuffer fyldt med tøj og lignende, så man kan med fordel udnyttet pladsen under sengen. Man kan selvfølgelig bruge de klassiske bedrollers, men man kan også gøre noget ud af opbevaring og integrere det i indretningen i form af design eller særlige farver.

Del artikel

Andre læser også