Sådan optimerer du din e-commerce virksomhed

Skrevet af: Martin Jørgensen

Annonce

Er du ejer af en e-commerce virksomhed og er forholdsvis nye på markedet? Så er der mange ting man skal have styr på for at få alle hjulene til at køre rundt og sikre vækst i din online virksomhed. Nogle gange skal der ikke de store ændringer til før en proces bliver forbedret markant. Her får du nogle råd til hvordan du kan optimere de forskellige processer i din virksomhed, som både vil gavne dine medarbejdere, dine kunder og jeres bundlinje.

Gennemført serviceoplevelse

Kundeservicen i en e-commerce virksomhed er yderst vigtig, da det er den tætteste menneskelige kontakt du har til dine kunder. Kundeservice er ikke blot en behagelig og hjælpsom medarbejder, der hjælper en kunde, men én, som er klædt på til at håndtere den enkelte kunde, på den mest personliggjorte måde.

I en optimeret e-commerce virksomhed har man samlet alt data fra selvbetjeningsdelen og den løbende korrespondance med den enkelte kunde, i ét system. På denne måde har alle medarbejdere adgang til hele kundens historik, og giver alle mulighed for at hjælpe en kunde, når som helst, og det danner grundlaget for den gode serviceoplevelse på din side.

Forbedret logistik

Har I en omkostningseffektiv logistikstyring og en fleksibel håndtering af lageret? Kravet til det har aldrig være større end i dag. Kravene indeholder blandt andet mindre lagerbinding, flere pluk, færre fejlpluk, mindre ordrer og større udskiftning af sortimentet, gerne på samme tid.

Hvis du ikke kan nikke genkendende til disse krav, så vil det være en fordel for dig at få hjælp til din virksomheds logistikstyring. Det vil resultere i en smidig ordrebehandling og en fleksibel logistikstyring, som både du og dine kunder vil få glæde af.

Her får du også mulighed for at få et effektivt system til at automatisere dine lagerprocesser.

Webshops konkurrerer i dag om den hurtigste levering, da kundernes forventninger om hurtig levering stiger og stiger. Det er let for kunden at finde en anden webshop, hvis de ikke synes at din leverer hurtigt nok.

Udnyttelse af ressourcer

En måde at sikre sig fuldt udnyttelse af sine eksisterende ressourcer, er at sørge for man får mest ud af sine medarbejdere. Det gode ved menneskelige ressourcer er at de kan lære nye ting og blive endnu bedre til deres arbejde. Når man har med en e-commerce forretning at gøre, så er det ideelt at styrke dine medarbejderes kommunikationsevner ved at give dem et tilbud på en kommunikationsuddannelse. Her kan de få forbedret deres evner til at fange kunderne med fængende tekster på jeres webshop eller på de andre diverse platforme.

Dine medarbejderes daglige trivsel på arbejdspladsen har også meget effekt på jeres bundlinje, på lang sigt. Sørg gerne for at motivere dem ved at fejre små succeser, sørg eksempelvis for morgenmad i ny og næ, hold firmaarrangementer, eller sørg for deres individuelle behov ved for eksempel at sørge for veganske  madmuligheder til frokost eller et udendørs askebægre til rygerne.

Opdatér betalingsmetoderne

Den mest populære betalingsmetode er kortbetalinger, hvilket er et krav at man understøtter som webshop, for at få succes. På andenpladsen kommer MobilePay, som stiger hastigt i popularitet, så det er vigtigt at din webshop også sørger for at implementere denne betalingsmetode, hvis ikke I allerede har det.

Tænk også forud og implementer ApplePay, som er blevet spået til at blive mere og mere populært, da det blot kræver et enkelt swipe eller fingergodkendelse. En rigtig stor procentdel af danskerne har en iPhone, hvilket gør det oplagt at tænke ApplePay med ind i sit udvalg af betalingsmetoder.

Hårdt ramt: Antallet af indlagte stiger mest her det seneste døgn

Skrevet af: Redaktionen

Mens Region Nordjylland og Region Sjælland det seneste døgn oplevede fald i antal indlagte for første gang siden Corona-krisen tog fart, så er det desværre det stik modsatte for Fyn og øvrige Region Syddanmark.

Her har man det seneste døgn oplevet den største procentstigning af samtlige regioner i hele Danmark inklusiv Hovedstaden.

Fredag var tallene 54 indlagt på sygehusene, hvoraf 14 var på intensivafdelingen, heraf er 13 indlagt på intensiv og i respirator.

Men det seneste døgn fortsætter de tal med at stige.

Lørdag d. 28. marts siger Epidemiologisk overvågningsrapport, at i Region Syddanmark er nu 66 indlagt med 18 på intensivafdelingen, heraf 17 i respirator.

Det er en stigning på 22% på et døgn. Til sammenligning oplevede Region Hovedstaden en stigning på 7% det seneste døgn.

Over 2000 er bekræftet smittet

2201 personer er bekræftet smittet i alt i hele landet, men der er selvfølgelig et stort mørketal, man ikke kender, da mange slet ikke bliver testet mere.

I alt er 65 Corona-smittede patienter døde i Danmark. Det er en stigning på 13 personer det seneste døgn.

Ud af de bekræftede smittede er det klart mænd i alderen 40-49 år som topper den statistik. Dernæst kommer mænd i alderen 50-59 år.

Alle er inviteret: I aften kan du få verdens største 90’er fest hjem i stuen

Skrevet af: Michael Qureshi

De fleste af os kan sikkert mærke trangen.

Når dette Corona-mareridt er overstået, så skal der festes til den store guldmedalje. Musik gør os bare gladere.

Men hvis du vil i godt humør, feste og nyde at det trods alt er lørdag i dag, så læs med her.

For i aften samler Vi Elsker 90’erne hele Danmark hjemme i stuerne og disker op med et ’Stay Home 90’s Party’. Et lineup af 90’er-DJs og live acts, direkte på din skærm lørdag den 28. marts kl.16-00.30.

Det bliver verdens største online 90’er fest, og det bliver med en masse fede navne. Husk når festen er slut, så skal uret i øvrigt stilles en time frem til sommertid.

Vi kan feste sammen via vores skærme

De afsprittede hænder skal i dén grad plukke æbler midt på stuegulvet lørdag aften, når Vi Elsker 90’erne disker op med online livestream med nationale og internationale DJ’s.

“Siden vi meldte nyheden ud forleden, så har vi fået så mange beskeder både fra Danmark og mange andre lande.

Folk synes det er et godt initiativ, og vi er stolte over at så mange af vores skønne DJs og artister bakker op omkring det.

Vi hylder alle dem, der passer på hinanden ved at blive hjemme, alene. Men derfor kan vi jo godt feste sammen, hver for sig, via vores skærme derhjemme,” siger Riffi Haddaoui, der står bag sommerens tourkaravaner, Vi Elsker 80’erne og Vi Elsker 90’erne.

Han har på rekordtid fået en lang række 90’er DJs og kunstnere med på idéen om en hyldest til danskerne og til 90’erne.

Mange fede navne er klar

Her er ingredienserne til en bragende mindeværdig 90’er-stue-fest:

Du finder din skovmandsskjorte og BayWatch-badedragt frem fra gemmerne på loftet.

Når drinksbowlen er blandet med ’rutebil’, kan du med buffalos og knæklys sætte dig klar foran skærmen og sammen med resten af Danmark – direkte via livestream – være med til årets første 90’er-fest.

Se Tidsplanen herunder – vær opmærksom på at klokken 4.00 er klokken 16.00 og fremdeles.

Dan Rachlin og Riffi Haddaoui guider dig trygt gennem aftenen.

Tune ind på https://www.facebook.com/events/167702950907909/ lørdag aften kl. 16.00-24.00.

Du kan også følge det Live via Twitch her

Der er fede præmier fra sponsorer på højkant aftenen igennem.

Husk du også kan vise din støtte til verdens fedeste 90’er fest, når karavanen stadig efter planen kommer til Odense lørdag d. 21. august med det største line-up nogensinde. Det kan du læse mere om her

Helt genialt: Populær isbutik i Odense lancerer træstamme-is

Skrevet af: Michael Qureshi

Hvis der er noget, som vi virkelig har brug for i disse Corona-tider, så er det i den grad selvforkælelse.

Solen skinner i dag, og man får lyst til is.

Derfor er vi bare nødt til at bukke og løfte hatten i respekt for seneste initiativ fra den populære isbutik Paradis i Odense.

Hvis der er noget de fleste danskere elsker, så er det en god is eller en træstamme fra bageren.

Men hvad nu hvis du slet ikke behøver at vælge mellem de to elementer?

Klar med kold nyhed

Det kan ikke komme som en overraskelse for nogen, at Paradis Is i Odense selvfølgelig er klar med endnu en kold nyhed.

Denne gang har de produceret en træstamme-is. Prøv lige at hør hvor lækker den lyder;

Is med chokolade, marcipan, chokolade stykker og romsmag

Det lyder som HIMLEN for is- og kageelskere.

Det bedste af det hele? Paradis er i Corona-tider for første gang nogensinde begyndt at bringe ud, så du kan få træstamme-is leveret direkte til din hoveddør.

Er glade for at eksperimentere

De sidder heller ikke på hænderne hos Paradis Is i Odense. De har efterhånden vist sig at være førende i landet på at opfinde nye slags isvarianter.

I løbet af sommeren opfandt de en Aperol Spritz-is med procenter i.

De har også lavet kanelsnegl-isen, samt en hindbærsnitte-is og jordbærtærte is.

De har tidligere også introduceret den lokale fynske brunsvigeris, og der kom i december også ris a la mande is.

Så indehaveren Simon Brandt er virkelig en driftig mand.

Det var også et godt påfund, at Paradis indledte levering til døren i stil med restauranternes Take Away.

Udbringning koster kun 49 kr, i hele Odense. Gælder kun bestillinger over 100 kr.
Bestil senest kl.15 og få leveret inden kl. 19.

Man kan betale med kort direkte ved leveringen.