Sådan optimerer du din e-commerce virksomhed

Skrevet af: Martin Jørgensen

Annonce

Er du ejer af en e-commerce virksomhed og er forholdsvis nye på markedet? Så er der mange ting man skal have styr på for at få alle hjulene til at køre rundt og sikre vækst i din online virksomhed. Nogle gange skal der ikke de store ændringer til før en proces bliver forbedret markant. Her får du nogle råd til hvordan du kan optimere de forskellige processer i din virksomhed, som både vil gavne dine medarbejdere, dine kunder og jeres bundlinje.

Gennemført serviceoplevelse

Kundeservicen i en e-commerce virksomhed er yderst vigtig, da det er den tætteste menneskelige kontakt du har til dine kunder. Kundeservice er ikke blot en behagelig og hjælpsom medarbejder, der hjælper en kunde, men én, som er klædt på til at håndtere den enkelte kunde, på den mest personliggjorte måde.

I en optimeret e-commerce virksomhed har man samlet alt data fra selvbetjeningsdelen og den løbende korrespondance med den enkelte kunde, i ét system. På denne måde har alle medarbejdere adgang til hele kundens historik, og giver alle mulighed for at hjælpe en kunde, når som helst, og det danner grundlaget for den gode serviceoplevelse på din side.

Forbedret logistik

Har I en omkostningseffektiv logistikstyring og en fleksibel håndtering af lageret? Kravet til det har aldrig være større end i dag. Kravene indeholder blandt andet mindre lagerbinding, flere pluk, færre fejlpluk, mindre ordrer og større udskiftning af sortimentet, gerne på samme tid.

Hvis du ikke kan nikke genkendende til disse krav, så vil det være en fordel for dig at få hjælp til din virksomheds logistikstyring. Det vil resultere i en smidig ordrebehandling og en fleksibel logistikstyring, som både du og dine kunder vil få glæde af.

Her får du også mulighed for at få et effektivt system til at automatisere dine lagerprocesser.

Webshops konkurrerer i dag om den hurtigste levering, da kundernes forventninger om hurtig levering stiger og stiger. Det er let for kunden at finde en anden webshop, hvis de ikke synes at din leverer hurtigt nok.

Udnyttelse af ressourcer

En måde at sikre sig fuldt udnyttelse af sine eksisterende ressourcer, er at sørge for man får mest ud af sine medarbejdere. Det gode ved menneskelige ressourcer er at de kan lære nye ting og blive endnu bedre til deres arbejde. Når man har med en e-commerce forretning at gøre, så er det ideelt at styrke dine medarbejderes kommunikationsevner ved at give dem et tilbud på en kommunikationsuddannelse. Her kan de få forbedret deres evner til at fange kunderne med fængende tekster på jeres webshop eller på de andre diverse platforme.

Dine medarbejderes daglige trivsel på arbejdspladsen har også meget effekt på jeres bundlinje, på lang sigt. Sørg gerne for at motivere dem ved at fejre små succeser, sørg eksempelvis for morgenmad i ny og næ, hold firmaarrangementer, eller sørg for deres individuelle behov ved for eksempel at sørge for veganske  madmuligheder til frokost eller et udendørs askebægre til rygerne.

Opdatér betalingsmetoderne

Den mest populære betalingsmetode er kortbetalinger, hvilket er et krav at man understøtter som webshop, for at få succes. På andenpladsen kommer MobilePay, som stiger hastigt i popularitet, så det er vigtigt at din webshop også sørger for at implementere denne betalingsmetode, hvis ikke I allerede har det.

Tænk også forud og implementer ApplePay, som er blevet spået til at blive mere og mere populært, da det blot kræver et enkelt swipe eller fingergodkendelse. En rigtig stor procentdel af danskerne har en iPhone, hvilket gør det oplagt at tænke ApplePay med ind i sit udvalg af betalingsmetoder.

Odenses store gadefest: Generator melder de første navne ud

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Maris Gailis
Foto: Maris Gailis

Mens stort set samtlige større events og arrangementer er aflyst eller skubbet til 2021, så kommer Odenses største gadefest Generator til at løbe af stablen i år.

Generator er typisk set som startskuddet på studiestart i Odense og plejer at blive afviklet flere steder i byen med store kunstnere.

I dag har Generator meldt de første navne til 2020 ud. Der er tale om hotte navne især blandt den yngre målgruppe som Malte Ebert (tidligere Gulddreng), Lydmor, Høker og mags.

Alt peger i retning på, at Generator skal afholdes på flere forskellige spillesteder og sandsynligvis med begrænset kapacitet i forhold til Corona-restriktioner.

Der er blandt andet tale om Studenterhuset Odense, Ungdomshuset Odense, Slageriet og Musikhuset Posten.

Datoerne er nu lagt fast

I sidste uge meldte man datoerne ud – og Generator afholdes 3-5 september 2020.

“Som alt andet på kloden, fik Generator et kort øjeblik sparket benene væk under sig!

Men intet står stille i en Generator, og der skal meget mere til at holde os nede.

Vi er her stadigvæk, mere klar end nogensinde, og efter flere måneders hårdt arbejde kan vi udmelde at Generator ikke er aflyst.”

Det er planen, at man løbende hen over den næste måned drypper de næste navne på plakaten.

Restaurant Flammen fyrer op for juli-tilbud: Buffet og fri softice til børnene for 49 kr.

Skrevet af: Aske Bisgaard Pedersen

Mange må forgæves drømme sig til den lækre solferie med ’all you can eat’-buffet under sydens lune himmelstrøg.

Men selvom charterferien er gået op i røg, er det ikke ensbetydende med, at du og familien skal undvære den lækre mad.

Restaurant Flammen har nemlig fyret op for et brandgodt børnetilbud og inviterer indenfor til en overdådig grillbuffet for både de store og små madhjerter.

Buffet og fri softice for 49 kr.

I hele juli kan børn nyde Flammens grillbuffet og fri softice for intet mindre end 49 kr.

Tilbuddet gælder alle ugens dage og byder på mindst 15 slags kød, salatbar med 50 forskellige varianter og 10 slags varmt tilbehør.

Det gælder alle børn under 12 år og inkluderer desuden fri softice, der kan ledsages af flere lækre toppings.

Idéen er, at hele familien kan få en kulinarisk oplevelse til sydlandske priser:

”Vi forsøger at være garant for den bedste mad i de hyggeligste omgivelser. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde hele familiens livretter ét sted med vores juli-tilbud”, siger Morten Bendix Kristensen, General Manager for Restaurant Flammen i Odense.

Hos Flammen er der et kæmpe udvalg og noget for enhver smag samt mulighed for helt nye smagsoplevelser:

”Vores dygtige kokke sørger for, at buffeten altid er fyldt med et stort udvalg af lækkerier. Alt lige fra oksespidsbryst, kalveculotte og kænguru til kyllingenuggets og fritter.

Det er en rigtig god måde for børn at udforske nye smage, også selvom de måske ikke kan lide det. Og hvem ved… måske endda finde sin nye livret”, fortæller Morten Bendix Kristensen.

Hyggeligt – og i trygge rammer

I en tid med stort fokus på hygiejne og afstand kan du trygt bestille bord og gå i krig med den kæmpe grillbuffet. Hos Flammen har man nemlig taget en lang række forholdsregler for at undgå eventuel smittefare:

”Vi vil selvfølgelig skabe de tryggeste rammer for både vores gæster og ansatte, og vi følger naturligvis alle myndighedernes retningslinjer. Derfor har vi blandt andet sat håndsprit ved alle borde, indgang, udgang og toiletter.

Afstanden mellem borde overholder også kravene, vi har afstandsmærkninger ved buffeten, og alt tatøj skiftes hver time. Selv vores menukort er faktisk en dækkeserviette, der udskiftes hver gang, der kommer nye gæster,” forklarer Morten Bendix Kristensen.

Er du fyr og flamme over at invitere hele familien ud og udnytte det gode tilbud, kan du læse mere og booke bord her.

Bukker under for Corona: Kæmpe event-sted begærer sig konkurs

Skrevet af: Redaktionen
Tattoomessen skal foregå her - i Dok5000.
Tattoomessen skal foregå her - i Dok5000.

Vi er vant til, at der afholdes masser af fede events, markeder, fester og andre arrangementer på event-stedet DOK5000.

Men nu tyder alt på, at det er slut. Firmaet har begæret sig konkurs. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Det store pakhus på Odense Havn har ellers dannet rammen om adskillige arrangementer, der har skabt liv i Odense.

“Konkursen er en egenbegæring, indgivet af ledelsen, ud fra en erkendelse af, at kassen er tom,” siger kurator i konkursboet, advokat Peter Trinskjær til Fyens Stiftstidende.

Lagersalg i juni og Basarm On Tour i september

Senest var der stort lagersalg i juni måned med mange fede mærker i DOK5000. Der har også tidligere været afholdt events som Odense Tarteletfestival, Odense Portvinfestival og under Begivenheder hos DOK5000 står Basarm On Tour i september.

Det er dog usikkert, hvorvidt det kan gennemføres nu.

Til TV 2 Fyn siger kurator;

“Det er en ærgerlig konstatering af, at kunderne er blevet væk, og at man kan se, at de også er væk resten af året, fordi de aflyser ting langt ud i fremtiden som for eksempel julefrokoster,” siger Peter Trinskjær til TV 2 Fyn.

I det hele taget lider mange eventsteder under de stramme restriktioner med forsamlingsforbud på over 50 personer og kun siddende arrangementer med 500 mennesker.