Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan planlægger du en sommerferie på budget

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

En ferie behøver ikke koste en formue, og det er derfor muligt at finde en sommerferie på budget. Det kan dog være svært at finde ud af, hvordan man skal starte med at planlægge sin ferie, så her er nogle tips til, hvordan du planlægger en budgetvenlig sommerferie.

Få en billigere rejse med en afbudsrejse

Afbudsrejser er rejser, der bliver solgt til en billigere pris, fordi der er færre dage til afrejse, end der var, da rejserne blev sat til salg. Det kan altså være en god idé at holde øje med afbudsrejser, hvis man gerne vil have en billigere rejse. Dog skal man være opmærksom på, at når man køber en afbudsrejse, så er det ofte ikke muligt at ændre i rejsens datoer eller bestille yderligere services til rejsen. Dette gør sig typisk gældende for flybilletter og hoteller. Derfor skal man overveje, om det er noget, man kan leve med, inden man booker sin afbudsrejse.

Overvej alternativer til hotelovernatninger

Når man skal på ferie, er det ofte en stor udgift at skulle booke et hotelværelse. Men der er heldigvis flere alternativer, som kan være både billigere og mere hyggelige. Camping er for eksempel en oplagt mulighed, hvis man gerne vil have frisk luft og være tæt på naturen. AirBNB er også en god mulighed, da man her typisk bor hos private, hvilket ofte gør prisen lavere end på et hotelværelse. Endelig kan det også være en god idé at leje en ferielejlighed, især hvis man rejser med flere personer. På den måde kan I have jeres helt eget feriehus, mens I er afsted.

Spar penge ved at planlægge efter sæsonen

Når man har fundet ud af, hvor man gerne vil rejse hen, så kan det være en god idé at undersøge, hvornår på året det er billigst at tage afsted. Nogen gange kan der være en stor forskel på prisen af ens flybillet, alt efter om man flyver midt i sommeren, eller om man flyver lidt tidligere eller senere på året. På den måde kan du spare penge på din ferie og samtidig få bedre vejr. Det er dog ikke altid lige let at finde ud af, hvornår der er bedst vejr et bestemt sted, men her kan internettet typisk hjælpe dig videre.

Planlægning af en budgetvenlig sommerferie behøver ikke at være svært. Du kan finde mange måder at spare penge på, så din ferie ikke behøver at vælte hele dit budget.

Del artikel

Andre læser også