MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan skåner du lakken på din bil

Af Redaktionen

En unik bil der samtidig skåner lakken

Dette er sponsoreret indhold

Det bliver mere og mere populært at lease sin bil, men mange får sig en grim overraskelse, når de skal aflevere bilen igen. Mange har oplevet, at få en regning for blandt andet større ridser i lakken, men her kan folie til bil hjælpe dig.

Folieindpakning af biler var før i tiden forbeholdt racerbiler, men er med tiden blevet mere og mere populært i mange henseender. Nu anvendes folie både til reklame på taxaer, eller til reklamebudskaber generelt på biler, busser, men også til private biler.

Folie skåner lakken

Udover at kunne skabe synlighed med både farve og et budskab, har folie nemlig også den egenskab, at det beskytter lakken og det har mange private fået øjnene op for.

En rundspørge blandt skilte virksomheder i København, som oftest er dem der har specialiseret sig i folie til biler, fortæller os, at antallet af private som får folieret deres bil og især deres leasing bil, de seneste år har været stærkt stigende og det er altså for at passe på lakken, at mange vælger denne løsning. Men kan man så bruge en hvilken som helst folie og kan man måske ligefrem selv gøre det – og kan der overhovedet betale sig? – Spørgsmålene er mange.

Vælg kvalitet og en professionel montør

Hvis man vil kaste sig ud i indpakning af sin bil, er det vigtigt at se sig for. Først og fremmest, så er det afgørende at vælge folie i en høj kvalitet. Hvis du vælger en billig folie, som måske slet ikke egner sig til bil lak, ja så risikerer du at det faktisk er folien som ødelægger lakken. Gå derfor til fagfolk som ved hvad de laver og brug den kvalitetsfolie som de er vant til at arbejde med. Dette svarer næsten også på det som mange spørger om, om man kan gøre det selv. Hertil er svaret også nej, med mindre du selvfølgelig er trænet i det. Som med mange andre håndværk, så skal du også her overlade det til en professionel fagmand, som er vant til at arbejde med det ved hvordan folien skal behandles, for netop at få det helt rigtige look.

I forhold til om det kan betale sig, så vil det selvfølgelig altid være en afvejning mod, hvor mange store ridser du plejer at lave i din bil og hvad regningen så kan blive fra det. At vælge folieindpakning af din bil for kun at undgå ridser, kan for mange være en lidt for dyr omgang. Men, udover at passe på din lak, er der også en anden væsentlig fordel ved folie på din bil. Du kan nemlig også selv vælge farve og look.

Folie giver dig en unik bil

De normale lak farver til bilen er måske til den kedelige side, men også her kan folien hjælpe dig. Du kan få en lyserød folie med zebra motiv hvis det er det du ønsker. Mulighederne er utallige, så mens du også passer på din bil, kan du måske lige så godt også få præcist det look som du altid har drømt om æ kun fantasien sætter grænser.

Del artikel

Andre læser også