Sådan skaber du en bedre virksomhedskultur

Skrevet af: Redaktionen

Vil du gerne have en bedre virksomhedskultur på din arbejdsplads eller på din virksomhed? I så fald er der en række forskellige ting, du kan gøre, og her får du en smule råd og vejledning i, hvad det kunne være. Læs med her, hvis det har interesse for dig.

Sørg for god ledertræning

Hvis du gerne vil have din virksomhed til at fungere godt og skabe en positiv virksomhedskultur, så er det vigtigt at have gode ledere. Ledere er dem, der styrer skibet og kursen for din virksomhed, og det er derfor vigtigt, at de klarer et godt stykke arbejde – ellers kan resten af flokken hurtigt falde fra hinanden.

Men en god leder er sjældent født sådan. For at være en god leder, som også kan være med til at skabe en god virksomhedskultur, så er det vigtigt, at de har de rette ressourcer og den rette viden til at gøre det. På Acloseshave kan du finde gode tilbud på for eksempel træning i lederskab og lignende gode kvaliteter.

Når man er en chef for en stor virksomhed, så er det svært altid at nå helt ud til alle sine medarbejdere og sørge for, at de er med til at skabe en god virksomhedskultur. I stedet for kan du vælge at fokusere på dine ledere, som du har ansat, og sørge for, at de kan tage fat i deres medarbejdere, som ligger under dem. På den måde kan du skabe en lille hær af mennesker, som alle har fokus på at skabe en god virksomhedskultur.

Hav fokus på de bløde værdier

Når man har en virksomhed, så kan det ikke altid kun handle om bundlinjen. Man skal også have fokus på de bløde værdier, og det gælder især, hvis man gerne vil have en god virksomhedskultur.

Når man har fokus på de blødere værdier for at skabe bedre virksomhedskultur, så betyder det blandt andet, at man sørger for, at der er en god stemning på virksomheden. Det er med til at skabe god virksomhedskultur.

Den gode stemning kan man for eksempel skabe ved at sørge for at lave komsammener mellem kollegaerne eller på anden måde afholde mindre events, hvor arbejderne har mulighed for at blive rystet sammen. Mindre ting såsom at holde nisse-pakke lege op til jul kan også være med til at skabe en bedre stemning og give god virksomhedskultur.

Måske ved du endda, at nogle af dine medarbejdere allerede er meget gode til at sætte fokus på de bløde værdier. I så fald handler det bare om at trække på denne person. Spørg om de vil være involveret i at skabe en bedre virksomhedskultur. Hvis de godt kan lide at sørge for komsammener og lignende, så er det jo helt perfekt.

Udkast afslører: Spisesteder og barer må forlænge åbningstiden

Skrevet af: Redaktionen

Statsminister Mette Frederiksen holder pressemøde i morgen lørdag klokken 11.00.

Her vil hun fortælle seneste nyt om forhandlingerne om Fase 4 af genåbningsplanen. Forhandlinger der her fredag aften faldt endeligt på plads mellem Folketingets partier og regeringen.

Sent fredag aften skriver flere medier som TV2 og Ekstra Bladet, at aftalen kommer til at indeholde et punkt, hvor åbningstider på udskænkningssteder lempes.

Åbningstiden for restauranter, barer og cafeer i Danmark ser ud til blive udvidet fra klokken 00.00 til klokken 02.00.

Det bekræfter Justitsminister Nick Hækkerup sent fredag.

“Antallet af gæster slutter klokken 23. Så fra klokken 23 og 02 er det de samme mennesker, der vil være på baren,” siger Nick Hækkerup om de nye åbningstider for nattelivet.

Ikke nye gæster fra klokken 23.00

Der er dog et vigtigt element i det punkt. For det forudsætter, at der ikke lukkes nye gæster ind på det enkelte sted fra klokken 23.00.

Selve nattelivet med diskoteker og natklubber skal forblive lukket helt frem til den 31. oktober.

Så det må siges at være et kompromis i forhold til danskernes ønske om at være længere ude end til klokken 00.00.

Trækker normalt 100.000 gæster: Kæmpe marked på Fyn er nu aflyst

Skrevet af: Redaktionen

Hvert år drager tusinder fra Odense og resten af Fyn til det traditionsrige Egeskov Marked.

Men selv om man håbede til det sidste, så har arrangørerne nu officielt aflyst årets store begivenhed.

“Som følge af myndighedernes seneste udmelding er vi desværre nødt til at aflyse Egeskov Marked 2020,” skriver Egeskov Marked.

Trækker op mod 100.000 gæster

Det populære marked tiltrækker hvert år op imod 100.000 gæster og har eksisteret i flere hundrede år.

Egeskov Marked er et af Danmarks etablerede markeder skriver man selv med mange kræmmerboder og masser at kigge på og handle med.

De nye datoer for 2021 er allerede meldt ud. Det bliver weekenden 10. og 11. september næste år.

Melder nyt ud: Statsministeren holder pressemøde i morgen

Skrevet af: Redaktionen
Arkivfoto Statsministeriet
Arkivfoto Statsministeriet

Efter adskillige måneder uden pressemøder med statsminister Mette Frederiksen er der nu nyt.

Således indkalder Statsministeriet til pressemøde i morgen lørdag klokken 11.00 med nyt om Covid-19.

Det oplyser Statsministeriet i en pressemeddelse fredag eftermiddag.

Der er højst sandsynligt tale om nyt fra seneste forhandlinger om genåbning af fase 4. Stigende smittetal har fyldt meget i forhandlingerne mellem Folketingets partier de seneste dage.

Blandt andet er der lagt op til, at nattelivet først får lov til at genåbne 31. oktober.