Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan skaber du en bedre virksomhedskultur

Af Redaktionen

Vil du gerne have en bedre virksomhedskultur på din arbejdsplads eller på din virksomhed? I så fald er der en række forskellige ting, du kan gøre, og her får du en smule råd og vejledning i, hvad det kunne være. Læs med her, hvis det har interesse for dig.

Sørg for god ledertræning

Hvis du gerne vil have din virksomhed til at fungere godt og skabe en positiv virksomhedskultur, så er det vigtigt at have gode ledere. Ledere er dem, der styrer skibet og kursen for din virksomhed, og det er derfor vigtigt, at de klarer et godt stykke arbejde – ellers kan resten af flokken hurtigt falde fra hinanden.

Men en god leder er sjældent født sådan. For at være en god leder, som også kan være med til at skabe en god virksomhedskultur, så er det vigtigt, at de har de rette ressourcer og den rette viden til at gøre det. På Acloseshave kan du finde gode tilbud på for eksempel træning i lederskab og lignende gode kvaliteter.

Når man er en chef for en stor virksomhed, så er det svært altid at nå helt ud til alle sine medarbejdere og sørge for, at de er med til at skabe en god virksomhedskultur. I stedet for kan du vælge at fokusere på dine ledere, som du har ansat, og sørge for, at de kan tage fat i deres medarbejdere, som ligger under dem. På den måde kan du skabe en lille hær af mennesker, som alle har fokus på at skabe en god virksomhedskultur.

Hav fokus på de bløde værdier

Når man har en virksomhed, så kan det ikke altid kun handle om bundlinjen. Man skal også have fokus på de bløde værdier, og det gælder især, hvis man gerne vil have en god virksomhedskultur.

Når man har fokus på de blødere værdier for at skabe bedre virksomhedskultur, så betyder det blandt andet, at man sørger for, at der er en god stemning på virksomheden. Det er med til at skabe god virksomhedskultur.

Den gode stemning kan man for eksempel skabe ved at sørge for at lave komsammener mellem kollegaerne eller på anden måde afholde mindre events, hvor arbejderne har mulighed for at blive rystet sammen. Mindre ting såsom at holde nisse-pakke lege op til jul kan også være med til at skabe en bedre stemning og give god virksomhedskultur.

Måske ved du endda, at nogle af dine medarbejdere allerede er meget gode til at sætte fokus på de bløde værdier. I så fald handler det bare om at trække på denne person. Spørg om de vil være involveret i at skabe en bedre virksomhedskultur. Hvis de godt kan lide at sørge for komsammener og lignende, så er det jo helt perfekt.

Del artikel

Andre læser også