Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan skal du bruge din weekend i Odense

Af Annoncør

Trænger du til en god og fyldestgørende weekend der bryder på lidt mere, end 6 timer foran tv’et med takeaway, men har ingen idéer til, hvad du ellers skal lave? Så læs med her. Denne artikel byder nemlig på en lang række af idéer til oplevelser og aktiviteter i Odense. Du skal derfor ikke bekymre dig om, hvordan du får den mest mulige spændende weekend. Alle de bedste tips bliver leveret direkte på et sølvfad til dig her.

Aktiviteter til fredag aften

Når du får fri fra arbejde eller skole fredag aften skal du ud at skyde weekenden godt i gang, og forkæle dig selv efter ugens hårde anstrengelser. Inviter derfor dine venner og veninder med en god og smagfuld middag på en af byens bedste restauranter. Efterfølgende kan I tage på Øl-, Vin- eller Gin-smagning, afhængigt af hvad I er til. Sørg dog for ikke at få drukket for meget, hvis du også ønsker at følge planen der er lagt for lørdag.

En spændende lørdag

Om lørdagen er det vigtigt at der er energi nok til hele dagen, og det er derfor vigtigt, at du får sovet godt ud og spist en god morgenmad fra morgenstunden. Du skal nemlig på bådtur med kæresten og se Fyn fra havet. I kan leje en båd og medbringe til lækre snaks. Lad dog vær at med at spise jer mætte i snacks, der skal nemlig være plads i maven, til når I skal på pizzakursus, og lære at lave en sprød pizzabund med en velsmagende tomatsovs og de lækreste toppings. Om aften kan I tage i teateret og få en underholdende oplevelse, mens I nyder hinandens selskab.

En afslappende søndag

Søndagen er en stille og hyggelig dag. Der skal derfor først og fremmest slappe af. Start eventuelt dagen med morgenmad på sengen. Bagefter kan I tage ud og få noget frisk luft og gå en tur i Munkemosen. Hvis du trænger til lidt ekstra afslapning, kan du forkæle dig selv med en spa dag, og få en lækker og dybdegående massage.

Det vigtigste er bare at du nyder din weekend og du får mest muligt ud af den. Hverdagen går hurtigt hen og bliver kedelig og leverpostejs-agtig, så prøv at få mest muligt ud af din weekend. Der er nemlig rigtig gode muligheder for at få en spændende weekend i Odense, som byder på mange spændende oplevelser.

Del artikel

Andre læser også