MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan spreder du ordet om din virksomhed/dit projekt vidt og bredt

Af Redaktionen

Uden kunder bliver dit produkt næppe særlig succesfuld.

Det er kunderne, der skal tage dit produkt fra blot en idé til et faktisk produkt, der købes og bruges af mennesker.

Men disse mennesker står ikke automatisk klar uden foran dit vindue, når du endelig er færdig med at kreere dit produkt.

Du skal selv ud og skaffe dem, hvilket kan være et projekt i sig selv.

For hvordan får du folk, der allerede har en masse andet at se til og købe, til at ville investere i netop dig. Det kan være svært og tage tid, men det er bestemt muligt.

Sådan markedsfører du dit produkt

  • Nu om dage sker det meste markedsføring og reklamation på internettet. Mest fordi det både er nemmest for kunde og sælger. Men hvis du starter fra 0, kan det også være svært at lokke kunder til her.
  • Du kan gøre processen nemmere ved at anskaffe et webbureau f.eks. i Odense. Få hjælp af et professionelt webbureau fra Odense, der kan hjælpe dig med f.eks. at skabe en god hjemmeside og lægge en plan for markedsføringen via hjemmesiden. Et webbureau giver et godt startskub til nye virksomheder.
  • Læg en god markedsføringsstrategi. Der er mange som dig, der prøver at få kundernes opmærksomhed, så det gælder om at skille sig ud.
  • Find ud af, hvad dit produkt helt præcist er, hvem dine kunder er, og hvilken markedsføring de reagerer på. Find dernæst på en unik markedsføring, der kan vende hoveder og åbne pengepunge.
  • Hvis du for alvor vil skabe en markedsføring, der er effektiv på internettet, skal du lave noget, der er shareable. Noget folk får lyst til at dele – uden måske egentlig at indse, det er en reklame. Dette gøres f.eks. via billeder eller videoer med en komisk kant, der er let at forstå.