Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan vælger du din næste el-scooter

Af Annoncør

Som gangbesværet er det en stor fordel med en el-scooter. En el-scooter sørger nemlig for, at du stadig kan komme forholdsvis hurtigt og nemt omkring på trods af dit gangbesvær. 

Men hvordan vælger du en el-scooter, der passer til dig og dine behov? 

Undersøg forskellige scooter-typer 

Der er naturligvis flere forskellige slags el-scootere. Der er ikke blot forskellige mærker, kvaliteter og prisklasser. Der er også flere forskellige typer. Derfor er du nødt til at finde ud af, hvad der passer bedst til dig. 

Der findes bl.a. en kabinescooter, en almindelig El Scooter, en kabinescooter 2 personer m.m. Hvorvidt du har brug for en el-scooter med kabine, afhænger meget af hvor meget og hvor du bruger din el-scooter. Det er helt sikkert en fordel med en kabine, hvis du kører forholdsvis lange strækninger udenfor. 

Få professionel vejledning til valg af scooter 

Det er altid en fordel at få professionel vejledning af en forhandler. En forhandler kan nemlig rådgive dig ud fra dine personlige behov. Der er f.eks. forskel på opladetider, sædetyper, farver m.m. Derfor kan det være svært at finde ud af, hvad du egentlig skal vælge. 

Hvis du har nogenlunde styr på dine egne behov og ønsker, så kan en forhandler nemt vise dig nogle modeller, der passer til dig. Rådgivning finder du bl.a. i Odense og Fredericia. 

Prøv dig frem før du vælger 

Det er en rigtig god idé at prøve nogle forskellige el-scootere, før du vælger. Det er nemlig rigtig vigtigt, at du sidder godt og føler dig godt tilpas. Det finder du bedst ud af ved at prøve dig frem. 

Du kan ikke se på en el-scooter, om det er en, du sidder godt i. Det er derfor, at det hjælper at prøve nogle forskellige. Så snart du prøver flere, har du også nemmere ved at sammenligne og vurdere, hvad du bedst kan lide.

Del artikel

Andre læser også