MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan vælger du et smukt tidløst stel

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

Selvom et stel måske ikke længere har samme betydning, som det havde for hundrede eller bare halvtreds år siden, hvor et stel var noget, som man havde hele livet, og som man begyndte at samle på, da man var ung, så er et stel stadig vigtigt. Rigtig mange stel er nemlig stadig dyre, og det vil hurtigt løbe op til rigtig mange penge at skulle ud og købe nyt stel hele tiden. Derfor vil man selvfølgelig gerne finde et tidløst stel, som man ikke bliver træt af lige med det samme. Men det kan være svært at vide, om det man godt kan lide nu, også er noget som man godt kan lide fem år efter. Heldigvis er der hjælp at hente, for vi har her samlet tre råd til, hvordan du vælger et stel, du aldrig bliver træt af. 

Lyse farver

Der er rigtig mange, der mener, at mad ser bedst ud på lyse stel. Derudover så er lyse farver også ofte mere klassiske end mørkere farver. Hvis man gerne vil være på den sikre side, kan det derfor være en god ide at vælge et stel som er hvidt, som eksempelvis pillivuyt. Et hvidt stel fra pillivuyt er nemlig helt klassisk, og chancen for at man skulle blive træt af det, er derfor meget lille. Det gode ved et hvidt stel fra pillivuyt er også, at det passer til det meste. Så hvis man gerne vil pifte det lidt op, kan man sagtens mikse det med noget lidt mere farverigt eller lidt sjovere. 

Klassisk form

Der findes i dag stel i mange forskellige former, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for de former, som man kan finde stel i idag. Men hvis man gerne vil være på den sikre side, når man vælger et stel, så er det altid en god ide at vælge et klassisk rundt stel, for eksempel fra pillivuyt. Det gode ved et rundt stel er, at det er så klassisk, at det aldrig går af mode. Derudover så er det også nemt at matche med andre stel, hvis man vil det, fordi de fleste stel er runde. 

Dekorationer

Der er rigtig mange stel, der har dekoration af en eller anden form. Om det så er fordi, at der er malet motiver på dem, eller at de har en fin kant. De kan være rigtig smukke og dekorative, men det er altid en god tommelfingerregel at gå efter noget, der er enkelt og ikke alt for spraglet, når man skal vælge stel. Man kan eventuelt købe mere dekorative kagetallerkener eller skåle, hvis man gerne vil have noget, der er lidt sjovere.

Del artikel

Andre læser også