Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Rammer plet med ny satsning: SACKit har stor succes med Outdoor kollektion

Af Michael Qureshi

Hvis man ikke udvikler sig, så flytter man sig heller ingen vegne.

Det må være det mantra, som danske SACKit arbejder efter.

Det startede med sækkestolen, men der er siden kommet mange nye møbler til – og nu kan man skabe det komplette udendørs miljø med SACKits outdoor kollektion.

Kollektionen består af sofa, hængekøje,  sækkestol, puf, borde, vinkøler, lamper, flower pots, olielamper og standere dertil. Alt sammen som kan mikses og matches, samt bruges på forskellige måder.

SACKit har ønsket at skabe det perfekte udemiljø til enhver anledning, og det er de nu nået i mål med.

“Vi har arbejdet målrettet hen imod at kunne skabe et lækkert udendørs set-up udelukkende med vores produkter.

Vi er vant til, at et nyt produkt skal igennem en vis introduktionsfase, før kunderne tager det til sig.

Men SACKit Light solgte eksempelvis fra dag ét i både ind- og udland,” forklarer CEO Kristoffer Glerup.

Kan bygge sofa som man vil

Han fortsætter;

“Vores innovative sofaer, som man kan bygge med moduler og få præcis den størrelse man vil have, er også blevet taget rigtig godt imod, og vi kan mærke en stor efterspørgsel på vores udendørs-produkter til den kommende sommer,” lyder det fra Kristoffer Glerup.

Interessen for at skabe indbydende uderum har været stigende i en årrække, men tendensen er accelereret kraftigt under corona-pandemien, hvor mange holdt sig hjemme det meste af tiden.

“Vi så for alvor en stigning sidste år under Corona-nedlukningen i starten af 2021. Jeg tror, at folk for alvor fik øjnene op for, hvad det giver af glæde af at have et fedt udendørs miljø i hjemmet.

Vi er vildt glade for den respons, vi har fået med lamperne og vores nye Outdoor-sofa, og det motiverer os klart til at fortsætte med at udvikle nye produkter,” forklarer Kristoffer Glerup.

Her er SACKits bud på møbler til en lækker udendørs-sæson

Sækkestole

Deres sækkestole til udendørsbrug fungerer både som loungestol, sækkestol til børn eller helt almindelig sækkestol, da den har et flot design samt en høj komfort. Sækkestolen passer ind i alle hjem, så både kan bruge den indendørs og udendørs.

Cobana Lounge sofa udendørs

Sofaen er lavet i moduler, så du bestemmer selv, hvor stor den skal være, og hvilken form den skal have.

Det betyder, at selvom du har et mindre udeareal, så kan du stadig få plads til en udendørs Cobana Sofa. Hvis du en dag får mere plads, kan du altid købe nye moduler og udvide din hyggekrog.

Hængekøjen

SACKits hængekøje på stativ er perfekt at have på terrassen eller i haven på de helt varme sommerdage. Cobana Hammock indbyder til afslapning og hygge i solen med din yndlingsbog og en kold drink. 

Havemøbler fra SACKit

Udendørs genopladelige lamper

Hos SACKit kan du finder lamper, udendørslamper og vægbelysning i 3 forskellige størrelser, så du kan finde lige præcis den, som matcher dit behov.

Find en lampe som passer til dit behov og skab et helt unikt look med deres maritime lamper, som både tåler frost og vand.

Del artikel

Andre læser også