MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spar op til 80%: SACKit laver vild Live-auktion Black Friday

Af Redaktionen

Virksomheden SACKit har for alvor fundet vej til danskernes hjem, og er også ved at ramme det store internationale gennembrud.

Forvandlingen fra primært at lave fede møbler til at være first mover på elektronik har udelukkende skubbet yderligere til taget på hovedkontoret på Lyngvej.

Eksempelvis lancerede SACKit i 2018 CHARGEit, og i dag har virksomheden solgt over 80.000 enheder og tilmed opnået en Red Dot Design Award for sin første trådløse oplader og powerbank.

Så helt rigtigt med elektronik-produkter

SACKit så derfor rigtigt, da de for et par år siden øjnede et marked inden for trådløs opladning som supplement til virksomhedens populære møbler, højtalere og høretelefoner.

Hvis du som så mange andre er helt vilde med SACKits produkter, så kan du godt glæde dig til Black Friday på fredag d. 27. november.

Her går SACKit nemlig All In på Black Friday med den vildeste Live-auktion på deres Facebook-side.

Her har allerede over 2000 klikket enten “interesseret” eller “deltager” – gør du det er du også sikker på at huske det i morgen.

Se begivenheden her.

Her sælger de ud af deres lager: højtalere, hovedtelefoner, powerbanks, sækkestole og meget meget mere. Du kan også få fingrene i kollektionsprøver af deres lækre barstole og loungestole. ALT sammen til HELT sorte priser.

Du kan spare imellem 40-80% på priserne. Det er ret unikt, når det gælder SACKit.

Kan få fingrene i billige produkter fra sofaen

Normalt er det sådan, at SACKit på Black Friday afholder stort lagersalg fysisk i deres showroom i Aalborg, men Corona driller som sædvanlig her i 2020.

Derfor har du nu muligheden for at få fingrene i produkterne fra kontorstolen eller hjemme i sofaen.

Der kommer til at være to Live-auktioner – en klokken 12.00 og en klokken 16.00 på Black Friday.

Men det bliver ikke bare sådan en formel auktion, hvor det kun handler om at få skippet produkter afsted. Der er lagt i kakkelovnen til god lir, sjov og ballade og højt humør.

“Jeg tør godt at love, at det ikke bliver kedeligt. Vi har planlagt en masse små happenings. Så jeg er sikker på, at man kommer til at føle sig underholdt, samtidig med at man så kan gøre et kup. Vi kommer også til at køre ret vilde konkurrencer i løbet af dagen,” fortæller CEO Kristoffer Glerup.

Man udlodder blandt andet en Dunes sækkestol + puf til en værdi af 14.498 kr.

Allerede nu lades der op til Black Friday på deres Facebook-begivenhed, og her bliver man opdateret med alt det seneste. Så følg med her.

Del artikel

Andre læser også