Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Odense-firmas særlige strømper: Sådan får du sunde og flotte ben

Af Christina Frederiksen

Hvad enten du er ivrig løber eller har et job, hvor du står eller går mange timer om dagen, så er du nok stødt på problemet:

Tykke, hævede og trætte ben.

Og hvis du har nået den alder, hvor du måske døjer med åreknuder, væske i benene og blodsprængninger, så ved du også, at ben er noget, man er nødt til at pleje.

I Højby i Odense ligger et firma, der sælger strømper, der giver sundere OG flottere ben.

CareTakes, der både er en fysisk butik og en webshop, er specialist i kompressionsstrømper, og kunderne kommer i alle aldre – og fra alle dele af landet.

“Vi har et kæmpe stort udvalg af strømper. Vi har knæstrømper, vi har lægsupport, vi har strømpebukser, og vi har ankelstrømper. Alle sammen med kompression,” fortæller Marianne Jørgensen og tilføjer:

“Og vi sælger faktisk også en del strømper til helt unge mennesker, der bruger dem i forbindelse med sport.”

Marianne Jørgensen driver CareTakes sammen med Hanne Henriksen, og de mærker en stor efterspørgsel på især kompressionsstrømper.

Medicinsk godkendt

“Førhen var støttestrømper, som man også kalder kompressionsstrømperne, ikke nær så pæne, som dem man kan få nu. Man kan se på vores udvalg, at der er sket en stor udvikling.

CareTakes hjælper både med at tage mål og vejledning i at tage kompressionstrømper på. Foto: PR

Det er nogle sindssygt lækre og ekstremt holdbare strømper, man kan få i dag,” siger Marianne Jørgensen og understreger, at alle CareTakes strømper er medicinsk godkendt.

“Vores kompressionsstrømper mindsker hævede ben og reducerer uro og kramper.

Der er for eksempel også mange inden for service- og sundhedssektoren, der har glæde af dem, og som måske står op i mange timer af gangen.

Og ja, så har vi selvfølgelig også strømper i plussize, hvis man har brug for ekstra vidde ved ankel og læg,” siger Marianne Jørgensen.

CareTakes sælger ikke kun strømper. Man kan blandt andet også få støttebind, svedabsorberende nattøj fremstillet af træfiber, sengelinned og holdnings-t-shirts i butikken.

Fælles for sortimentet er, at det alt sammen har forskellige sundhedsfremmende egenskaber.

CareTakes sælger langt de fleste af sine varer gennem webshoppen, men hvis man foretrækker at møde op personligt i butikken, kan man ringe og aftale en tid på telefon 66102020.

“Mange af vores ældre kunder vil gerne ind og se og mærke produkterne. Fordelen her er, at vi kan forklare og vise, hvordan de tager produkterne på. Mange er meget glade for det her høje serviceniveau,” Marianne Jørgensen.

Alle CareTakes’ strømper har kompression i forskellige grader og fås til både damer og herrer. Med en kompressionsstrømpe ligger der mest pres omkring anklen, mens presset aftager op ad benet.

Og det medvirker altså til, at benene hæver mindre og at, ja, man får flottere og slankere ben.

“Og det er jo især noget kvinder godt kan lide. For hvis der er noget, vi gerne vil have, så er det slanke ben,” siger Marianne Jørgensen.

Se mere om og besøg CareTakes webshop lige her.

Del artikel

Andre læser også