Sælges nu i Odense: Dansker lancerer ny måde at lave isterninger på

Skrevet af: Michael Qureshi
Kim Jensen på billedet har udviklet ICEBREAKER
Kim Jensen på billedet har udviklet ICEBREAKER

Annonce

Den danske iværksætter Kim Jensen har i tre år arbejdet på at udvikle ICEBREAKER, som er en helt ny måde at lave og servere isterninger på.

I går onsdag den 1. november kunne produktet endelig lanceres på det danske marked. Det betyder blandt andet, at ICEBREAKER kan købes i Bahne-butikker, Sinnerup samt udvalgte Kop & Kande butikker i Odense. 

De seneste tre år har teamet, med iværksætter Kim Jensen i front, arbejdet intenst på at revolutionere isterningemarkedet.

Resultatet er ICEBREAKER, som er en håndholdt isterningemaskine, der bryder med den traditionelle tankegang om isterninger.

Succes med crowdfunding

Projektet er finansieret via crowdfunding-platformen Kickstarter, og allerede dengang tegnede det godt.

Interessen var stor, og 3700 ICEBREAKERs blev solgt, inden produktet gik i produktion. Nu er ICEBREAKER så endelig ude i de fysiske butikker, hvor storbyer som Odense er en vigtig målgruppe.

“Jeg er enormt stolt over, at vi nu har lanceret ICEBREAKER. Et produkt, som hele mit team har knoklet for at gøre til en realitet. Vi har på intet tidspunkt gået på kompromis med teknologi, funktionalitet eller design, og nu er vi endelig klar til at introducere ICEBREAKER for første gang i Danmark, siger Kim Jensen til MigogOdense.

Fast del af middagsbordet

Med ICEBREAKER er det en selvfølge altid at have let adgang til isterninger. Den kan indgå som en fast del af middagsbordet og bidrage til ekstra luksus i hverdagen.

Et simpelt koncept – men selv det enkle kan vise sig at tage tid at udvikle, designe og producere.

“Selvom det er tre år siden, jeg gik i gang med at realisere min drøm om at revolutionere isterningemarkedet, har det taget tid at nå dertil, hvor vi er i dag.

ICEBREAKER skal være nem at bruge for alle, og derfor har hele udviklingsprocessen været kompliceret for netop at ende ud med et produkt, der både er simpelt at anvende og samtidig er i tråd med den nordiske designstil,” forklarer Kim Jensen.

Forlod lederstilling i Novo Nordisk

Starten på ICEBREAKER blev indledt, da Kim Jensen tog det store skridt og forlod sin lederstilling i Novo Nordisk. Han var godt tilfreds med sit arbejde, men den indre iværksætterdrøm voksede sig større og større.

“Jeg var rigtig glad for min stilling hos Novo Nordisk, men jeg kunne ikke slippe tanken om den håndholdte isterningemaskine.

Jeg tænkte hele tiden, at der nok kom én og snuppede idéen før mig, men da det ikke skete, blev jeg simpelthen nødt til at forfølge drømmen og kaste mig ud i det,” fortæller Kim Jensen.

Nu er ICEBREAKER i handlen, og selvom det har krævet hårdt arbejde at nå i mål, har Kim Jensen formået at holde gejsten oppe.

“Jeg har hele tiden brændt for, at det her projekt skulle lykkes. Derfor ser jeg det heller ikke som et arbejde, for det er lysten, der driver værket. Og her har det selvfølgelig været godt at have et motiveret team bag mig, når der opstår udfordringer.

Sammen er vi isbevægelsen, fordi vi rykker på de traditionelle tanker om brugen af isterninger,” slutter Kim Jensen.

Klar til at indtage 10 lande

Rejsen med ICEBREAKER starter i år på det danske marked, men med 8 patenter fordelt på 10 lande er ambitionerne høje, og Kim Jensen har konkrete planer om at udvide til resten af verden.

Lige nu er det største fokus dog på den danske lancering, som bliver en del af den kommende julehandel.


Fakta om ICEBREAKER

  • Tre enkle steps: 1. fyld med vand, 2. læg på frys og 3. server
  • Isen serveres ved at dreje toppen med et ”twist”
  • Naturlig del af middagsbordet
  • Fås i fire unikke farver
  • Designet af den danske arkitekt og designer Henrik Bønnelycke, Bonnelycke mdd
  • Hver ICEBREAKER producerer 12 isterninger
  • Forhandles bl.a. i Bahne, Sinnerup og udvalgte Kop & Kande-butikker
  • Vejledende udsalgspris på 349 kr.

Læs mere om ICEBREAKER her: www.myicebreaker.com

Flere navne afsløret: Ikonisk amerikansk band til Heartland Festival

Skrevet af: Michael Qureshi

90’er bandet Smashing Pumpkins kommer til Fyn i sommeren 2019.

Det melder Heartland Festival ud torsdag morgen, hvor de afslører det næste kuld navne til den populære festival.

Faktisk er Smashing Pumpkins mere aktuelle end de har været længe, da de har udgivet et nyt album her i november med titlen “Shiny and oh so bright”.

De kaldes for et af de mest legendariske rockbands, og har igennem årene solgt mere end 30 millioner albums.

Derudover har man præsenteret navne som sydafrikanske Die Antwoord, Hatchie, Lewis Capaldi, Jada og Folkeklubben.

I sidste uge kunne Heartland præsentere den karismatiske sangerinde Solange som første musikalske hovednavn på Heartland 2019.

Solange hittede med nummeret Losing You i 2012, der fik stort internationalt gennembrud.

Siden har hun vist sig som en af de stærkere kvinder på den internationale alternative R&B popscene, med en kobling af både soul, artpop, motown og funk.

I 2017 modtog hun desuden en Grammy for Best R&B Performancefor singlen Cranes in the Sky fra samme album.

Solange er lillesøster til den verdensberømte og ikoniske sangerinde Queen B aka Beyoncé.

En festival til det kvalitetsbevidste publikum

Den fynske festival finder sted d. 30. maj – 1. juni i Slotsparken omkring Egeskov Slot på Fyn.

Det ekstraordinære ved Heartland er, at den ikke ligner de festivaler man normalt ser i Danmark.

Festivalen henvender sig til et kulturinteresseret og kvalitetsbevidst publikum, hvor musik, mad, kunst og snak forenes i magiske omgivelser.

Med 14.000 besøgende gæster i år, og store kunstnere som blandt andet MØ og Van Morrison, har Heartland sat barren højt til musikprogrammet 2019 – og det starter allerede godt med Solange på plakaten.

De kommende måneder vil der løbende blive offentliggjort flere navne fra hele verden.

Du kan læse mere om Heartland her.

Top DJ-navn kommer til byen: Morten spiller på Odense-natklub

Skrevet af: Michael Qureshi

Han bliver booket til nogle af Europas hotteste steder.

Han har lavet adskillige store hits, som har toppet hitlister både i Danmark og internationalt. Nu kommer Top DJ-navnet Morten (tidligere kendt som Morten Breum) til Odense.

Direkte fra Los Angeles til Odense for en aften

Fredag d. 30. november spiller han på natklubben Aya som ligger midt i byen.

På Facebook jubler Aya naturligt nok over deres scoop.

“Vi kan ikke beskrive med ord, hvor glade vi er for den kæmpe opbakning, I giver os weekend efter weekend. Derfor er det på tide vi giver jer lidt igen.

Det har kostet blod, sved og tårer at lukke denne historiske store booking, hvor vi for en enkelt nat flyver Danmarks største DJ ind fra Los Angeles til Odense, kun for at give jer et eksklusivt liveshow på Aya Club.

De seneste par år har han for alvor sat Danmark på verdenskortet ved at slå igennem på den internationale scene, hvor han har spillet på nogen af verdens absolut største festivaller.

David Guetta, Afrojack, Avicii og Steve Aoki er blot få navne Morten kan sættes i bås med.

Ingen tvivl om at han lever og ånder for musikken og at lave musik med disse navne gør at manden ikke behøves yderligere introduktion,” skriver de.

I Odense gæstede Morten også Odense, da han spillede til gadefesten Generator 2018.

Morten har flere gange trukket så mange til sine koncerter, at der har været lukket ned for flere besøgende til blandt andet Tinderbox og Distortion.

Hvad: Morten spiller i Odense
Hvor: Aya Natklub, Klingenberg 14
Hvornår: Fredag d. 30. november

Læs mere her

Endnu en restaurant er åbnet i Odense: Marv satser på den gode spiseoplevelse

Skrevet af: Simone Vestergaard

Restauranter, caféer, bistroer og Take Away skyder op med høj fart i Odenses spirende byliv.

I dag åbnede Danmarks største sushikæde SushiMania på Jernbanegade med kæmpe kø til gratis sushi.

Tirsdag aften kunne MigogOdense afsløre, at i næste uge åbner både Café A og Cassandre Bistro.

Men endnu et spisested har også set dagens lys omend den måske er gået lidt under radaren.

Der er tale om Restaurant Marv i Vestergade 75, og den åbnede for godt en måned siden.

Axel Jørgensen med stor erfaring i restaurationsbranchen står bag det nye spisested.

Lækkert frokostkort og gode priser på aftenmenu

Bedømt ud fra de første uger, menukortet og ikke mindst indretningen er der helt sikkert tale om et sted med fint potentiale.

Alle dage tilbydes der frokostkort med brunch, moules frites, tatar, MARV sandwich og salat.

Mandag, tirsdag og onsdag kan man få en Mad og Vin oplevelse for kun 400 kr. Oplevelsen indeholder fire retter, tre glas vin, kaffe og sødt.

Torsdag, fredag og lørdag kan gæsterne vælge mellem en tre-retters eller fem-retters menu.

Alle retterne er kun på menukortet i én måned, hvorefter de skiftes ud med nye, spændende retter.

Retterne skal smage af noget

På aftenkortet fra kl. 17 består menukortet også af fem a la carte retter. Der er raguot, bøf bearnaise, moules frites, dagens fisk og tatar.

“Min madstil er rustik, og retterne smager af noget.

Jeg vil rigtig gerne, at alle mennesker kan komme ud at spise ordentligt og veltilberedt mad, som ikke behøver at koste en bondegård,” fortæller indehaver Axel Jørgensen til MigogOdense.

Han tilføjer;

“Vi kører meget efter sæson, hvor vi såvidt muligt prøver at bruge råvarerne, som de er og hjælpe dem frem til det punkt, hvor de smager allerbedst,” forklarer han.

Satser på lokale producenter

Der bliver også satset på lokalt med indkøb hos lokale producenter af råvarer.

“Jeg er rigtig glad for Fyn og vores store udvalg af gode lokale producenter med kvalitetsråvarer. Det er lækkert at køre fynsk, så derfor er de fleste af vores råvarer hentet lokalt.”

“Jeg har åbnet Restaurant Marv fordi jeg føler, at det er min tur til at vise hvad jeg kan.

Jeg har valgt et ungt hold, og det har jeg gjort med vilje for, at kunne skabe mit eget hold og forme det som jeg vil. På den måde tror jeg, at vi kan nå nye højder.

Vi har også valgt at bruge mange kræfter på servicen. Vores gæster skal føle, at der er fokus på dem, lige fra de træder ind ad døren.

Gæsterne skal kunne mærke min passion for mad, og det er vigtigt, at de får en oplevelse udover det sædvanlige.

Vi har skabt gode rammer til at gæsterne kan hygge sig og spise god mad,” siger Axel Jørgensen.

Ikke et problem at den ligger på første sal

Han har længe haft kig på lokalerne, og han ser ikke et problem i, at restauranten ligger på første sal.

“Jeg har valgt netop dette sted, fordi jeg længe har ønsket de lokaler. Restauranten ligger på første sal, og nogen vil sige at det er en ulempe, men jeg synes det er en kæmpe fordel.

For så ved jeg, at de gæster der kommer op, det er nogen, der har lyst til at besøge os. Jeg har et lækkert lokale og to hyggelige terrasser, der bliver geniale til sommer.

Derudover kommer man væk fra larmen fra gågaden.”

Axel Jørgensen har tilbragt de fleste af sine år i Odense. Han åbnede Marv, fordi han syntes, byen manglede et sted, hvor der ikke var fokus på blandt andet fransk eller asiatisk mad, men mere mad man kan forstå og hvor smagen er helt i fokus.

“Jeg er af den gamle skole, og jeg vil også rigtig gerne skabe et miljø, hvor vi kan hjælpe hinanden, og være kolleger restauranterne imellem i stedet for konkurrenter.

Vi lever jo trods alt af de samme mennesker,” slutter Axel Jørgensen.

Hvad: Restaurant Marv
Hvor: Vestergade 75
Åbningstider: 10-15.30 frokost & 17-21 aften

Du kan se deres website her