Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sæt en markise op på din bolig eller din erhvervsbygning

Af Annoncør

Der er mange ting, du kan gøre for at forbedre komforten både inde i og uden for dit hus eller din erhvervsbygning. Klimamæssigt er det hverken rart, når temperaturen er for høj, eller når det småregner. Det kan også risikere at påvirke dine møbler, dine varer eller andet, hvis den direkte sol står lige ind ad vinduerne.

De vejrmæssige udfordringer kan du gøre noget effektivt imod ved at sætte en god markise op foran vinduerne. En markise kan også være virkelig rar at have på en terrasse, når du gerne vil skærme af for solen og for lidt regn. Overvejer du at få installeret en markise? Så kan du finde god inspiration til at komme videre ved at se her. 

Hvorfor er det en fordel at have en markise?

Der er mange gode grunde til at sætte en markise op. På en varm sommerdag er det alle tiders og svalende at kunne køre markisen ud. Den skaber skygge, og dermed sænkes temperaturen. Omvendt er den god til at holde på varmen, når aftenen bliver lidt kølig.

Skulle der komme en lille byge, mens I sidder og hygger jer på terrassen, så kan der skærmes for den, når markisen bliver foldet ud over. Det giver jer nogle fleksible muligheder for et mere komfortabelt ophold på terrassen, når I sidder udenfor.

En anden praktisk ting ved en markise er, at den kan sættes op foran et vindue. Derved kan den skærme for den skarpe sol og den megen varme, der kan opstå i rummet bag ved det pågældende vindue.

De møbler, billeder eller andet, der står eller hænger et sted, hvor solen når hen, er i fare for at blive bleget af solen. For at forhindre det kan du med fordel slå markisen foran vinduet ud, sådan at solstrålerne ikke når derhen. Derved holder tingene sig pæne i længere tid.

Der findes markiser i mange størrelser og farver. Find lige den, der passer perfekt til dit hus.

Brug også en markise ved din erhvervsejendom

Der er også store fordele ved at have en markise i forbindelse med en erhvervsejendom. Ud over de ovenfor nævnte, så kan markisen også bruges til at forhindre de varer, der står i udstillingsvinduet i at blive solbleget.

Sætter du af og til varer ud på gaden, så kan en regnbyge være meget uvelkommen. I det tilfælde er det guld værd lige at kunne køre markisen ud til at danne et effektivt tag over det hele. En markise er bare smart.

Del artikel

Andre læser også