MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Godt tilbud til livsnydere: Tarteletfest og fri fadøl

Af Redaktionen

På lørdag er der tarteletfest med fri fadøl i Heidi’s Bier Bar. Så hvis du er en livsnyder, der er træt af al snakken om løfter, sundhed og ændring af livsstil, kan du glæde dig til et fantastisk fredagskoncept hos Heidi’s Bier Bar.

Nytårsforsættet er et luftigt fænomen, som alligevel sjældent fører til faktiske handlinger. Derfor har Heidi’s Bier Bar valgt at sætte et punktum for intentionerne om et sundere 2018 med fri øl og tarteletter for 149 kr. Og så kan du udsætte nytårsforsættet om en sundere kost til 2019.

Musik, konkurrencer og ”Jysk-Fynske Cupcakes”

Tarteletfesten er din mulighed for at nyde livet, vennerne og nuet. Og som de selv skriver det:

”Det er ikke fordi Heidi ikke går ind for sundhed – men fordi hun mest af alt går op i at leve i øjeblikket og nyde enhver lejlighed i venners lag.”

Dørene åbner klokken 18.30, og der er tarteletspisning og fri fadøl fra klokken 19.00 til 22.00. Udover tarteletfesten vil der hele aftenen være underholdning i form af diverse konkurrencer med lækre præmier – våde som tørre – og fra klokken 22.00 indtager livemusikere scenen for at hæve stemningen yderligere.

Hvis det lyder som noget for dig, så skynd dig at sikre dig en af de 150 billetter, så du kan være med til at fejre den “Jysk-Fynske Cupcake”, som de kalder tarteletten.

Læs mere her.

Del artikel

Andre læser også