MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Saml hele familien om et brætspil i Odense

Af Annoncør

Når du gerne vil samle hele familien, er det en god idé med en aktivitet, som I kan være fælles om. Her går du aldrig galt med et godt brætspil. Brætspil fås i flere forskellige variationer og til næsten alle aldersgrupper. Derfor kan du helt sikkert også finde et spil, der falder i lige netop din families smag.

Hos Bog & Idé finder du altid et stort udvalg af forskellige brætspil, der egner sig til hele familien. Hvis du ikke har så mange brætspil, eller hvis du bare trænger til et nyt, kan du nemt og hurtigt finde et på deres webshop. Hos Bog & Idé får du også en lynhurtig levering, så dit spil hurtigt kan være fremme hos dig.

Vælg et spil, der tiltaler hele familien

Inden du kan samle hele familien om et spil, er det naturligvis vigtigt at vælge det rette. Her er der sådan set intet rigtigt eller forkert. Det er naturligvis vigtigt, at hele familien kan være med. Derfor er det en god idé at gå efter den mindste fællesnævner, så at sige. Med andre ord bør du udvælge et spil, som også familiens yngste medlem kan være med til.

Det kan for eksempel være Ticket to Ride. Det er et sjovt spil, hvor børn helt ned til 8-årsalderen kan være med.

Mulighed for at udvikle dine børn

Brætspil skal naturligvis først og fremmest være sjove og underholdende. Men derudover giver mange brætspil faktisk også børn mulighed for at styrke deres udvikling. Du kan blandt andet træne hukommelse og strategisk tænkning gennem spil. Den bedste del er, at dine børn slet ikke vil bemærke ”træningen”. I stedet vil de blot hygge sig med spillet.

Derfor kan det også godt svare sig at bruge en smule ekstra tid på at udvælge det rette spil. På den måde kan du få både underholdning og udvikling med ét smæk.

Klassikere til hele familien

Hvis du er glad for brætspil, kan det varmt anbefales at have klassikerne stående. Der er flere slags spil, som er blevet elsket af generation efter generation. Med dem stående derhjemme kan du aldrig gå helt galt i byen, når det er tid til spilleaften med familien.

Med lidt omhu kan du også nemt finde klassiske spil, som uden tvivl vil vække begejstring hos særlig de ældre medlemmer af familien. Brætspil kan nemlig samle en familie på en måde, som ikke særlig mange andre ting kan.

Del artikel

Andre læser også