MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Schleich dyr – Hvor mange er der?

Af Annoncør

Der findes i dag flere end 500 forskellige Schleich dyr. Schleich præsenterer hvert år nye Schleich dyr, men det betyder også, at der hvert år siges farvel til en række Schleich dyr, som dermed forsvinder ud af produktionen.

Dyrene fra Schleich er dog ved at have opnået kultstatus på visse punkter, så du kan godt opleve, at du også kan finde Schleich dyr fra tidligere serier, hvis du er heldig.

Fælles for de nye Schleich dyr er dog, at de bliver mere og mere virkelighedstro grundet Schleichs detaljeorienterede tilgang, der har været medvirkende til, at Schleich har adskilt sig fra andre legetøjsfabrikanter på netop figurerne.

Figurerne fra Schleich er i dag delt op i otte forskellige verdener. Her finder du Wild Life, Farm World, Horse Club, Horse Club Sofia’s Beatuties, Bayala, Dinosaurs, Eldorador Creatures og Smølferne. Så selvom de første smølfefigurer fra Schleich har omkring 60 år på bagen, så laver Schleich den dag i dag stadig nye smølfefigurer.

Hvor mange dyr sælger Schleich om dagen?

Schleich sælger cirka 100.000 Schleich dyr om dagen. På årsbasis sælges der på verdensplan omkring 30 millioner Schleich dyr.

Derudover sælger Schleich også forskellige former for udstyr til de populære Schleich figurer – så som hestestalde, biler og meget andet.

Schleich blev grundlagt i 1935, men det helt store internationale gennembrud kom i 1960’erne, da Schleich lave smølfefigurer i forbindelse med tegnefilmene på TV.

Schleich laver den dag i dag stadig smølfefigurer, selvom brandet i dag hos mange børn mere er kendte for deres virkelighedstro dyr og figurer, hvor især kærligheden til detaljerne har været det, der har sikret Schleich stor international succes.

Hvilke Schleich dyr er de mest populære?

Hvilke Schleich dyr er de mest populære? I samarbejde med Kids-world er der her udarbejdet en oversigt over de 10 mest populære Schleich dyr:

1 – Heste

2 – Dinosaur

3 – Enhjørning

4 –Drage

5 – Hunde

6 – Pony

7 – Elefant

8 – Ko

9 – Kaniner

10 – Katte

Schleich har lavet flere universer og serier, hvor de enkelte dyr er tilknyttet. For eksempel er alle husdyr tilknyttet Schleich Farm World, der er centreret om livet på en bondegård.

På den måde er det nemt for børnene at opbygge legen og lade fantasien få frit løb, idet Schleich har lavet en lang række tilbehør til deres serier, som bare understøtter legen med de virkelighedstro Schleich dyr.

Kvalitet og pris har det med at hænge sammen. Det er måske ikke så underligt, når man ser på de mange flotte detaljer i de forskellige Schleich dyr. Derfor kan det være en rigtig god ide at se efter en webshop, der tilbyder gratis fragt, når du køber et nyt Schleich dyr.

Del artikel

Andre læser også