MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Se det hele lidt fra oven

Af Annoncør

En drone med kamera kan helt bogstaveligt give dig det helt store overblik. Droner, med og uden kamera er blevet et stort hit. Prismæssigt er de også kommet ned i et niveau hvor de fleste kan være med. Alt efter hvor seriøs du er omkring drone flyvning, kan du selvfølgeligt også købe nogen meget dyre droner.

At færdes på jorden

Det er skønt at gå tur i et nyt område. Det er herligt at have tid til at udforske og finde de skjulte stier. Med en drone med kamera bliver det hele endnu sjovere. Dronen kan flyve i forvejen og afslører stier og skjulte lysninger, længe før man selv når derhen til fods. Er du så uheldig at komme af sted uden vand, er en drone helt optimal. Send dronen af sted og afsøg området for vand, mens du selv sparer på kræfterne og venter på at den finder vandet.

Gemmeleg med drone

Den sjove leg fra barndommen, hvor man gemmer sig, mens en tæller og derefter skal finde de andre i legen, får helt nyt liv med en drone. Gemmeleg med en drone handler ikke så meget om den der skal finde en. Selvfølgeligt skal man ikke være helt synlig for ham, men det vigtigste er at man ikke er synlig fra oven. Hvis legen leges i et område med blandet bevoksning, kan det være en rigtig sjov leg. Legen kræver at der er flere steder, skjult fra oven, som man kan gemme sig, ellers er legen hverken sjov for den der skal finde, eller dem der skal gemme sig.

Skattejagt med drone

Skattejagt kan foregå på flere måder. Dels den klassiske, hvor der er gemt en skat i et bestemt område. Skatten er gemt så kun en lille del af den afviger fra det øvrige terræn og kun er en lille bitte smule synlig fra oven. Her handler det ikke om at have en hurtig drone, men om at flyve systematisk. Et godt kamera er en stor fordel i denne leg.

Den udvidede model af skattejagt, har flere dele. Et aftalt område er opdelt i sektioner. Hver sektion rummer, godt skjult, en ledetråd til næste sektion. Igen skal skatten og ledetrådene være gemt så kun en lille del af den afviger fra det øvrige terræn, men så den lige kan skimtes fra oven.  

Har man flere droner til rådighed er det oplagt at lave legen til en konkurrence.

Del artikel

Andre læser også