MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Secondhand-luksus og bæredygtighed: reshoppit.dk lancerer særlig studierabat

Af Redaktionen

reshoppit.dk har netop lanceret en særskilt studierabat til de studerende i byen, så det bliver endnu mere tilgængeligt og muligt for den studerende til også at vælge de nye forbrugsvaner til i hverdagen.

På den måde kan reshoppit.dk være med til at hjælpe og guide de unge mennesker i en retning mod fokus på bedre klima.  

Nu er det muligt for alle generationer til at vælge reshoppit.dk og bæredygtighed til i hverdagen – i et fællesskab, hvor både unge og gamle for vendt retning på vores krævende forbrugskultur. Et fællesskab som reshoppit.dk er stolt og taknemmelig over at være en stor del af! 

Det er nu muligt at få 25% i studierabat på alle standlejepriser hos reshoppit.dk Odense.

Er du studerende, og netop blevet interesseret i at være en del af fællesskabet, og leje en stand i reshoppit.dk Odense? Kom ned forbi butikken på Thriges Plads 5, og book en stand hos os (husk gyldigt studiekort). 

(Rabatten er gældende ved køb af 4 ugers standleje til en værdi på 600,- (minus 25%). 

Mere og mere aktuelt koncept

Man kan på alle måder sige at reshoppit.dk´s koncept bliver mere og mere aktuelt i takt med at klimaforandringerne kommer tættere og tættere på vores hverdag.

Over sommeren mærkede vi alle konsekvenserne og chokket af de store oversvømmelser og udfordringer hos naboerne i Tyskland.  

Situationer som dette sætter gang i tankerne hos os alle, og pludselig begynder vi at søge nye løsninger på vores egen hverdag og udfordrende forbrugskultur. Derfor er mange begyndt at søge videre mod en bedre forbrugskultur, hvor vi rykker “væk fra nyt og mere – og over til brugt og godt”.

Modeindustrien er en af de helt store miljøsyndere. Faktisk anslås det at modeindustrien udgør 20% af verdens spildevand, mens den udleder mere CO2 end fly- og shippingbranchen tilsammen udgør. 

Det vil reshoppit.dk gøre alt for at trække håndbremsen på, og hjælpe forbrugeren til at vælge deres bæredygtighedskoncept med køb og salg af secondhand. 

reshoppit.dk forsøger at gøre op med de problemer i vores forbrugskultur, og ønsker at forlænge levetiden på.

Denne nye tankegang er specielt en retning, som de unge mennesker er begyndt at lægge mere værdi og entusiasme i – en spændende udvikling, som reshoppit.dk glæder sig til at se sprede sig i hele den danske forbrugskultur. 

Hvad er reshoppit.dk? 

reshoppit.dk er en secondhandbutik i hjertet af Odense.  

Hos reshoppit.dk lejer private kunder en stand og sælger ud af deres bedre brugte ting. Du har derfor mulighed for at leje en stand hos reshoppit.dk, hvor dine ting kan blive solgt & du tjener en ekstra skilling – samtidig med at du gør en forskel for miljøet.  

“Vi ønskede at give noget tilbage til de unge mennesker, som gerne vil gøre en aktiv indsats mod forbrugerkulturen og klimaudfordringerne. Derfor ville vi gøre det mere økonomisk overskueligt for de unge studerende at leje en stand hos os. Vores princip bygger på et koncept, hvor alle kan være med til at gøre en forskel for miljøet, eksempelvis ved at leje en stand hos os i reshoppit.dk og sælge ud af sine brugte ting, som så kan få et nyt liv hos en ny ejer og dermed forlænge varernes livscyklus” – Camilla Kongshøft, distriktsleder i reshoppit.dk 

“Bevidstheden om bæredygtighed fylder hos de unge mennesker. Dette ses også hos os i reshoppit.dk, hvor der dagligt kommer mange unge mennesker i butikken – både som købere og sælgere. Det er vi super glade for at se!” – Camilla Søs, butiksansvarlig reshoppit.dk Odense   

Ønsker du at leje en stand hos reshoppit.dk og benytte dig af studierabat? Så skal du blot komme forbi butikken på Thriges Plads 5, 5000 Odense C.  

HUSK at medbringe et gyldigt studiekort. 

Nu også med herrestande

Slutteligt har reshoppit.dk endnu en glædelig nyhed at fortælle – de har nemlig fået herrestande.

Secondhandshopping og interesse for en mere bæredygtig, moderigtig hverdag er ikke kun for pigerne.  

Herrerne skal selvfølgelig også kunne være med, og derfor er der lavet stande kun til herrer.  

Nu er det både nemmere at skue herretøjet i mængden for køberen, og samtidig er det endnu nemmere for sælgeren at få solgt ud af sine egne gemmer.  

Der er altid spændende tiltag, lækre varer og gode nyheder at finde på de sociale medier, så find reshoppit.dkInstagram, og vær opdateret på alt det der foregår i secondhanduniverset.  

Del artikel

Andre læser også