Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skønt tilbud: Seedorff giver 30 % på udvalgte armbånd og charms

Af Christina Frederiksen

Godt nok er vi kun lige nået ind i oktober, og der er da stadig lidt tid til jul.

Alligevel er Seedorff Jewellery klar med et skønt tilbud – ja, nærmest en form for tidlig julegave.

Fra i dag og 2 uger frem får du nemlig 30 procent på udvalgte armbånd og charms fra det populære brand Christina Jewelry & Watches.

“Og derudover har vi en masse flotte nyheder i butikken fra blandt andet Siersbøl og Scrouples. Dem, synes jeg også, at man skal komme ind og se,” siger Christina Randolph Larsen.

Man finder Seedorff Jewellery i Dalumcentret i en 140 kvadratmeter stor butik, der lever op til alt det, kunderne forventer af en moderne smykkeforretning.

Udover selvfølgelig at være forhandler af nogle af de mest populære brands som Festina, Aagaard, Julie Sandlau, Kranz & Ziegler og Spirit Icons, så har Seedorff Jewellery også stort fokus på den gode kundeoplevelse.

For eksempel har butikken et bryllups-hjørne, hvor man i ro og mag kan vælge vielsesring.

“Her bliver man tilbudt en kop kaffe eller et glas rosévin, når man sidder og prøver de smykker, man ønsker. Kig endelig ind og mærk den gode stemning i Seedorff Jewellery,” lyder det fra Christina Randolph Larsen.

Kommer man blot ind for at få skiftet batteriet i sit ur eller repareret et smykke, sørger Seedorff Jewellery for, at man kan nyde en kop kaffe, mens man venter.

Gratis parkering

“I mange andre butikker kan der gå op til en uge, før man får sit ur eller smykke igen. Men vi ordner det altså med det samme,” siger Christina Randolph Larsen og tilføjer:

“En god service er helt afgørende for os, og heldigvis hører vi da også fra kunderne, at de synes, at vi har en god service.”

Men udover et højt serviceniveau og masser af flotte nyheder er Seedorff Jewellery altså også klar med store besparelser på armbånd og charms fra Christina Watches.

Hele 30 procent sparer du de kommende to uger!

Så måske det faktisk var en god idé at overveje dine julegaveindkøb allerede!

Husk, at du parkerer gratis, når du handler i Dalumcentret, og derudover ligger centret tæt på motorvejen, hvilket gør det nemmere at komme til og fra.

Det betyder, at du kan bruge al den tid, du har lyst på at handle smukke smykker i Seedorff Jewellery.

Se mere om Seedorff Jewellery her.

Del artikel

Andre læser også