Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kendt fra Bagedysten: Seer-favorit åbner kagebutik i Odense

Af Christina Frederiksen

Seerne var vilde med den unge og talentfulde deltager, Johanne Gormsen, da hun i den seneste sæson var med i DR’s Den Store Bagedyst. Hun røg ud lige inden finalen til stor ærgrelse for mange.

Men til stor glæde for især odenseanerne, fortæller Johanne Gormsen nu til MigogOdense, at hun netop har åbnet sin egen kagebutik. Den ligger i Tarup Gamle Mejeri og har åbent fredag og lørdag.

“Jeg åbnede lige inden påske og syntes selv, at jeg havde lavet mange kager, men der blev altså udsolgt første dag,” fortæller Johanne Gormsen.

Kagerne vandt over jordomrejsen

Det var egentlig slet ikke meningen, at den 18-årige odenseaner skulle gå og bage kager lige nu.

“Jeg har sabbatår og troede, at jeg skulle rejse jorden rundt. Men så blev det kager i stedet,” siger Johanne Gormsen og griner.

Hun har sin mor med i projektet. Det er hende, der hjælper med mange af de praktiske ting som for eksempel indkøb og udlån af bil til at handle i.

“Jeg manglede noget at lave i mit sabbatår. Jeg kunne kun få arbejde i weekenden, så der skulle altså ske et eller andet. “Så starter jeg en kagebiks!”, sagde jeg til min mor. Hun syntes, at det lød som en rigtig god idé og kendte til mejeriet, hvor jeg altså har lejet mig ind,” siger Johanne Gormsen og tilføjer:

“Tarup Gamle Mejeri har et industrikøkken, som jeg har fået lov at låne. Det er her, jeg laver kagerne og her, at folk kan komme og købe og hente dem,” siger Johanne Gormsen.

Man kan både komme uanmeldt forbi og købe en af hendes lækre kager, men man kan også, som mange vælger at gøre, bestille på forhånd. Hvis  man for eksempel skal bruge en bryllupskage, en kage til babyshower eller en flot fødselsdagskage, så står Johanne Gormsen klar til at hjælpe og vejlede i forhold til smage og udseende.

Det er meningen, at der inden for en uges tid bliver adgang til webshoppen, johannegormsen.dk. Her vil man kunne bestille kager på forhånd, men den virker altså ikke endnu. Indtil da kan man ringe og bestille kagerne på 22583835.

Hvad: Johanne Gormsen fra Den Store Bagedyst åbner kagebutik
Hvor: Tarup Gamle Mejeri, Thulevej 6, 5210 Odense NV
Hvornår: Åbent to dage om ugen: Fredag kl. 11-17, lørdag kl. 9-13

Del artikel

Andre læser også