MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dildo og dürum: Nu leverer Tys Tys og Wolt sexlegetøj i Odense

Af Christina Frederiksen

Det ikke kun mad, du kan få leveret med Wolt.

Den aarhusianske sexshop Tys Tys indgik i november 2021 et samarbejde med Wolt, så aarhusianere kunne få leveret sexlegetøj, glidecreme og kondomer lige så hurtigt som en pizza.

Samarbejdet viste sig at være så stor en succes, at Tys Tys siden har åbnet flere afdelinger i andre store byer som, blandt andet København.

Med stor glæde og begejstring kan det samme tilbydes i Odense fra i dag.

Udover at få leveret pizzaer og burgere med Wolt kan odenseanerne altså også bestille vibratorer, dildoer og kondomer gennem leveringstjenestens samarbejde med Tys Tys.

Oven i købet direkte til døren på blot en halv time – og det har der været stor efterspørgsel på.

Tys Tys tilbyder gratis levering i resten af juni måned, for alle der fristes til at få leveret en fræk pakke via Wolt-appen.

Stor efterspørgsel

Mange af Tys Tys’ kunder har efterspurgt her og nu-levering på sexlegetøj, og vi har tidligere sendt både taxaer og egne ansatte afsted med levering i Aarhus for at tilfredsstille kunder, der hurtigst muligt skal have leveret blandt andet kondomer, dildoer og vibratorer.

Derfor opstod ideen til at kontakte Wolt, da de jo er kendt for at levere lynhurtigt, fortæller direktør Christian Adelsparre. 

Wolt skulle dog bruge lidt betænkningstid til at godkende samarbejdet omkring at levere sexlegetøj sammen med pizza og burgere, men de syntes, at det var en mega spændende ide.

Wolt valgte derfor at indgå et samarbejde med Tys Tys med et mindre udvalg af forretningens varesortiment, og det har allerede vist sig at være en kæmpe succes.

Nyheden om, at man kan bestille sexlegetøj via Wolt, har sidenhen affødt stor interesse fra lokale samt nationale medier.

Den store interesse har resulteret i, at sortimentet løbende udvides på Wolt-appen, men også at samarbejdet nu udvides til Odense.

Christian Adelsparre fortæller, at der, siden Tys Tys gik live på Wolt, er blevet bestilt både kondomer og glidecreme såvel som mere high-end sexlegetøj via Wolt, og den store efterspørgsel betyder altså, at de nu udvider deres service til Odense fra i dag. 

Del artikel

Andre læser også