MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Her handler man vin med hinanden: Ny vin-platform hitter blandt fynboerne

Af Michael Qureshi

Fynboerne har for alvor fået øjnene op for auktionsplatformen ShareWine, der gør det langt nemmere for vinentusiaster at handle direkte med hinanden.

Alene i 2020 handlede fynboerne vin for over 1,2 mio. kroner, og man har især rigtig mange brugere i Odense.

Europas bedste markedsplads for ekstraordinær vin.

Sådan lyder visionen kort og godt for det danske firma ShareWine, der har udviklet en auktionsplatform, som i 2021 skal rulles ud i Europa og gøre det nemt for private vinentusiaster at handle med hinanden.

Flasker fra 200 kr. op til flere tusinde kr.

Platformen, der har flasker fra 200 kroner og helt op til adskillige tusinder, er kommet forrygende fra start på det danske marked, og ikke mindst jyderne er glade for at handle unikke flasker vin med hinanden.

Således tegnede fynboerne – de fleste fra Odense sig i 2020 for over 1.200 handler.

I alt handlede de vin for lige over 1,2 mio. kroner, og den trend ser kun ud til at fortsætte i år.

Idemager og direktør bag vin-platformen er Mikkel Lomholt, der tidligere har været med til at stifte det verdensomspændende planlægningsværktøj Planday.

“Jeg plejer at kalde vores site for Trendsales for mænd. Målet har været at lave en markedsplads, som gør det nemt for både køber og sælger at handle med ekstraordinære vine, og det mener jeg i al beskedenhed, at vi er lykkedes ret godt med.

Vi er superglade for, at vi er blevet taget så godt imod i Odense og på resten af Fyn,” siger Mikkel Lomholt og fortsætter;

“Vi er kendetegnet ved høj troværdighed, faglighed, grundighed og ordentlighed, og vi adskiller os ved at have unikke flasker, som sjældent eller aldrig kan købes i butikkerne.

Vores brugere får nemt og hurtigt adgang til tusindvis af sjældne flasker, der ligger gemt i vinkældere rundt omkring hos samlere,” forklarer han.

Arkivfoto

Vil udrulle stort i udlandet

ShareWine har allerede tusindvis af danske, registrerede brugere og platformen har i 2020 formidlet salg af vin for over 6,5 mio. kroner.

Nu er blikket rettet mod Tyskland, som udgør et potentielt milliardmarked.

“Det er et gigantisk marked, og vi tror på, at vi med vores unikke koncept kan tage en plads i markedet,” siger Mikkel Lomholt, der efter Tyskland har planer om at sparke døren ind til markeder som Frankrig, Italien og Holland.

“Vores erklærede mål er at skabe Europas største og bedste markedsplads for kvalitetsvin, og hjælpe vinentusiaster med at få bedre adgang til spændende og sjældne flasker, siger Mikkel Lomholt.

Det er gratis at registrere sig som bruger og købe vin på platformen. Det er også gratis at sætte sin vin til salg.

Lykkedes man med at sælge sin vin, tager ShareWine 6 pct. af den endelige salgspris i kommission. Se mere lige her

Del artikel

Andre læser også