MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sidste chance for gratis levering: Forkæl dine nytårsgæster med lækker 3-retters menu

Af Michael Qureshi

Når 2019 bliver til 2020 skal det fejres med manér.

Fed musik, fyrværkeri, bordbomber, boblende drinks og ikke mindst lækker mad hører til nytårsaften, og det samme gør godt selskab.

Er du en af dem, der hellere vil tilbringe tiden sammen med dine feststemte gæster end stå i køkkenet og bruge timevis på at tilberede en 3-retters nytårsmenu? Så er der heldigvis hjælp at hente.

Smageriet har sammensat en nytårsmenu, som med garanti både vil imponere dine gæster og samtidig give dig ro og overskud til at nyde årets sidste dag.

Foto: PR, Smageriet

Tre luksuriøse retter

Smageriet har mange års erfaring med at levere mad til både små og store arrangementer rundt omkring i landet, og faktisk er intet arrangement for stort til, at de vil påtage sig ansvaret og stå for at kokkerere en lækker menu til dig og dine gæster.

Bestiller I Smageriets nytårsmenu til årets sidste aften, skal I spise jer gennem tre luksuriøse retter.

I lægger ud med en jomfruhummerbisque med cognacmarinerede skaldyr toppet med grøn olie til forret, og herefter er det tid til hovedretten, hvor tournedos af kalv spiller hovedrollen.

Hertil får I fransk kartoffelgratin, ristede svampe med rysteribs samt bagte rødder med honning, og prikken over i’et er saucen – nemlig en glace med rødvin.

I slutter måltidet af med en flot dessert med chokolade på tre forskellige måder tilsat frisk og syrligt tilbehør. Smageriets hjemmelavede brownie serveres i en chokoladeskål med hindbærcoulis og mørk chokolademousse, og hertil er der ananas marineret i mango og chili.

Bestil inden jul og få gratis levering

Prisen for den lækre nytårsmenu starter på 299 kroner per person (ekskl. miljøtillæg), og lige nu har Smageriet et særligt early bird-tilbud til de hurtige.

Bestiller du nytårsmenuen inden tirsdag 24. december 2019, leveres den gratis til din hoveddør.

Du slipper altså både for at tilbringe timer i køkkenet og for at hente maden – så er der mere tid til alt det sjove.

Bestil nytårsmenuen til din fest her.

Foto: PR, Smageriet

Hvad: Nytårsmenu fra Smageriet
Hvor: Kan leveres i hele landet (dog kun brofaste øer)
Hvornår: Nytårsaften 2019
Hvor meget: Fra 299 kr. per kuvert (ekskl. miljøtillæg). Minimum 4 kuverter. Gratis levering ved bestilling inden 24. december 2019. Bestil her.