Sidste chance for gratis levering: Forkæl dine nytårsgæster med lækker 3-retters menu

Skrevet af: Michael Qureshi

Når 2019 bliver til 2020 skal det fejres med manér.

Fed musik, fyrværkeri, bordbomber, boblende drinks og ikke mindst lækker mad hører til nytårsaften, og det samme gør godt selskab.

Er du en af dem, der hellere vil tilbringe tiden sammen med dine feststemte gæster end stå i køkkenet og bruge timevis på at tilberede en 3-retters nytårsmenu? Så er der heldigvis hjælp at hente.

Smageriet har sammensat en nytårsmenu, som med garanti både vil imponere dine gæster og samtidig give dig ro og overskud til at nyde årets sidste dag.

Foto: PR, Smageriet

Tre luksuriøse retter

Smageriet har mange års erfaring med at levere mad til både små og store arrangementer rundt omkring i landet, og faktisk er intet arrangement for stort til, at de vil påtage sig ansvaret og stå for at kokkerere en lækker menu til dig og dine gæster.

Bestiller I Smageriets nytårsmenu til årets sidste aften, skal I spise jer gennem tre luksuriøse retter.

I lægger ud med en jomfruhummerbisque med cognacmarinerede skaldyr toppet med grøn olie til forret, og herefter er det tid til hovedretten, hvor tournedos af kalv spiller hovedrollen.

Hertil får I fransk kartoffelgratin, ristede svampe med rysteribs samt bagte rødder med honning, og prikken over i’et er saucen – nemlig en glace med rødvin.

I slutter måltidet af med en flot dessert med chokolade på tre forskellige måder tilsat frisk og syrligt tilbehør. Smageriets hjemmelavede brownie serveres i en chokoladeskål med hindbærcoulis og mørk chokolademousse, og hertil er der ananas marineret i mango og chili.

Bestil inden jul og få gratis levering

Prisen for den lækre nytårsmenu starter på 299 kroner per person (ekskl. miljøtillæg), og lige nu har Smageriet et særligt early bird-tilbud til de hurtige.

Bestiller du nytårsmenuen inden tirsdag 24. december 2019, leveres den gratis til din hoveddør.

Du slipper altså både for at tilbringe timer i køkkenet og for at hente maden – så er der mere tid til alt det sjove.

Bestil nytårsmenuen til din fest her.

Foto: PR, Smageriet

Hvad: Nytårsmenu fra Smageriet
Hvor: Kan leveres i hele landet (dog kun brofaste øer)
Hvornår: Nytårsaften 2019
Hvor meget: Fra 299 kr. per kuvert (ekskl. miljøtillæg). Minimum 4 kuverter. Gratis levering ved bestilling inden 24. december 2019. Bestil her.

Når du er sulten for sjov: Kom til kæmpe åbningsfest i KiMS Outlet

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen
Foto: KIMS
Foto: KIMS

Når du er sulten for sjov.

Reklame-sloganet over dem alle, behøver næppe nogen nærmere introduktion, og det gør figuren bag heller ikke.

Chipskongen Jørgen har været en fast del af KiMs – og danskernes sendeflade – siden 1998, og her 22 år senere er han klar til at gå på pension.

Nu får du mulighed for at sige farvel og tak til Jørgen, når den nye KiMs Outlet slår dørene op i Odense til en stor åbningsfest fredag den 31. januar fra kl. 14.00 til 20.00.

KiMs Outlet går de ind for “undgå snackspild”, så her finder du sprøde tilbud på chips, snacks, nødder, chokolade og dip, der f.eks. har kort holdbarhedsdato eller skønhedsfejl i emballagen.

Sprøde tilbud og smagsprøver

Når Chipskongen er involveret, går tingene sjældent stille for sig, og åbningen af outlet-butikken er ingen undtagelse.

Efter butikkens indvielse kl. 14.00, kan man mellem 14.00-15.00 få taget billeder med Jørgen og hilse på ham en sidste gang før hans pension er en realitet.

Derudover vil der være sprøde tilbud, sjove konkurrencer og masser af smagsprøver på chips og nødder.

Læs mere her.

Hvad: Åbningsfest i KiMs Outlet

Hvor: Ejlskovsgade 13, 5000 Odense

Hvornår: 31. januar, kl. 14.00-20.00

Quiz, kaffe og kage for de morgenfriske: Odense Aafart holder Nostalgi-quiz på vandet

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Odense Aafart.
Foto: Odense Aafart.

Foråret er praktisk talt rundt om hjørnet, hvis du spørger os, og så er det jo passende at begynde at glæde sig til nogle af årstidens mange aktiviteter.

Nogen, der allerede har en masse planlagt for odenseanerne, er Odense Aafart, som snart starter bådene op til en ny sæson på Odense Å.

I år bliver det med et særligt tiltag for de morgenfriske, når der fra den 5. maj kl. 10.00 – og hver efterfølgende tirsdag, onsdag og torsdag i hele maj måned – afholdes “Nostalgi-quiz”.

Odense Aafart lover, at formiddagssejlturerne bliver indbegrebet af forårshygge med kaffe, kage og quiz – og forhåbentligt masser af solskin.

Nostalgiske spørgsmål om Odense

Inden afgang får gæster udleveret et ark med spørgsmål, der omhandler Odense by, betydningsfulde personer fra Odense samt historien bag Odense Å, og så er det ellers bare i gang med at quizze.

Undervejs kan man nyde en kop kaffe, der er inkluderet i prisen og også tilkøbe et stykke kage.

Er man god til at quizze og har styr på sin lokalhistoriske paratviden, kan man vinde nogle af de fine præmier, som er på højkant.

Deltagere bestemmer selv, om de vil quizze alene eller i en gruppe.

Billetter koster 95 kr og kan købes her.

Hvad: Nostalgi-quiz på Odense Å

Hvor: Odense Aafart, Filosofgangen 30, 5000 Odense

Hvornår: 05-28. maj, kl. 10.00-11.00

Bliv inspireret til lækker mad: Claus Meyer holder foredrag i Odense

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen
PR foto: Tikko
PR foto: Tikko

Hvis man siger dansk madkultur, må man også sige Claus Meyer.

Den gastronomiske iværksætter har i mere end 30 år sat sit præg på den danske madkultur, bl.a. som vært på mere end 300 programmer på DR1 og som forfatter af 30 koge- og bagebøger.

Han er endvidere partner i den danske Michelin-restaurant Noma samt medejer af to andre Michelin-restauranter i New York.

Nu rejser han rundt i Danmark for at dele ud af sine erfaringer indenfor mad såvel som formålsorienteret virksomhed, og torsdag den 30. april fra kl. 19.00 til 21.00 kommer han til Magasinet i Odense.

Meyer vil i løbet af aftenen tale om sin lange karriere og også komme med konkrete idéer til, hvordan du med en minimal investering af tid og kroner, kan få et vidunderligt madliv, som fremmer din og planetens sundhed.

Fra Lolland til Frankrig

Det har bestemt ikke ligget i kortene, at Claus Meyer skulle blive så toneangivende indenfor den danske madscene, som han er blevet.

Som 18-årig forlod han, hvad han selv kalder et ”kulinarisk mørke” på Lolland for at tage til Frankrig.

Her mødte han et konditorægtepar i Gascogne, som åbnede hans øjne for mulighederne i maden, og siden da har han rejst rundt i hele verden for at realisere uforløste potentialer.

I 2010 stiftede Meyer fonden Melting Pot, som har til formål at forbedre livet og fremtidsmulighederne for udsatte mennesker med velsmag som våben.

Du kan købe billetter fra 299 kr hos Tikko.

Hvad: Claus Meyer foredrag – om at følge sit potentiale

Hvor: Magasinet, 5000 Odense C

Hvornår: 30. april, kl. 19.00-21.00