Sidste chance: Odense-restauranter melder næsten udsolgt til DinnerDays

Skrevet af: Michael Qureshi

Efterårsferien nærmer sig, og trods corona-restriktioner er der stor tilslutning til restaurantfestivalen DinnerDays, som finder sted fra den 9.-18. oktober i den kommende uge.

I Odense melder restauranterne næsten udsolgt.

Masker, sprit, afstand og tidlig lukketid er den nye hverdag ude på restauranterne, alligevel har 23.000 gæster booket bord til DinnerDays, hvor du kan spise en 3-retters menu fra 210 kr. (+ gebyr) på toprestauranter som ARO, VÅR, Nordatlanten, Fynboen og mange flere.

I Odense melder 10 ud af 16 restauranter udsolgt, og var de ikke begrænset af corona-restriktioner med færre seats og afstandskrav, havde de gerne solgt billetter til endnu flere gæster.

“Vi glæder os enormt til at få en masse gæster, og vi har gjort alt, hvad vi kan for at få plads til så mange som muligt inden for tilladte rammer.

Vi har endda gjort et selskabslokale klar på rekordtid, hvor gæsterne også kan sidde,” siger Luciano Foschi, som er indehaver af Fynboen og Ribelli.

Corona-restriktioner

Den 17. marts 2020 er en skæbnesvanger dag for restaurationsbranchen, da statsminister Mette Frederiksen på et pressemøde indfører midlertidigt forbud mod at modtage gæster i restauranter frem til 30. marts.

Siden bliver forbuddet forlænget frem til 18. maj, hvor restauranterne igen må åbne, mod at de følger særlige retningslinjer.

I september bliver restauranterne igen ramt af nye restriktioner og skal nu lukke kl. 22 og gæster skal bære mundbund. Disse er foreløbigt gældende til og med 31. oktober.

“Corona-pandemien har store konsekvenser for restauranter landet over, og branchen har brug for os som aldrig før. Derfor glæder det os som arrangører, at så mange har booket et restaurantbesøg i uge 42,” siger Laura Madsen, PR & Kommunikationsansvarlig hos DinnerBooking.

Gæster kan stadig nå at støtte op om restauranterne i efterårsferien ved at købe billet på DinnerDays.com, hvor salget fortsætter helt frem til 18. oktober.

Hvornår: 9.-18. oktober 2020

Hvor: På 107 restauranter i Odense, Aarhus, København, øvrige Sjælland og øvrige Jylland

Pris: 210 kr. (+ gebyr). Enkelte gourmetmenuer koster 400 kr. (+ gebyr).

Hvem: DinnerDays arrangeres af DinnerBooking.com, som er Danmarks største restaurantsite, med omkring 1200 forskellige restauranter og caféer:

 Se alle restauranter i Odense her