MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skål i bobler: Kom til Champagne Yoga i Odense

Af Emil Kjær Jørgensen

Storms Pakhus har haft stor succes med at kombinere alkohol med yoga, og i tidens løb har odenseanerne både haft mulighed for at prøve kræfter med ros yoga, gin yoga og cocktail yoga.

Nu er tiden så kommet til den mest ædle drik af dem alle, for den 17. februar kan du komme til Champagne-yoga i pakhuset.

“Yoga-instruktøren Emma Kolle inviterer dig og din ven, kæreste, bror eller søster til champagne-yoga fra kl. 17.00. I kan deltage uanset hvilket niveau, I er på – og vi tør næsten godt garantere, at det bliver sjovt,” lover Storms.

Det kan du se frem til

Emma tager jer gennem både lidt anderledes (ift. indtagelse af champagne, som jo er en ting) men også klassiske yoga poses. Alt er dog justeret en smule efter, at det leder hen imod en tår.

En billet koster 99 kr., og det er inklusiv to glas champagne og 45 minutters yoga.

“Emma blev uddannet yogalærer i 2017 i stilen Vinyasa. Vinyasas fineste opgave er at skabe en dynamisk, rytmisk og flydende fornemmelse imellem de statiske yogastillinger.

Yoga viser os hvad kroppen kan, når vi husker at trække vejret og smile os igennem fjollede øjeblikke. For Emma handler det om at skabe rammer for, at hvem som helst kan være med i legen og udforske kroppens grænser.”

Du finder mere info her.

Del artikel

Andre læser også