Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skål: Værtshuse og barer åbner også d. 21. april

Af Emil Kjær Jørgensen

Sent i aftes blev regeringen og Folketingets partier enige om en ny stor aftale for en yderligere genåbning af samfundet.

Det kan du læse mere om her.

Med den ekstra store genåbning, er der gode nyheder til alle, der har savnet en kold fadøl på den lokale.

Erhvervsministeriet bekræfter over for EB.dk, at du allerede fra på onsdag nyde indendørs servering på restauranter, caféer og barer, selvom det egentlig først var planen, at det skulle åbne 6. maj.

“Erhvervsministeriet oplyser, at barer og værtshuse er omfattet på lige fod med restauranter og caféer som serveringssteder i henhold til rammeaftale om plan for genåbning af Danmark og dermed kan åbne den 21. april.

Serveringssteder åbner med arealkrav på 2 m2 for siddende servering og 4 m2 hvis der ikke siddes ned. Restauranter, cafeer mv. får lov til at holde åbent til 23 – dog med sidste udskænkning kl. 22, “skriver Erhvervsministeriet til EB.dk

Erhvervsministeriet oplyser videre, at de i dag vil indkalde til møde, så man hurtigst muligt kan få retningslinjerne for indendørs servering helt på plads.

Du skal IKKE have en negativ test for udendørsservering, men skal du indenfor, skal du kunne fremvise et gyldigt coronapas.

Del artikel

Andre læser også