MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skab et overblik over lånemarkedet, og få det billigste lån

Af Annoncør

Det kan være svært at skabe et overblik over lånemarkedet og få det billigste lån, hvis du ikke ved, hvor du skal starte. Heldigvis har du mulighed for at danne dig et godt overblik over tilbud fra forskellige banker, og derved finde den laveste rente ved at sammenligne tilbud online. Der er store prisforskellige på lån, og derfor er det ikke ligegyldigt, hvor du ender med at optage det. Derfor er det en fordel at ansøge om lån flere forskellige steder, så du kan finde frem til det bedste og billigste lån, som passer til din økonomiske situation.

Sådan sammenligner du lån

Du kan sammenligne lån fra forskellige udbydere og derved finde det bedste tilbud. Først skal du indtaste de oplysninger, der er nødvendige for at beregne dit lån. Dette inkluderer information om, hvor meget du ønsker at låne, hvor lang en periode du ønsker at betale det tilbage over. Når disse oplysninger er indtastet, vil du få tilsendt en række tilbud direkte i din indbakke, som du kan sammenligne. Derefter kan du vælge det bedste og billigste lån. Dette giver altså dig mulighed for selv at finde et lån til den bedste pris – uden at involvere en rådgiver – også selvom du ikke selv er ekspert i privatøkonomi.

Så meget kan du spare

Der kan være stor prisforskel på lån. De samlede omkostninger afhænger af flere forskellige faktorer, herunder lånets størrelse, løbetid og rentesats. Prisforskellen kan faktisk være 5,5 gange så stor – dette viser en gennemgang egne prisindekser fra 25 banker. At låne 25.000 kroner over fem år, koster altså mellem 3320 og 18.440 kroner, hvilket er en markant prisforskel. Hvis du søger efter et samlelån, så er prisforskellen endnu større, en ved et forbrugslån. Det er altså vigtigt at undersøge markedet grundigt, inden du optager et lån.

Hvilke typer lån kan du sammenligne?

Der er mange forskellige typer lån, som du kan sammenligne. Disse inkluderer blandt andet samlelån, banklån, privatlån, billån og forbrugslån. Når du sammenligner lån, er det vigtigt at overveje de forskellige vilkår og betingelser, som hver enkelt type lån har, såsom ÅOP, løbetid og rentesats. Dette kan hjælpe dig med at finde det bedste lån til dine behov. Derudover har din gældsfaktor også meget at sige i forhold til, hvad meget du har mulighed for at låne.

Forskellen på sikrede og usikrede lån

Sikrede lån kræver sikkerhed for at blive godkendt. Det betyder, at du skal stille noget som sikkerhed for lånet. Det kan være et hus eller en bil, men det kan også være andre typer af aktiver. Fordelen ved disse typer af lån er, at de ofte har en lavere rente. Usikrede lån kræver ikke nogen form for sikkerhed og derfor vil renten være højere. Dette betyder også at du ikke direkte kan sammenligne renten på et sikret- og et usikret lån, hvilket du skal være opmærksom på.

Før du låner penge, er det en god idé at undersøge markedet for at finde det bedste og billigste lån. Sammenlign forskellige udbydere på LendMe ved at indtaste et lånebeløb og en løbetid, og derefter vælge det bedste tilbud. Det er 100% uforpligtende og gratis for dig at sammenligne.

Del artikel

Andre læser også