Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skal dit gamle hus renoveres? 

Af Redaktionen

Bor du i Odense?

Har du et hus af ældre dato, og drømmer du om at få det moderniseret? Kan du nikke genkende til dette, så kan det være du skal overveje om det nu er tiden til at give dit gamle hus en ordentlig omgang.

Hos Poul Rasmussen er det muligt at få udført både større og mindre renoveringsopgaver i dit gamle hus. Hvis du ønsker at vide mere omkring renovering af dit gamle hjem, så læs med her

Renovering af huse fra 70’erne og 80’erne

Poul Rasmussen har rigtig mange års erfaring i renovering af ældre huse.

Det er særligt huse fra 70’erne og 80’erne, som firmaet arbejder med.

I 1960’erne til 1980’erne blev der bygget rigtig mange parcelhuse, som i dag stadig fremstår flotte og funktionsdygtige udenpå såvel som indeni.

Men hvis der ikke er blevet gjort en eneste ting ved huset siden det blev bygget, så er det måske tid til at få skiftet dele af huset ud.

Der er nemlig sket meget i byggemetoder og materialer siden huset blev bygget. 

Et firma som er med fra start til slut 

Det kan være svært at vælge hvilket firma du skal vælge, når dit hus skal renoveres. Men det er vigtigt, at vælge et firma, hvor du føler at du er i trygge hænder. Derfor tager Poul Rasmussen det helt roligt fra start til slut. Der er professionel sparring hele vejen igennem processen, og der er ikke nogen der skynder sig afsted. Det sikres hele tiden, at det hele er af høj kvalitet, og at alle er med i processen fra start til slut. 

Hvorfor renovere dit hjem?

Der kan være mange fordele ved at renovere dit hjem, særligt hvis dit hjem er af ældre dato. Hvis du har et hjem fra 70’erne og 80’erne, så kan det være at dit hjem ikke er isoleret godt nok.

Førhen var det billigere at opvarme sit hjem, men med tiden er det blevet dyre. Derfor kan man spare rigtigt mange penge, hvis man renoverer isoleringen i sit gamle hjem.

Det kan være oplagt, at skifte taget, vinduer og døre eller isoleringen i væggene. 

Renovering af tag 

Når du gerne vil optimere energien i din bolig, så kan det være en ide at skifte dit tag ud. Det viser sig nemlig ofte, at i de ældre boliger, så er der brug for endnu mere isolering oppe under taget.

Du kan altså optimere både energien i din bolig og spare en masse penge på opvarmning af hjemmet, hvis du skifter dit tag ud med et nyt. 

Renovering af vinduer og døre 

Du kan også spare mange penge ved at skifte de gamle døre og vinduer ud. Det kan være at dine vinduer ikke kan lukkes helt i eller at din dør binder, så kan det være at vinduet trænger til en udskiftning.

Et andet tegn på at dine døre og vinduer skal udskiftes kan være hvis du oplever meget kondensvand eller træk. I så fald er det tid til en udskiftning. 

Tre gode råd til at vurdere om dit hus skal renoveres 

Det kan være svært at vide, om dit hus skal renoveres, men der er en række råd du kan følge, hvis du er i tvivl om dit hjem skal renoveres: 

  • Hvis dit hus er fra 60’erne, 70’erne eller 80’erne og ikke er blevet renoveret endnu, så er det måske tid til en omgang. 
  • Hvis du betaler alt for meget i varmeregning, så kan det være et tegn på at isoleringen ikke er i orden. 
  • Hvis dine vinduer eller døre binder, trækker eller danner kondensvand, så er det et tegn på at de trænger til en udskiftning. 

 

Del artikel

Andre læser også